کلسی پاور مکمل غذایی ویژه، محتوی املاح کلسیم، منیزیم، روی و همچنین ویتامین Dз است. کلسیم و منیزیم دو ماده ضروری برای تشکیل و استحکام استخوان ها و دندان ها هستند. روی (زینک) عنصر معدنی لازم برای ساخت بسیاری از پروتئین های بدن بوده و نقش آن در رشد و نمو، افزایش توده استخوانی و ترمیم سریع تر شکستگی ها ثابت شده است. دریافت روزانه این املاح معدنی در مقادیر توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی، به عموم مردم و خصوصاً به گروه های در معرض خطر مانند کودکان در سنین رشد، زنان باردار و شیرده، زنان در دوران یائسگی و مبتلایان به پوکی استخوان تاکید می شود. همچنین دریافت منیزیم کافی، علائم سندرم قبل از قاعدگی و یبوست را نیز کاهش می دهد
روزانه 1 الی 2 عدد قرص بعد از غذا و طبق نظر پزشک مصرف نمایید.
مصرف قرص کلسی پاور برای کودکان بالای 3 سال توصیه میشود.
میزان مصرف برای کودکان با تجویز پزشک صورت گیرد.
کلسیم: کلسیم نقش حیاتی و بسیار مهمی در فیزیولوژی سلول ها و بدن دارد. علاوه بر شرکت در ساختمان استخوان ها و دندان ها که حدود 99% کلسیم بدن را شامل می شود، یون کلسیم در انتقال پیام های عصبی و هورمونی، ترشح پیام رسان های عصبی از نرون ها، انقباض تمام انواع عضلات و باروری نقش دارد. سطح کلسیم در بدن انسان، با توجه به منبع غنی کلسیم در استخوان ها و نقش حیاتی آن در فعالیت های زیستی، بشدت تنظیم می شود و چندین هورمون در تنظیم میزان غلظت یون کلسیم در بدن نقش دارند.
منیزیم: منیزیم یک ماده معدنی ضروری در تغذیه انسان ها می باشد که عملکردهای بیولوژیکی بسیار وسیعی دارد. منیزیم در بیش از 300 واکنش متابولیک شرکت می کند. وجود این ماده برای انجام فرآیندهای بیولوژیکی اصلی مانند تولید انرژی سلولی، تولید نوکلئیک اسیدها و پروتئین ها ضروری است. علایم و نشانه های کمبود منیزیم عبارتند از: کاهش اشتها، تهوع و استفراغ، اسهال، اسپاسم عمومی عضلانی، پارستزی، گیجی، ترمور (رعشه)، تشنج های موضعی و عمومی، از دست دادن هماهنگی بین ارگان های مختلف بدن، آریتمی قلبی، اختلالات آزمایشگاهی مانند کاهش پتاسیم و کلسیم، کرامپ های عضلانی، افزایش فشارخون و اسپاسم عروق قلبی و عروق مغزی. کمبود منیزیم در بیماران دیابتی، سندرم های سوءجذب، الکلیسم، هایپرتیروئیدی و مصرف کنندگان برخی داروها مثل داروهای مدر وجود دارد.
روی: روی یک عنصر ضروری در تغذیه انسان با گستره وسیعی از نقش های بیولوژیک است. روی نقش کاتالیتیک، ساختاری یا تنظیم کننده در بیش از 200 متالوآنزیم شناخته شده در سیستم های بیولوژیک ایفا می کند. این آنزیم ها در متابولیسم اسیدهای نوکلئیک و پروتئین و تولید انرژی شرکت دارند. نزدیک به 90% از کل روی بدن در عضله اسکلتی و استخوان یافت می شود. از نظر فیزیولوژیک، روی برای رشد و تکامل، بلوغ جنسی و تولید مثل، تطابق دید در تاریکی، فعالیت بویایی و چشایی، ذخیره و رهاسازی انسولین و برای دفاع ایمنی حیاتی است.
ویتامین D: افزایش جذب کلسیم از روده و تنظیم میزان کلسیم و فسفات خون است. مقدار ویتامین D در مواد غذایی روزانه که اغلب مردم مصرف می کنند، کم است و نیاز روزانه را به این ویتامین برطرف نمی کند. ویتامین D در پوست تحت تابش نور مستقیم آفتاب از کلسترول نیز ساخته می شود. ویتامین D فرم های مختلفی دارد که مهمترین آنها، D2 و D3 هستند. فرم D3 در کبد تبدیل به کلسی دیول شده که بخشی از آن در کلیه تبدیل به کلسی تریول می شود. کلسی تریول فرم فعال بیولوژیکی این ویتامین است که مثل هورمون در خون گردش کرده و سطح کلسیم و فسفات خون را تنظیم می کند و سبب پیشبرد رشد و استحکام استخوان می شود. کمبود این ویتامین در کودکان موجب بیماری ریکتز یا نرمی استخوان می شود که در آن استخوان ها ضعیف، نرم و بدشکل می شوند.