به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از راستینه، در این قسمت قصد داریم که آزمایش های لازم برای درمان اختلال نعوظ و راههای درمان را به شما بشناسانیم.
آزمایش
برای بیشتر مردان تستی جسمانی و جواب سوالات همه چیزی هست که یک پزشک برای پیشنهاد درمان نیاز دارد. اگر پزشک شما شک داشته باشد که یک مشکل اساسی دخیل است و یا شما مشکلی مزمن مانند مشکلات قلبی دارد نیاز به تستهای بیشتر و دیدن یک متخصص می باشد.
بعضی از این آزمایش ها را نام میبریم:
تست فیزیکی
تست خون
تست ادرار
التراسوند
تست نعوظ در خواب
تست روانشناسی
داروها و درمان
اولین کاری که پزشک شما انجام می دهد اطمینان از این است که شما درمان درستی برای دلایل اختلال نعوظتان و یا چیزهایی که آنرا بدتر می کند دریافت کنید. طیف گسترده ای از راههای درمان برای علاج اختلال نعوظ وجود دارد که بسته به شرایط جسمانی شما، مشکل سلامتی شما و غیره توسط دکتر شما انتخاب می شود. پزشک شما می تواند ریسک یا مزایای هرنوع درمان را برای شما توضیح داده و نظر شما را هم در انتخاب درمان بکار بگیرد.
داروهای خوراکی
سیلدنافیل (ویاگرا)
تادالافیل (سیالیس)
واردنافیل (لویترا، استاکسین)
هرسه این داروها تقریبا به یک شکل عمل می کنند. این داروها باعث بالارفتن تاثیر نیتروک اسید که یک ماده شیمیایی است که بدن تولید می کند و باعث شل شدن عضلات آلت است، می شود. این اتفاق باعث افزایش جریان خون در آلت شده و به شما امکان می دهد در صورت تحریک به نعوظ برسید. این داروها در مقدار مصرف، مدت اثر و اثرات جانبیشان متفاوت هستند. پزشک شما با در نظر گرفتن مشکل شما تشخیص می دهد که کدام دارو مفید است.
عوارض جانبی ممکن ، سرخ شدن، احتقان بینی، سردرد، تغییر در دید و ناراحتی معده هست. این داروها ممکن است اختلال نعوظ شما را سریعا درمان کنند. شما باید با دکترتان در تماس باشید تا مقدار مناسب و داروی مناسب را برای شما انتخاب کنند.
قبل از دریافت هرنوع داروی آماده ای برای اختلال نعوظ (شامل داروهای در دسترس و داروهای گیاهی) از دکتر خود در این باره اجازه بگیرید. هرچند این داروها ممکن است به خیلی از افراد کمک کنند اما همه مردان نباید برای درمان اختلال نعوظ از آن استفاده کنند. این داروها ممکن است اثر نکنند و یا برای شما خطرناک باشند اگر:
داروهای نیترات دار مصرف می کنید، این داروها معمولا برای درد قفسه سینه( آنژین) تجویز می شوند، مانند نیتروگلیسیرین(نیترو بید، نیترو دور، نیتروستات و سایر) و غیره.
اگر از داروهای رقیق کننده خون( داروی ضد انعقاد خون) استفاده می کنید، یا داروهایی که برای پرستات بزرگ شده مصرف می شوند و یا داروهایی که برای فشار خون مصرف می شوند.
بیماری قلبی و یا نارسایی قلبی دارید.
سابقه سکته داشته اید.
فشارخون خیلی پایینی دارید(hypotension) و یا فشارخون بالای کنترل نشده دارید(hypertension).
دیابت کنترل نشده.
سایر دارو ها بصورت خلاصه عبارتند از:
Alprostadil self-injection.
Alprostadil penis suppository.
Testosterone replacement.
سایر روشهای درمان شامل وکیوم آلت جنسی، عمل جراحی و ایمپلنت می شوند که در زیر بعضی از آنها را توضیح می دهیم:
وکیوم آلت جنسی
یک وکیوم آلت جنسی لوله توخالی ای است که پمپش توسط باطری یا دست تامین نیرو می شود. لوله دور آلت جنسی قرار میگیرد و سپس پمپ هوای درون لوله را خالی می کند. این کار خلائی ایجاد میکند که باعث کشیدن خون در آلت می شود. دقت داشته باشید که این وکیوم ها را با توصیه پزشک خود تهیه کنید چراکه بیشتر این وکیوم ها که تبلیغات آنرا می بینید مطمئن نبوده و از سازنده معتبری نیستند.
ایمپلنت آلت جنسی
این ایمپلنتها با عمل جراحی در آلت شما جایگذاری می شوند اما بدلایل مختلف از جمله عفونت این نوع درمان تا زمانی که سایر درمانها جوابگو است توصیه نمی شوند.
جراحی رگهای خونی
در موارد نادر، گرفتگی یا نشت رگهای خونی باعث اختلال نعوظ می شوند و برای درمان آن باید جراحی صورت گیرد.
مشاوره روانشناسی
اگرد اختلال نعوظ شما بعلت استرس، نگرانی یا افسردگی باشد ممکن است پزشک شما پیشنهاد دهد شما تنهایی یا به همراه همسرتان به روانشناس یا مشاور مراجعه کنید. حتی اگر این مشکل جسمی باشد اختلال نعوظ می تواند استرس و مشکل در روابط ایجاد کند.
شیوه ی زندگی و درمان های های خانگی
برای بسیاری از مردان، اختلال نعوظ و یا بدتر شدنش بدلیل شیوه ی زندگی آنهاست. در زیر راههای که ممکن است به شما کمک کنند معرفی می شوند:
اگر سیگار می کشید ترک کنید.
وزن کم کنید.
مرتب ورزش کنید.(بسیار موثر)
اعتیاد به الکل و موادمخدر را درمان کنید.
مشکلات ارتباطی خود را با همسرتان برطرف کنید.
داروهای های دیگر
چند تا از راههای دیگری که می تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند معرفی می کنیم، اما توجه داشته باشید که تحقیقات بیشتری برای اثبات امن و موثر بودن این درمان ها نیاز است.
جینسینگ قرمز کره ای (پاناکس جینسینگ)
آندروسترون (DHEA)
L-arginine
طب سوزنی
با اینکه ممکن است بعضی از این راهها و درمان ها امن باشد اما بعضی از آنها با درمان شما ممکن است تداخل داشته باشد از این رو قبل از استفاده از آن با پزشک خود صحبت کنید.
ویاگرای گیاهی!
داروهای دیگری که ادعا می شود برای درمان اختلال نعوظ استفاده می شوند مانند ویاگرای گیاهی یا Herbal viagra خطرناک اند، این داروها شامل چند داروی مضر هستند و این دارو ها هیچکدام توسط FDA و یا وزارت بهداشت تایید نشده اند. این داروها خصوصا برای مردانی که نیترات مصرف می کنند بیشتر خطرناک هستند.