نرم کننده مو بدون نیاز به آبکشی + روش استفاده

  سه شنبه، 15 تیر 1400   زمان مطالعه 5 دقیقه
نرم کننده مو بدون نیاز به آبکشی + روش استفاده
نرم کننده، تورم کوتیکول‌ها را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود آن‌ها یکبار دیگر یک لایه محکم را روی ساقه مو تشکیل دهند. اکنون موها برای حالت دهی و آراستن آماده هستند و احتمالاً در اثر فعالیت‌های روزانه آسیب چندانی به آن‌ها نمی‌رسد.

هنگام شستن موها، شامپو چربی طبیعی موها، مواد باقی مانده محصولات آرایشی، سلول های مرده و آلودگی را که می تواند باعث متورم شدن لایه کوتیکول شود، از بین می برد. لایه کوتیکول به طور معمول ساقه مو را به صورت یکنواخت می پوشاند، اما کمی بعد از شستشو از ساقه مو جدا می شود. در این حالت، مو در برابر صدمات ناشی از تأثیرات محیطی و گرما آسیب پذیرتر خواهد بود. اما نرم کننده همان طور که از اسم آن مشخص است، برای نرم کردن و حفظ رطوبت مو استفاده می شود.

نرم کننده، تورم کوتیکول ها را کاهش می دهد و باعث می شود آن ها یکبار دیگر یک لایه محکم را روی ساقه مو تشکیل دهند. اکنون موها برای حالت دهی و آراستن آماده هستند و احتمالاً در اثر فعالیت های روزانه آسیب چندانی به آن ها نمی رسد. پس از آغشتن موها به نرم کننده، بهتر است اجازه دهید نرم کننده حداقل یک دقیقه روی مو باقی بماند تا تاثیر خود را بگذارد و موها را درخشان و نرم کند.

در واقع، نرم کننده ماده ای است که برای تامین رطوبت موها و نرم کردن آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. نرم کننده از ترکیباتی مانند سیلیکون ها، روغن ها و نرم کننده ها و همچنین سورفاکتانت های کاتیونی (اصطلاح علمی صابون ها یا مواد شوینده، که به شستشوی عناصر روغنی کمک می کند) تشکیل شده است. این ترکیبات هنگام ترکیب، رطوبت مو را بعد از اینکه مقداری از آن توسط شامپو از بین رفت، جبران می کنند.

مواد فعال سطحی (سورفکتانت ها) که در شامپو ها هستند، پس از مصرف بار منفی بر روی مو ها به جای می گذارند . به این ترکیبات به دلیل دارا بودن بار منفی، سورفکتانت های آنیونی می گویند و این بار منفی موجب می گردد تا پولک های سطح خارجی مو باز گردد.باز شدن پولک ها موجب از دست رفتن رطوبت سطح پوست می گردد و همین امر ، خود باعث کدر شدن مو ها خواهد شد. انواع نرم کننده مو یا کاندیشنر ها ترکیباتی هستند که ساختار آن ها دارای بار مثبت می باشد و سورفکتانت های کاتیونی نام دارند که سورفکتانت های آنیونی را خنثی می کنند و بدین ترتیب باعث درخشنگی و حالت پذیر شدن مو ها می گردد.

انواع نرم کننده مو

نرم کننده های مو به دو دسته تقسیم می گردند:

دسته اول : در هنگام استفاده از این نوه نرم کننده ها احتیاجی به آب کشی مو نخواهد بود و تا شامپو زدن بعدی روی موها باقی می مانند.

دسته دوم : این دسته از نرم کننده ها بعد از شامپو کردن موها مصرف می گردند و بعد از مصرف نیاز به آب کشی مو خواهد بود.

به طور کلی می توان گفت آن دسته از نرم کننده های مو که احتیاجی به آب کشی مو ندارند، باید به طور کامل روی مو های شما باقی بمانند و آن دسته از نرم کننده مو که نیاز به آب کشی مو خواهند داشت، حتما باید به مقدار ناچیز بر روی مو های شما باشند.

نرم کننده مو بدون نیاز به آبکشی (LEAVE-IN CONDITIONER)

۱٫ نرم کننده ای متناسب با نوع موهای تان انتخاب کنید.

همانند نرم کننده های معمولی این نوع از نرم کننده ها (بدون نیاز به آبکشی) نیز بسته به نیازهای موی شما انواع مختلفی دارند. این نرم کننده ها معمولاً در دو نوع کرمی و اسپری موجود است. کرم نرم کننده برای موهای ضخیم، بلند و فر مناسب است، چرا که بعد از استفاده، کمی تارهای مو را سنگین می کنند و فر و وز آن را کاهش می دهند. اسپری نرم کننده نیز برای موهای نازک و صاف مناسب است، زیرا هیچ وزنی روی مو ایجاد نمی کنند.

۲٫ از این نوع نرم کننده ها روی موهای مرطوب استفاده کنید.

این نوع نرم کننده ها نیاز به آب کشی ندارند، اما بهتر است روی موهای مرطوب استفاده شوند. همانند قبل، موهای خود را شسته و از نرم کننده های معمولی داخل حمام استفاده کنید و سپس با استفاده از حوله، موهای خود را خشک کنید تا رطوبت کمی روی آن باقی بماند.

۳٫ مقدار کمی از نرم کننده را روی کف دست تان بریزید.

برای موهایی با قد و ضخامت متوسط به اندازه ی یک نخود نرم کننده را روی کف دست تان بریزید و یا روی موهای تان اسپری کنید. این مقدار می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. همیشه می توانید مقدار نرم کننده بیشتری به موهای خود اضافه کنید، بنابراین ابتدا با کمتر از آنچه که فکر می کنید نیاز دارید، شروع کنید.

۴٫ نرم کننده را روی موهای تان مالش دهید.

بعد از ریختن کرم نرم کننده در کف دست، دست ها را مالش دهید تا به خوبی پخش و نازک شود و سپس آن را به طور یکنواخت روی ساقه های مو، به ویژه انتهای آن بزنید. درست همانند نرم کننده مو معمولی این نوع نرم کننده را نباید روی پوست سر و ریشه ی مو استفاده کرد، چرا که معمولاً مو از نیمه ی ساقه به سمت انتها آسیب بیشتری دیده و نیاز به نرم کننده دارد.

در مورد اسپری نرم کننده نیز حتماً از فاصله ی ۱۵ سانتی متری روی مو اسپری کنید تا به خوبی پخش شود، در غیر این صورت در محدوده ی کوچکی از مو، حجم زیادی از نرم کننده قرار خواهد گرفت. همچنین اگر موهای حجیم و پرپشتی دارید، موهای خود را به دسته های مختلف تقسیم کنید تا همه ی تارهای مو در لایه های مختلف به خوبی نرم کننده را دریافت کند.

۵٫ موهای تان راشانه کنید.

برای پخش کردن نرم کننده می توانید از شانه ی دندانه پهن استفاده کنید، با این کار مطمئن می شوید که نرم کننده به تمام بخش های مو مالیده شده و هیچ قسمتی خشک نمانده است.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها