نیازمندی های محیطی گیاه زامیفولیا
خاک
به خاکی سبک با زهکش عالی نیاز دارد. ترکیب خاکی از خاک معمولی+خاک برگ(کوکوپیت) + پرلایت(شن) برای آن مناسب است. می توان هر دو ماه یکبار در فصل رشد آن را تغذیه مصنوعی کرد. استفاده از کود 20-20-20 با نصف غلظت برای آن مناسب است.
در صورتی که ریشه های گیاه از منافذ کف گلدان بیرون زد، گلدان آن را با یک سایز بزرگ تر تعویض کنید. بهترین زمان تعویض گلدان اوایل فصل بهار است.
گل و گیاه آپارتمانی
آبیاری
این گیاه نسبت به کم آبی مقاومت بیشتری دارد تا آبیاری بیش از اندازه. میزان نیاز به آبیاری آن در حد متوسط است و آبیاری دوباره زمانی انجام می شود که 5 سانتیمتر از خاک رویی، رطوبت خود را از دست داده باشد. ساقه های زیرزمینی(ریزوم) های این گیاه نسبت به خاک غرقابی حساس است و می پوسد. در طی فصل زمستان اهمیت عدم رطوبت زیاد در پای ریشه ها بیشتر است.
نور
ایده آل آن مکانی با نور متوسط است. با این حال جزء گیاهان آپارتمانی است که با نور کم محیط هم سازگار می شود و برای آپارتمان هایی که نور کم دارد گزینه فوق العاده مناسبی است.
نو ر مناسب برای گیاه زامیفولیا
دما
دامنه دمایی برای رشد گیاه 32-24 درجه است و در فصل سرد نباید دمای محیط نگهداری آن به زیر 16 درجه برسد.
تکثیر
متداول ترین راه تکثیر تقسیم ریزوم های آن است. هنگام تعویض گلدان گیاهان متراکم، توده های ریزوم گیاه را از هم جدا کرده و هر قسمت را در گلدانی جداگانه می کارند. با قلمه برگ هم می توان گیاهان جدید بدست آورد. هر چند این روش بسیار زمان بر است و به صبر زیادی نیاز دارد.
پرورش زامیفولیا
آموزش تکثیر گل زامیفولیا از طریق برگ
یکی از راه های تکثیر این گیاه قلمه از طریق برگ است. برگ ها را دقیقاً از قسمتی که به محور متصل است جدا می کنیم و در مخلوطی سبک و مرطوب قرار می دهیم. از ترکیب های مختلفی به این منظور می توان استفاده کرد مثلاً ترکیب کوکوپیت و پرلیت و یا خاک برگ + شن و یا پیت ماس+ شن و یا هر ترکیب دیگری که علاوه بر نگهداری رطوبت از بافت سبک و زهکش بسیار خوب برخوردار است می توان استفاده کرد.
بعد از قرار دادن قلمه ها در مخلوط کاشت، پوشاندن سطح گلدان با لایه ای از پلاستیک شفاف به ماندگاری رطوبت هوای اطراف قلمه ها کمک می کند. در مدت زمانی که برگ ها به نظر در حال پوسیدن هستند، ساختارهای غده ای شکل در قسمت زیرین خاک درر حال شکل گرفتن است که این ساختارها در نهایت گیاهان جدید را شکل می دهند.
روند شکل گیری این غده های کوچک 7-6 هفت ماه می تواند طول بکشد و رویش برگ ها از آنها نیز چند ماه زمان نیاز دارد به بیان دیگر تکثیر این گیاه از قلمه ها برگ حتی می تواند تا حدود یک سال نیز طول بکشد. تقسیم گیاه و به بیان دیگر تقسیم ریزوم گیاه روش دیگر تکثیر آن است. زمانی که گیاه به خوبی متراکم و بزرگ شده است، هنگام تعویض گلدان می توان توده ریزومهای گیاه را از هم جدا کرد و هر قسمت را به عنوان گیاهی مستقل در گلدانی جداگانه کاشت کرد.