نحوه ی درمان موهای زائد روی بینی

  شنبه، 15 آذر 1399   زمان مطالعه 3 دقیقه
نحوه ی درمان موهای زائد روی بینی
بسیاری از خانم ها و آقایان درگیرش هستند ، پرمویی بینی و گوش را می گویم . موهایی که با رشد بیش از حد طبیعی شان باعث نازیبایی و مشکل در سلامتی می شوند .همانطور که می دانید پرمویی در ناحیه گوش و بینی نه تنها از نظر زیبایی ناخوشایند است، بلکه باید گفت تراکم بیش از حد مو باعث باقی ماندن و خارج نشدن ترشحات از گوش و بینی می شود

از بین بردن موهای زائد بینی با استفاده از روش هایی مانند کندن مو، باعث می شود تا ریشه مو در زیر پوست باقی بماند. این موها ممکن است دوباره شروع به رشد کنند و مجددا شاهد رشد موهای زائد شوید. موی زائد بینی ممکن است شبیه یک تورم یا جوش قرمز باشد که در بالا یا داخل بینی است. علائم دیگری که ممکن است وجود داشته باشد، شامل موارد زیر می باشد:

  • سوزش پوست اطراف موهای زائد
  • خارش
  • درد یا حساسیت

خیلی اوقات، موی زائد بینی خود به خود برطرف می شود و نیازی نیست که به پزشک مراجعه کنید. با این حال، اگر موهای زائد بینی به یک مشکل مزمن تبدیل شود، باید با پزشک خود ملاقات کنید و در مورد نگرانی های خود دراین باره صحبت کنید.

خطرات پرموی بینی و گوش

بسیاری از خانم ها و آقایان درگیرش هستند ، پرمویی بینی و گوش را می گویم . موهایی که با رشد بیش از حد طبیعی شان باعث نازیبایی و مشکل در سلامتی می شوند .همانطور که می دانید پرمویی در ناحیه گوش و بینی نه تنها از نظر زیبایی ناخوشایند است، بلکه باید گفت تراکم بیش از حد مو باعث باقی ماندن و خارج نشدن ترشحات از گوش و بینی می شود و در گوش احساس سنگینی و کم شنوایی و در بینی حس گرفتگی ایجاد می کند

در این شرایط بهتر است موها را با قیچی یا سایر ابزارهای اپیلاسیون کوتاه کنید اما این موها را نباید با سلول های مژک دار داخل بینی اشتباه گرفت. م‍ژک ها حرکات همیشگی رفت و برگشتی دارند و ترشحات را به سمت عقب حلق هدایت می کنند تا بلعیده شوند. در صورتی که این مژک ها به دلیل جراحی، هوای سرد، استشمام مواد شیمیایی و هوای آلوده و استعمال دخانیات از بین برود، فرد مستعد عفونت های دستگاه تنفسی می شود. به دنبال عفونت ترشحات انتهای حلق متراکم می شود و بیمار دچار گرفتگی بینی یا آبریزش مداوم خواهد شد .

درمان موهای زائد روی بینی

روش اول ، برخی افراد موهای زائد روی بینی را با خودتراش هایی نظیر تیغ یا ژیلت می تراشند که این روش اگر چه متداول می باشد اما موقتی خواهد بود و موها نیز به سرعت رشد می کنند .

روش دوم ، استفاده از چسب های موبردار است که در دو نوع گرم و سرد مورد استفاده قرار می گیرند که نوع سرد به دلیل چسبندگی بیشتر ، مقرون به صرفه بودن و سهولت استفاده در همه جا از نوع گرم آن ، بیشتر کارایی دارد ، برای استفاده از این نوع چسب ها ، لازم است که فرد ابتدا صورت خود به خوبی شست و شو نماید تا هر گونه آلودگی و چربی از روی بینی برداشته شود ، سپس جسب بر روی پوست بینی قرار داده شده و موها را از ریشه بیرون خواهد آورد .

افراد با پوست های حساس نباید از روش جسب های موبردار به دفعات متعدد استفاده کنند ، زیرا امکان آسیب به مویرگ ها و ایجاد خراش های کوچک بر روی پوست بینی وجود دارد .

روش سوم ؛ لیزر موهای زائد روی بینی می باشد ، در این روش به کمک اشعه ی پرقدرت و متمرکز لیزر ، می توان برای مدت ها از شر این موهای مزاحم و خجالت آور خلاص شد .

اشعه ی لیزر از پوست روی بینی عبور کرده و با نفوذ چند میلی متر خود در عمق پوست به ریشه ی موها یا همان فولیکول مو می رسد ، در آنجا در ملانین سیاه رنگ موها نفوذ کرده و با تولید گرما در آنجا ، به طور موثری ریشه ی مو را خواهد سوزاند ، از آنجا که لیزر ملانین سیاه رنگ ریشه ی مو را هدف قرار می دهد ، لیزر درمانی موهای سفید و بور نتیجه بخش نخواهد بود .


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها