زینک در روند رشد جسمی و ذهنی نوزادان و کودکان نقش اساسی ایفا میکند. این عنصر مهم در بیش از 70 واکنش حیاتی در بدن از جمله رونویسی RNA و DNA دخالت دارد و از ابتدای جنینی برای تکمیل رشد مغز، قلب، ششها و سیستم گوارش مورد استفاده قرار میگیرد. کمبود زینک در نوزادان مشکلات زیادی را در بر خواهد داشت. اسهالهای مزمن، کاهش سرعت رشد، ضعف سیستم ایمنی و بیمار شدن مکرر نوزاد، از جمله نشانههای بارز کمبود زینک در نوزادان است. نه فقط نوزادان و کودکان، بلکه بزرگسالان هم به زینک کافی نیاز دارند. در واقع باید گفت هر فرد از زمان تولد تا سنین بالا، برای سالم بودن به این عنصر نیاز دارد و باید آن را از رژیم غذایی یا مکملها به دست آورد. از آنجا که این روزها داشتن یک رژیم سالم و مقید بودن به آن کار سختی است، استفاده از مکملهای زینک مانند شربت نئوزینک توصیه میشود.
در صورت ایجاد تهوع، اسهال، بثورات پوستی، استفراغ شدید، از دست رفتن آب بدن و بی قراری، مقدار مصرف آن باید کاهش یافته و یا تا کنترل علائم فوق، قطع شود.
غذاهای حاوی مقدار زیاد کلسیم (مانند لبنیات)، فسفر، کافئین و فرآوردههای سبوس دار، روی جذب زینک تأثیر میگذارند. به همین دلیل باید با فاصله از شربت نئوزینک مصرف شوند.