عوارض اسکراب چیست؟

  پنجشنبه، 24 مهر 1399   زمان مطالعه 6 دقیقه
عوارض اسکراب چیست؟
با بیان اینکه در حال حاضر اسکراب‌هایی به صورت شوینده‌هایی حاوی ذرات زبر در بازار موجود است، گفت: این ذرات زبر بیشتر از هسته زرد آلو تشکیل شده‌اند. افراد به صورت حرکات دورانی پوست خود را با این اسکراب‌ها می‌شویند و این دانه‌های ریز و زبر پوست را تمیز می‌کند و به باز شدن منافذ پوست کمک می‌کنند.

با بیان اینکه در حال حاضر اسکراب هایی به صورت شوینده هایی حاوی ذرات زبر در بازار موجود است، گفت: این ذرات زبر بیشتر از هسته زرد آلو تشکیل شده اند. افراد به صورت حرکات دورانی پوست خود را با این اسکراب ها می شویند و این دانه های ریز و زبر پوست را تمیز می کند و به باز شدن منافذ پوست کمک می کنند. در گذشته از سفیداب برای لایه برداری ملایم سطحی پوست استفاده و لایه های سطحی و مرده پوست از این طریق برداشته می شد.این متخصص پوست و مو با بیان اینکه اسکراب با توجه به نوع پوست، معمولا هفته ای یک یا دو مرتبه انجام می شود، گفت: اسکراب روزانه پوست به پوست آسیب می رساند.انشاییه با بیان اینکه استفاده از لایه بردارها نیز می تواند به صورت کرم یا لوسیون صورت گیرد، خاطر نشان کرد: البته لایه برداری های عمیق پوست توسط پزشک انجام می شود و افراد نباید خودسرانه اقدام به لایه برداری کنند.وی با بیان اینکه افراد پوست مشابه یکدیگر ندارند و بهتر است که از کرم های لایه بردار متناسب با نظر متخصص استفاده کنند، افزود: در بسیاری مواقع افراد اصلا نیازی به استفاده از لایه بردارها ندارند و باید دید که پزشک متخصص پوست تشخیص استفاده از کدام لایه بردار را می دهد.این متخصص پوست و مو با بیان اینکه اسکراب پوست به معنای لایه بردای سطحی پوست (لایه های شاخی و سلول های مرده پوست) است که با لایه برداری متفاوت است، تصریح کرد: لایه برداری کلمه ای عام است که شامل اسکراب لایه های عمقی تر پوست نیز می شود.انشاییه خاطر نشان کرد: لایه بردارها همان اسیدهای میوه ای هستند که در برخی کرم ها وجود دارند و لایه برداری های عمیق تر باید توسط پزشک انجام شود.وی با بیان اینکه در برخی مواقع در آرایشگاه ها توصیه به انجام لایه بردای می شود که این عمل اشتباه است، گفت: همچنین توصیه نمی شود به پیشنهاد دوستان یا از روی تبلیغات از لایه بردارها استفاده کنیم، زیرا در این حالت پوست آسیب پذیر می شود.

عوارض اسکراب چیست؟

احتمالا خیلی از شما تا کنون حدس زده اید که ما در ابتدای مقاله از کدام اسکراب طبیعی صحبت کردیم.بله منظور همان روشرو و سفید آب است که بخش جدایی ناپذیر بقچه حمام مدربزرگهایمان بود. این ماده را اغلب میتوانید به شکل به صورت قلقلی های کوچک سفید و شیری رنگ در بازار پیدا کنید، می دانید که روشور به صورت مالیده میشد و قدیمی ها معتقد بودند که باعث تمیزی و شادابی پوست خواهد شد. امروزه این مفهوم را در لوازم آرایشی به کار برده و موادی درست کرده اند که اسکراب نام دارد و به وسیله آنها میتوانید صورت و قسمت های مختلف بدن را توسط آن شستشودهید تا سبب جداسازی سلول های مرده پوست از آن شده، منافذ باز شده و راه جذب را برای کرم هایی مانند : کرم ضد چروک، کرم ضد جوش و آکنه و … همواتر کند. حتما شما هم به شادابی و سرزندگی پوست های افرادی قدیمتی مانند همادربزرگ هایما نپی برده اید این میتواند یک گواه روشن برای کار آمد بودن روشور ها باشد. یکی دلایل مهم شادابی و سرزندگی انها حتی بعد از گذشت چندین سال از عمرشان استفاده از همین لایه بردارهایی که در ایران به شکل سنتی توپ های کوچک سفید رنگ تولید و عرضه میشده و در هنگام استحمام به کار گرفته می شد . خیلی از افرادی که استفاد هصحیح از این ماده داشتند صورت هایی شفاف داشته و حتی برخی از آنها در سنین پیری هم قیافه هایی جذاب و پوست هایی خاص داشتند. روشور با مالیده شدن بر سطح پوست به جمع آوری و زدودن سلّولهای مرده کمک می کند و در نهایت منجر به پاکیزگی و روشن دیده شدن یا سفیدتر شدن رنگ پوست خواهد شد. در این میان هرچند که اسکراب های جدید با فرمول های جدید ترهم میتوانند تا حدودی کارساز باشند اما به شما اطمینان میدهیم که هیچ یک از آنها به اندازه همین سفید آب سنتی ایرانی نمیتوانند برایتان موثر باشند از همه مهمتر اینکه خیلی از انواع آنها که قیمت های مناسبری داری در ترکیباتشان از مواد شیمایی استفاده شده است که خیلی برای بدن مناسب نیست و انواعی که ترکیبات سالمتری دارند هم قیمت های گزافی را دارند که با توجه به کاربرد اسکراب و استفاده مدوام از آنها نمیتوانند خیلی برایتان مقرون به صرفه باشند. اما در کل توصیه ای کمه در نهایت برای شما داریم این است که حتما یکی از این دو روش سنتی و یا مدرن را مورد استفاده قرار دهید چرا که استفاده از اسکراب ها د رهر صورت برای پوست و صورت شما نیاز است تا بتوانید منافذ بسته شده توسط چربی و پوست های مرده را باز کرده و آنها را برای دریافت املاح و مواد مغذی مورد نیازشان آماده کنید. نکته مهم بعدی در استفاده از اسکراب ها این است که نباید در استفاده از آنها زیاده روی کنید هرچند میزان استفاده برای هرفر میتوانند بسته به نوع پوست متفاوت باشد اما بصورت میانگین استفاده از اسکراب های صورت و بدن برای هر هفته یکبار توصیه میشود

اسکراب صورت فقط به منظور پاکسازی منافذ پوستی انجام میگیره و به هییچ عنوان لایه برداری از پوست انجام نمیده. بنابراین در هنگام اسکراب صورت باید به این موضوع دقت داشته باشید و پوست رو بیش از حد و با فشار زیاد ماساژ ندید تا اسکراب پوست باعث لایه برداری یا قرمز شدن پوست نشه. اسکراب صورت رو در نزدیکی چشم ها استفاده نکنید و بیشتر از یک دقیقه هم روی پوست ماساژ ندید؛ زیرا ممکنه باعث ایجاد حساسیت روی پوست بشه.

از دیگر عوارض جانبی که ممکن هست بعد از اسکراب صورت با اون مواجه بشید عبارتند از:

  • تحریک شدن پوست
  • قرمزی پوست
  • خشکی پوست
  • ایجاد خراش و زخم روی پوست
  • پوسته پوسته شدن پوست

دستگاه اسکراب صورت اولتراسونیک

به لطف پیشرفت هایی که در صنعت وجود داره، ابزارها و دستگاه های مخصوصی هم برای مراقبت از پوست تولید میشه که دستگاه اسکراب صورت اولتراسونیک (ultrasonic Face scrubber) یکی از این ابزارهای مدرن و پیشرفته هست. این دستگاه مبتنی بر امواج صوتی اولتراسونیک (ultrasonic soundwaves) کار میکنه و برای از بین بردن سلول های مرده و کثیفی از روی پوست و منافذ پوستی بسیار مفید و موثر هست.

این دستگاه یک لایه برداری ملایم از روی پوست انجام میده و برای تمام انواع پوست و به ویژه پوست های حساس و تحریک پذیر بسیار مناسب خواهد بود. این دستگاه اسکراب صورت، دارای لبه صاف هست و بر روی پوست مرطوب استفاده میشه و با فعال شدن امواج صوتی اولتراسونیک با 28 هزار لرزش در ثانیه، تمام سلول های مرده و آلودگی های موجود در سطح پوست و منافذ رو از بین میبره.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها