به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز، نمیتوانستم به فرزند دیگری فکر کنم، هفته پنجم بارداریام بود، در اینترنت سرچ کردم، قرص آمریکایی برای سقط جنین را سفارش دادم، فروشنده خانم دکتری بود، با من تماس گرفت و روش مصرف را توضیح داد. وقتی از حالم مطمئن شد، خط تلفناش را برای همیشه خاموش کرد.
شرایط اقتصادیمان سخت است، شوهرم کارگر ساده یک شهرک صنعتی است، نمیتوانستیم از پس هزینههای بچه دوم بر بیاییم، وقتی به بارداری شک کردم، دنبال قرص اورژانسی گشتم. هرجا رفتم، نبود. گفتند، برو تهران. سختم بود. به خانه بهداشت رفتم، آنجا هم پیدا نکردم. باردار شدم و بچه را بهدنیا آوردم.
زن فقیر بود و میخواست جنیناش را سقط کند، ما اما در آرزوی فرزند بودیم. 60میلیون تومان به زن دادیم، 100میلیون تومان هم به دکتر تا برایمان پرونده رحم اجارهای درست کند. حالا پسرم چهارماهه است.
راویان زندگیهای نیمهتمام
خیابان ناصرخسرو، زندگیهای نیمهتمام زیادی را روایت میکند، فروشندگان، همانها که دست در جیب در گوشه و کنار خیابان، رهگذران را رصد میکنند، قصه فراوان دارند؛ قصههای زنان و مردانی که ناکام از پیدا کردن راهی برای خروج از بحران، دست به دامان خیابانی شلوغ و معروف شدهاند. ناصرخسرو دارو فراوان دارد، تاریخمصرف گذشته، تقلبی و با قیمت بالا. هیچکس اصالتش را تایید نمیکند. خریدار شانس بیاورد، پول زیادی بدهد، در کوچه پسکوچههایش داروهای اصل هم پیدا میکند.
ناصرخسرو، خیابانی جامانده از عهد ناصری است. نخستین داروخانه و چاپخانه تهران در آن پا میگیرد. دیروز، مهد علم و دانش بود و سرگذشت تهران مدرن و امروز خاستگاه داروهای کمیاب و حتی ممنوعه. میدان توپخانه را که به پایین سرازیر شوید، صدایشان میآید. مثل وردی که درد را به پیشواز میطلبند. دارو... دارو... دارو داریم... دارو... غروب است و آسمان سرخ. ناصرخسرو برای در نطفه خفهکردن است. قیمت داروها مثل دلار بالا و پایین میرود. قیمت یک بسته قرص سقط جنین در یک ساعت میتواند صعود و نزولی تا 100درصد قیمت داشته باشد؛ بستههایی با 10عدد قرص برندی با نام اختصاری «ف» که تنها محصول موجود در بازار است و بسیار محبوب و پرفروش. فروشنده دارو تاکید میکند که قرص محصول ترکیه و هند هم دارد؛ تفاوت در قیمت و کیفیت است. آمریکایی یک میلیون و 800 هزار تومان، ترکیهای یک میلیون تومان و هندی 500هزار تومان است. قیمت فروشنده بعدی متفاوت است. او قرص آمریکایی را 850 هزار تومان، ترکیهای را 500 هزار تومان و هندی را 300 هزار تومان میفروشد. وقتی درباره تفاوت قیمتها سوال میشود، فروشندهای، فروشنده دیگر را به گذشتن تاریخ مصرف دارو و ایرادات دیگر در کیفیت داروهایش متهم میکند. هیچکس نمیتواند جنس اصل را از تقلبی و جنس تاریخ مصرف گذشته را از غیر تاریخ مصرف گذشته تشخیص دهد. «حمید»، مرد 50سالهای است که میگوید 30سال است در این خیابان دارو میفروشد. از محصول آمریکایی بسیار تعریف میکند و میگوید: «دنبال هیچ برند دیگری نباشید، این آمریکاییها جواب پس دادهاند. سالها پیش آمپول سقط جنین در بازار بود که خیلی برای مادر خطر داشت و سبب ناباروری میشد، اما بعدا از بازار جمع شد. این قرص برای بارداری تا زیر سهماه بود. برای جنینهای بزرگتر فروخته نمیشود. البته شاید بعضیها میفروشند، اما خطرناک است و فایدهای برای سقط جنین ندارد.» حمید و فروشندههای دیگری که حاضر به صحبت بودند، بر این موضوع اتفاقنظر داشتند که فروش این قرصها در یکسال اخیر بسیار بیشتر از قبل شده است. آنها برای سقط جنین زیر سهماه تضمین هم میدهند: «این قرصها در تمام شهرهای ایران مشتری دارد، کافی است یک تلفن زده شود تا دارو بهدست مشتری برسد.» حوالی میدان امامخمینی(ره) فروشنده دیگری میگوید: «صادقانه بگویم، ما داروها را عمده به قیمت450هزارتومان میخریم و من حاضرم همین آمریکایی را با سود جزئی تنها با قیمت550هزارتومان هم به شما بفروشم.» اغلب فروشندهها تمایلی به صحبت با کسانی که برای پرسوجو آمدهاند ندارند، آنها تنها به مشتری واقعی پاسخ میدهند.
برای تماشای ویدئوهای خبری جذاب اینجا کلیک کنید.