همه ما به زيبايي پوست مان اهمیت فراوانی می دهیم و دوست داریم پوستی صاف و بدون جوش داشته باشیم. این روزها انتخاب یک محصول خوب براي پوست های حساس کار آنقدر ساده ای نیست زیرا در داروخانه ها و مغازه های لوازم آرایشی مجموعه ای از برندهای گوناگون حسابی شما را سرگردان ميکنند ولی حواس تان باشد که باید محصول خود را درست انتخاب کنید.نکته ی مهمی که در درمان جوش وجود دارد ، کشف علت آن است. اول از هرچیز، شما باید مطمئن شوید که منشأ جوش و اکنه، هورمونی و داخلی نباشد. براي این کار، با مراجعه به پزشک و انجام آزمایشهای مرتبط، میتوانید از شرایط داخلی بدنتان آگاهی پیدا کنید.دلایل مختلفی در بوجود آمدن جوش مؤثر است بعضی اشخاص زماني که وارد سن بلوغ میشوند با ترشح هورمون، ترشح چربی پوست آن ها افزایش یافته و این چربی سبب بسته شدن منفذهای باز پوست آن ها ميشود که این امر باعث اشکار شدن جوش هایی بر روی پوست آن ها ميشود .ولی گاهی برخی اشخاص با بالا رفتن سن دچار جوش های بر روی پوست خود میشوند که امکان دارد عواملی مانند چربی بی اندازه پوست، استفاده از دارو، ژنتیکی و یا تغييرات هورمونی باعث اشکار شدن جوش های پوستی آن ها باشد. بعضی اشخاص دچار جوش سرسیاه و سرسفید ميباشند که برطرف نکردن اینگونه جوش ها سبب بوجود آمدن جوش التهابی و چرکی ميشود
ترکیبات کرم های ضد جوش
این کرم ها نیازی به تجویز پزشک ندارند و با توجه به طیف گسترده این کرم ها، بهتر است برای خرید بهترین کرم ضد جوش حتماً به مواد سازنده ی آن توجه کنید. تجربه نشان داده است وجود ترکیباتی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم اثربخشی کرم را برای ازبین بردن جوش ها افزایش می دهد.
اسید سالیسیلیک (Salicylic acid)
این ماده در واقع نقش یک لایه بردار قوی را بر عهده می گیرد و عموماً با مقدار ۰.۵ تا ۲ درصد در کرم های ضد جوش از آن استفاده می شود. اسید سالیسیلیک گزینه ی خوبی برای درمان جوش های غیرالتهابی است و جلوی آن را می گیرد.
بنزوئیل پروکساید (Benzoyl peroxide)
این ماده اکسیژن را به منافذ پوستی منتقل می کند و باکتری های جوش ساز را در منافذ پوستی از بین می برد. تجربه نشان داده است بهترین کرم های ضد جوش، چیزی حدود ۲.۵ تا ۱۰ درصد بنزوئیل پروکساید دارد و چنین کرم هایی پیاز مو را از سلول های مرده پاک می کنند تا احتمال ایجاد جوش های پوستی کاهش پیدا کند.
سولفور (Sulphur)
گوگرد که به لحاظ علمی به آن سولفور نیز گفته می شود خاصیت ضد باکتری دارد و پوست انداز موثری است. در نتیجه روی کرم هایی که دارای سولفور هستند برای درمان جوش های متوسط می توانید حساب باز کنید؛ اما برای درمان جوش های وخیم بهتر است سراغ کرم های قوی تری بروید.
اسید گلیکولیک (Glycolic acid)
این ماده نیز نقش مهمی در پوست اندازی و لایه برداری دارد و فرایند ساخت کلاژنِ بیشتر را در پوست تحریک می کند. در نتیجه اگر به دنبال خرید و استفاده از بهترین کرم ضد جوش هستید که خاصیت ضد پیری هم داشته باشد، کرم هایی با اسید گلیکولیک خریداری کنید. ناگفته نماند اسید گلیکولیک پوست را در برابر نور خورشید حساس می کند.
درمجموع می توان گفت کرم های ضد جوشی که فروشگاه های آرایشی و داروخانه ها می فروشند برای درمان جوش های متوسط مناسب به نظر می رسند؛ اما اگر شدت این عارضه بیشتر باشد، بهتر است برای انتخاب بهترین کرم ضد جوش از پزشک کمک بگیرید.
کرم ضد جوش موضعی 10% بنزوئیل پروکساید پانژل
کرم ضد جوش موضعی پانژل را می توان قوی ترین کرم ضد جوش خارجی موجود در ایران دانست و به همین دلیل مشتریان و محبوبیت بسیار زیادی دارد. بنزوئیل پروکساید بهترین ماده آنتی باکتریال برای درمان جوش است. بنزوئیل پروکساید معمولاً با درصدهای 2.5، 5 و 10 درصد در کرم ها و محلول های ضد جوش مورد استفاده قرار می گیرد که در کرم ضد جوش موضی پانژل با بالاترین دردصد مجاز که همان 10% است مورد استفاده قرار گرفته شده است. علاوه بر خاصیت آنتی باکتریال، بنزوئیل پروکساید به دلیل ترکیبات و خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، پروتئین های کراتین های روی سطح را شکسته و باعث باز شدن منافذ بسته پوست می شود، در نتیجه چربی (سبوم) محبوس مانده زیر پوست که عامل جوش است از زیر پوست خارج می شود و باکتری ها همراه آن از زیر پوست تخلیه می شوند. به همین دلیل هم پس از استفاده از بنزوئیل پروکساید پوست تان خیلی خشک شده و رطوبت زیادی از دست می دهد و حتی گاهی قرمز می شود و لازم است از کرم های مرطوب کننده استفاده کنید.یکی دیگر از علت های مخاطبان بالای این کرم این است که در کرم های ضد جوش ایرانی از بنزوئیل پروکساید برای درمان جوش استفاده نمی شود و اکثر کرم های ضد جوش ایرانی از روغن درخت چای برای درمان جوش استفاده می کنند. در مواردی که
کرم ضد جوش هیسه اک 3 رگول اوریاژ
کرم ضد جوش هیسه اک 3 رگول اوریاژ را می توان بهترین کرم لایه بردار خارجی موجود در ایران دانست به این دلیل که در ترکیبات این کرم تمام انواع اسید های میوه یا AHA و سالی سیلیک اسید (BHA) استفاده شده است.تفاوت اصلی اسیدهای AHA و BHA این است که اسید های میوه (AHA یا آلفا هیدروکسی اسید مثل گلیکولیک اسید، اسید لاکتیک، اسید سیتریک، مالیک اسید، تارتاریک اسید) برای درمان جوش و لایه برداری در افرادی که پوست خشک و معمولی دارند، مناسب هستند و سالی سیلیک اسید اسیدهای لایه بردار محلول در چربی هستند و برای افرادی که پوست های چرب، مختلط و یا معمولی دارند، بهترین انتخاب برای لایه برداری هستند.کرم ضد جوش هیسه اک 3 رگول اوریاژ به دلیل داشتن همزمان تمام اسیدهای لایه بردار هم لایه برداری سطحی و هم لایه برداری عمقی انجام می دهد و برای تمام انواع پوست مناسب است.