پارافین تراپی صورت یک کار تخصصی است و نیاز به مهات زیادی دارد و بهتر است برای انجام این روش به متخصصین مراجعه کنید. در این روش از پارافین گرم بر روی پوست استفاده می شود و با تاثیر حرارت بر روی لایه های زیری پوست، کلاژن سازی در پوست تحریک و فعال می شود. علاوه بر این حرارت پارافین بهداشتی روی پوست باعث باز شدن منافذ پوستی می شود و کمک می کند تا پوست تنفس عمیق تری داشته باشد! به همین دلیل است که که به پارافین تراپی، لایه برداری عمیق از پوست هم گفته می شود. این لایه برداری عمیق از پوست کمک می کنه تا تیرگی هایی که روی پوست ایجاد شده محو و کمرنگ بشود و با افزایش خون رسانی به پوست شفافیت، نرمی و لطافت خوبی برای پوست صورت ایجاد می شود.
مزایای پارافین تراپی صورت
۱- روشن کننده پوست: گرمای پارافین باعث باز شدن رگ های خونی و افزایش گردش خون در پوست صورت می شود. به همین دلیل، با گردش خون بیشتر، پوست شما شفاف تر و روشن تر می شود.
۲- کاهش چین و چروک: از آنجا که موم پارافین به طور موثری قادر به حفظ و انتقال حرارت است، اغلب برای آرام سازی عضلات صورت موثر بوده و همچنین سبب کاهش چین و چروک و انعطاف پذیری عضلات صورت می شود.
۳– مرطوب کننده: اکثر زیبایی شناسان اعلام می کنند که پارافین درمانی در مرطوب سازی و لطیف کردن پوست صورت بسیار تاثیر گذار است. روش پارافین تراپی بر خلاف روش های دیگر کاملا روی پوست و جوانسازی آن متمرکز می شود.
این موضوع به این دلیل است که معمولا قبل از استفاده از موم پارافین، از یک مرطوب کننده قوی مانند کرم کلاژن الاستین یا روغن های مخصوص استفاده می شود.
پس از آن، زمانیکه پارافین گرم روی پوست قرار داده می شود، منافذ پوست صورت باز شده و سبب نفوذ بیشتر رطوبت به پوست می شود. معمولا استفاده از روغن و یا مرطوب کننده برای پوست های خشک بیشتر کاربرد دارد.
همچنین موم پارافین ممکن است برای کمک به کاهش درد هم بسیار موثر باشد. پارافین تراپی با حرارت دادن بدن، می تواند به افزایش جریان خون، آرامش ماهیچه ها و کاهش سفتی مفصل کمک کند. همچنین، موم پارافین می تواند اسپاسم عضلانی و التهاب را به حداقل برساند و باعث تسکین درد شود.
روش صحیح پارافین تراپی صورت
مرحله ی اول:
با استفاده از محلول های پاک کننده، صورت را از مواد آرایشی و هر نوع آلودگی و چربی پاک کنید.سپس با استفاده از مواد بهداشتی استاندارد، پوست را تمیز و ضد عفونی کنید تا برای پارافین تراپی آماده شود.لازم است که برای بالا بردن تمرکز و رفع هر گونه مزاحمتی، باید موهای فرد با کلاه مخصوص روی سرش فیکس شوند. در ادامه با استفاده از یک کرم مرطوب کننده، تمام قسمت های صورت، گردن، چانه، پیشانی، بینی و زیر چشم ها پوشیده می شود و ماساژ صورت به مدت چند دقیقه ادامه میابد.
مرحله ی دوم:
در این مرحله همان طور که پیش تر گفته شد، باید یک لایه ی محافظ روی پوست صورت قرار بگیرد تا از خطر سوختگی و ایجاد حساسیت و …. بر روی پوست فرد جلوگیری کند.لایه ی محافظ شامل یک پارچه ی ضخیم است که چشم ها، بینی و دهان فرد خارج از آن قرار می گیرد که در طی فرایند پارافین تراپی، فرد قادر به تکلم، تنفس و پلک زدن باشد و در این حین دچار مشکل نشود. اما توصیه ی متخصصان این است که بهتر است فرد در طول انجام این فرایند به استراحت و ریلکس کردن مشغول باشد.در ادامه با روشن کردن دستگاه مخصوص پارافین تراپی و انجام تست حرارت، با یک قلم بزرگ، پارافین تست شده را روی پارچه ی محافظ مالیده می شود تا تمام قسمت ها زیر لایه ای از پارافین قرار بگیرد. بعد از ده دقیقه الی یک ربع پارافین خود را گرفته و تاثیر مطلوبش را روی پوست فرد بر جای می گذارد.
مرحله ی سوم:
در پایان پارافین تراپی، با آرامش، لایه ی محافظ از روی صورت فرد برداشته و با روغن های گیاهی معطر به ماساژ صورت پرداخته می شود تا با رفع خشکی پوست، رطوبت از دست داده به پوست برگردانده شود.
مواد به کار رفته در ترکیب پارافین تراپی
پارفین ماده ای چرب است که توانایی حفظ رطوبت بالایی دارد. وقتی پارفین روی پوست قرار می گیرد، منافذ آن را باز کرده و به دلیل تسریع و تسهیل گردش خون، پوست را زیبا و شاداب نشان می دهد.