یکی از معضلات افراد در دنیای امروز چاقی و اضافه وزن است. عدم تحرک بدنی، پرخوری و تغذیه نادرست، غذاهای پرکالری و وسوسه انگیز مانند انواع فست فودها، عدم استفاده از میوه و سبزیجات در رژیم غذایی و … از جمله عوامل مهمی هستند که می توانند موجب چاقی و اضافه وزن در افراد گردند. البته گاهی اضافه وزن به دلایل ارثی و ژنتیکی و یا تغییرات هورمونی نیز می تواند رخ دهد. از طرفی کاهش وزن کار چندان راحتی نیست و نیاز به صبر و اراده و همچنین تحمل بالای بدن برای گرفتن رژیم های غذایی متعادل و سالم و ورزش های مناسب چربی سوزی دارد. بنابراین، لاغر شدن نیاز به رعایت و کنترل تغذیه، فعالیت بدنی و گذر زمان دارد. برای آن دسته از افراد که به دنبال گیاهان دارویی برای افزایش بازده رژیم غذایی و فعالیت بدنی خود هستند، قرص های لاغری فت فیکس، انتخاب مناسبی است زیرا با بهره مندی از ترکیبات موثر، بازده چربی سوزی در بدن را بالا می برد.
1 قرص اواسط صبح و 1 قرص اواسط بعدازظهر مصرف گردد.
نزدیک زمان خواب مصرف نشود.
این فرآورده فقط می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم کالری، به کاهش وزن کمک نماید.
تاثیر مصرف چای سبز در کاهش وزن در مطالعات بالینی و حیوانات آزمایشگاهی گزارش شده است. این اثر چای سبز احتمالا به دلیل توانایی آن در افزایش تولید حرارت (ترموژنز) و اکسیداسیون چربی و کاهش پراکسیداسیون لیپیدها می باشد، همچنین به عنوان سرکوب کننده اشتها و جذب مواد غذایی نیز عمل می کند. فرضیه ای وجود دارد که فرآورده های حاوی چای سبز با تنظیم بیان ژن های مرتبط با چاقی وزن بدن را کاهش می دهند. برخی از این تغییرات شامل تنظیم کاهش بیان ژن های افزایش دهنده اشتها، افزایش مصرف انرژی، سرکوب تولید سیتوکین های پیش التهابی و یا افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی می باشند.
ماده موثره فلفل کاپسائیسین می باشد. کاپسائیسین متابولیسم لیپید را در بافت های چربی تحریک کرده ولی بر جذب چربی تاثیری ندارد. در مطالعه انجام شده در مورد اثر ضد چاقی عصاره فلفل نشان داده شده است که این عصاره با مهار تکثیر سلول های چربی و همچنین مهار تجمع چربی در سلول ها از طریق مهار ژن های دخیل در این فرآیندها، می تواند در پیشبرد سلامتی موثر و اثر ضد چاقی معنی داری داشته باشد.
ترکیبات پورین کولا (کافئین) این گیاه را به یک محرک CNS قوی مبدل کرده که در انسان به عنوان محرک تنفسی، لیپولیز کننده، کرونوتروپیک مثبت و مدر عمل می کند. به علاوه ترشح اسید معده و اعمال دستگاه گوارش را افزایش می دهد. در مطالعات علمی نشان داده شده است که کافئین در کنترل وزن بدن سودمند است. کافئین موجب افزایش میزان متابولیسم، مصرف انرژی و اکسیداسیون لیپیدها می شود و دارای فعالیت لیپولیتیک و ترموژنیک می باشد.
گیاه انگور خرس دارای اثرات مدر، ضد عفونی کننده ادرار و قابض می باشد. خاصیت ضد عفونی کننده و مدر آن احتمالا در ارتباط با مشتقات هیدروکینون ها به ویژه آربوتین است.
ال کارنیتین یک مشتق اسید آمینه ای استکه تقریبا در همه سلول های بدن یافت می شود و اسیدهای چرب با زنجیره بلند را از غشاء داخلی میتوکندری انتقال می دهد تا توسط بتا اکسیداسیون فرآوری شده و انرژی را به شکل ATP تولید کنند. از آن جایی که ال کارنیتین اکسیداسیون اسیدهای چرب را آسان می کند پیشنهاد شده است که جهت کاهش وزن از آن استفاده گردد.
کروم در متابولیسم گلوکز موثر است و کلسترول خون را کاهش می دهد. عدم دریافت کافی کروم می تواند موجب افزایش عوامل خطرساز برای بیماری های قلبی عروقی و دیابت (نظیر افزایش گلوکز، تری گلیسرید و کلسترول تام در گردش خون و کاهش HDL و آسیب عملکردهای ایمنی شود. اثر آنتی اکسیدانی کروم نیز در مطالعات بر روی حیوانات اثبات شده است.
ویتامین B6 یا پیریدوکسین در واکنش های بیوشیمیایی متعددی مثل متابولیسم اسیدهای آمینه و گلیکوژن، سنتز اسیدهای نوکلئیک و هموگلوبین و سنتز واسطه های شیمیایی دوپامین و سروتونین دخیل می باشد و در سلامت عمومی و عصبی نقش موثری دارد.