با تغییر سبک زندگی خود ناخن هایتان را تقویت کنید!

  یکشنبه، 09 آذر 1399   زمان مطالعه 3 دقیقه
با تغییر سبک زندگی خود ناخن هایتان را تقویت کنید!
رژیم غذایی متعادل،داشتن رژیم غذایی متعادل و مصرف تمامی پروتئینها، ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن برای سلامت ناخنها بسیار اهمیت دارد. نقش بیوتین در درمان شکنندگی ناخن ها هنوز مورد بحث است، اما نتایج برخی از تحقیقات نشان دادهاند که مصرف این ماده موجب ضخیم شدن ناخنها میشود.

ناخن شکسته معمولاً با استرس جسمی، فقر مواد مغذی، یا سایش و پارگی ایجاد می شود.ناخن های شکسته می تواند یک مشکل باشد، به خصوص اگر با دست هایتان کار میکنید.اگرچه شکستگی و شکننده بودن ناخن ها کاملاً طبیعی و گاهی اجتناب ناپذیر هستند، اما راه هایی وجود دارند که شما می توانید از آنها در آینده جلوگیری کنید. در این بخش سلامت ما توضیح می دهیم که چه چیزی ممکن است علت شکستگی و شکننده بودن ناخن ها باشد و چطور می توان از آن ها جلوگیری کرد. ناخن ها از لایه های کراتین و هم چنین پروتئینی ساخته شده اند که مو از آن ساخته شده است.ناخن از تخت ناخن محافظت می کند. رشد ناخن از پایین ناحیه پوست انجام می شود.ناخن های سالم ظاهری روشن و نرم دارند.اگر درباره هر گونه تغییر در ناخن هایتان نگران هستید، با پزشک مشورت کنید.

مراقب لاک ناخن تان نیستید

بسیاری از خانم ها علاقه خاصی به استفاده از لاک ناخن دارند. این محصول آرایشی در انواع رنگ ها و بافت ها تولید می شود و استفاده از آن کار سختی نیست. با این حال برخی از خانم ها عادت دارند که با گذشت مدتی، لاک را ورقه ورقه کرده و با ناخن آن را بکنند.این کار به ظاهر ساده و بی خطر، کاملا آسیب رسان است، چون باعث حساس و آسیب پذیر شدن اولین لایه محافظ ناخن می شود. اگر از رنگ لاک تان خسته شده اید و می خواهید آن را عوض کنید، به جای کندن آن، از استون و یا پد لاک پاک کن استفاده کنید که حاوی ترکیبات لازم برای پاک کردن لاک هستند.

ناخن ها را می جوید

اگر عادت دارید ناخن هایتان را بجوید، نباید امید زیادی به زیبایی و سلامت آنها داشته باشید. جویدن ناخن ها که در دنیای پزشکی به نام «اونیکوفاژی» معروف است، به شدت در بین کودکان و برخی بزرگسالان رواج دارد. خیلی از افراد زمانی که دچار اضطراب و استرس می شوند، شروع به جویدن ناخن هایشان می کنند و این کار باعث تخریب ناخن ها و حتی بروز عفونت های جدی می شود.بنابراین اگر می بینید ناخن های مریض و زشتی دارید، باید بیشتر حواستان به آرامش روحی تان باشد، چون استرس به طور ناخودآگاه افراد را به جویدن ناخن تشویق می کند. در نتیجه قبل از هر کاری لازم است استرس تان را کنترل کنید و بیشتر به زیبایی ناخن هایتان اهمیت بدهید. بافت ناخن هایی که به طور روزانه جویده می شوند، تخریب شده و ناخن ها شکننده می شوند.

چگونه ناخن هایم را تقویت کنیم؟

قدم اول در درمان وتقویت ناخن های شکننده، رفع علل زمینه ای این مشکل و مراقبت مناسب و صحیح از ناخن با استفاده از روشهای زیر است:
رژیم غذایی متعادل،داشتن رژیم غذایی متعادل و مصرف تمامی پروتئینها، ویتامینها و املاح مورد نیاز بدن برای سلامت ناخنها بسیار اهمیت دارد. نقش بیوتین در درمان شکنندگی ناخن ها هنوز مورد بحث است، اما نتایج برخی از تحقیقات نشان دادهاند که مصرف این ماده موجب ضخیم شدن ناخنها میشود.

مراقبت از ناخنها،اگر ناخن های شما خشک به نظر میآیند، هر روز به مدت ۵ دقیقه آنها را را در آب ولرم قرار دهید و سپس روی ناخن و پوست اطراف آن کرم مرطوب کننده بزنید. شما میتواند برای این کار از روغن نارگیل یا کرمهای مرطوب کننده دست استفاده کنید.
از تماس طولانی مدت ناخن با آب و مواد شوینده خودداری کنید.
هنگام انجام کارهای خانه، از دستکش استفاده کنید.
ناخنهای خود را به طور منظم کوتاه کنید، چرا که ناخنهای بلند بیشتر در معرض آسیب هستند.
در مصرف محلولهای لاک پاک کن و محلولهای ضدعفونی کننده ی دست افراط نکنید.
کفش مناسب بپوشید و همیشه توجه داشته باشید که قسمت جلوی کفش برای انگشتان شما فضای کافی داشته باشد.
ناخنهای خود را به طور مرتب سوهان بزنید تا شکستگی های کوچک سر ناخن برطرف شوند، چرا که شکستگی های ریز میتوانند موجب تسریع روند شکسته شدن کامل ناخن شوند.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها