دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / آشپزی /

آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه میرزا قاسمی محلی اصیل به روش گیلانی 

چهارشنبه، 16 آبان 1403
ساعد نیوز: میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی با ما همراه باشید.

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعد نیوز، میرزا قاسمی از غذاهای سنتی گیلان بوده و برای اولین بار توسط فردی به نام میرزا قاسم خان قاجار ابداع شده است. میرزا قاسم خان قاجار - حاکم خوش ذوق گیلانی- با ترکیب کردن بادمجان دودی، گوجه ، سیر و غیره غذایی ابداع کرد که تا به امروزه طرفداران زیادی دارد. این غذای لذیذ را می توان در وعده شام یا ناهار با نان سرو کرد. در این متن به طرز تهیه این خوراک گیلانی پرداخته و درباره طبع این غذا که سرد است یا گرم، با شما گفتگو خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه

مواد لازم برای 4تا5نفر

  • بادمجان 1کیلو

  • گوجه 400گرم

  • تخم مرغ 4عدد سیر 6 دانه

  • رب گوجه فرنگی 1تا2قاشق غذاخوری

  • زردچوبه وفلفل سیاه ونمک و روغن

چند نکته تکمیلی برای پخت بهتر میرزا قاسمی

برای پخت میرزا قاسمی می توان به جای کباب کردن از روش آب پز استفاده کنید. اگر احیانا مزه دودی بادمجان را دوست ندارید، این روش برای شما مناسب تر خواهد بود. البته سرآشپزهای شمالی این غذا را روی آتش مستقیم و با ذغال کباب می کنند.

هنگام خرید بادمجان مراقب باشید، بادمجان ها تازه و بدون تخم باشند. بادمجان های آخر فصل یا بادمجان هایی که زیاد درشت شده اند، دارای تخم هستند. این تخم ها باعث تلخ شدن غذای شما می شوند. شمالی های خوش قریحه برای تزیین این غذا از نیمرو کمک می گیرند. پس از اینکه پخت میرزا قاسمی تمام شد، در ظرفی نچسب و به صورت جداگانه یک تخم مرغ را به صورت نیمرو آماده کرده و روی غذا می گذارند. شما می توانید برای تزیین این غذا از گردو نیز کمک بگیرید.

آیا میرزا قاسمی طبع سرد دارد یا گرم؟

از آنجا که بسیاری از افراد به طبع غذا اهمیت زیادی می دهند، در این قسمت به نوع طبع این غذا می پردازیم. این غذای خوشمزه شمالی، جزو غذاهای با طبع گرم قرار می گیرد. با این همه این خوراک لذیذ می تواند باعث افزایش سودا در بدن شود.

همانطور که می دانید، سودا در بدن باعث بروز لک، دمل، جوش، واریس و غیره می شود. بهتر است مصرف این خوراک خوشمزه را محدود کنید وگرنه ممکن است مزاج سوداوی در شما غلبه کند. همچنین افرادی که با بیماری بواسیر دست و پنجه نرم می کنند، بهتر است در مصرف این غذای خوشمزه افراط نکنند.

ناگفته نماند، مصرف این غذا برای کسانی که در محیط ها و اقلیم های گرم و خشک زندگی می کنند، باید با احتیاط همراه باشد. افرادی که دارای غلبه دم، سودا و صفرا دارند نیز بهتر است در مصرف این خوراک مغذی محتاط عمل کنند.

مصرف این خوراک شمالی برای چه افرادی توصیه می شود؟

اگر مزاج شما بلغمی است، می توانید بدون نگرانی میرزا قاسمی را تهیه کرده و بر سر سفره یا میز ناهار تان بگذارید. مصرف این وعده خوشمزه و مغذی اگر با مصلح خود همراه شود، کاملا بی ضرر خواهد بود. این افراد می توانند هر دو هفته یکبار این غذای خوشمزه شمالی را پخته و نوش جان کنند.

البته اگر شما نیز با وجود غلبه سودا، دم و صفرا همچنان علاقه دارید تا از این غذا نوش جان کنید، می توانید از مصلح آن کمک بگیرید. خوراکی هایی چون رب انار، روغن گاوی تازه، آب انار ملس و غیره مصلح این غذا می باشند.


برای مشاهده سایر مطالب آشپزی اینجا کلیک کنید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 16 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
از بازار چه خبر؟ | قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه 16 آبان 1403 + جدول
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
ترجمه تخصصی کتاب
ماجرای نامزدی حامد بهداد، بازیگر سریال کیمیا و یک بازیگر؛ همه چیز ناگهان تغییر کرد!+عکس
دیزاین جدید اتاق نبات، دختر کوچولوی شاهرخ استخری/ میز جدیدش رو چه باسلیقه هم چیده!/ چه خانمی شده ماشاالله 🧿
جواد رضویان: مدیون آقای مدیری هستم، امیدوارم منو حلال کنند و منو از حضور در کنارش دریغ نکنند / دلجویی رضویان بابت دلخوری مهران مدیری در دهه 80 + ویدئو
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟