میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر شربت بنفشه

  پنجشنبه، 22 تیر 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر شربت بنفشه
شربت بنفشه به عنوان ضد‌سرفه، خلط آور، ضد‌تب، ضد التهاب گلو و نرم‌کننده حنجره و رفع گرفتگی صدا تجویز می‌شود. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر شربت بنفشه بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

شربت بنفشه حاوی عصاره بنفشه، شکر سرخ، موسیلاژ و فلاونوئید ها است که برای رفع علایم سرماخوردگی مورد استفاده قرار می گیرد. شربت بنفشه دارای اثرات ضد التهابی، ضد باکتری و تب بر است و استفاده از آن می تواند به رفع التهاب گلو، از بین بردن عامل بیماری زا، کاهش تب و سرفه کمک کند. شربت بنفشه همچنین لایه ای ژل ماننده روی مخاط گلو و تار های صوتی ایجاد می کند و از این طریق به نرم شدن حنجره و صاف شدن صدا منجر می‌شود.

میزان مصرف شربت بنفشه برای بزرگسالان


  • هر 8 ساعت 1 تا 2 قاشق غذاخوری

میزان مصرف شربت بنفشه برای کودکان


  • هر 8 ساعت 1 تا 2 قاشق مرباخوری

آثار فارماکولوژی و مکانیزم اثر شربت بنفشه


در یک کارآزمایی بالینی جهت بررسی اثر شربت بنفشه بر تسکین سرفه در کودکان با آسم متناوب، 182 کودک 2 تا 12 سال در قالب دو گروه موازی شربت بنفشه و دارونما را به همراه داروی رایج آگونیست گیرنده بتا (سالبوتامول) دریافت کردند. در طول دوره درمان کاهش بیش از 50‌% سرفه (P.Value=0.001) و مهار 100‌% سرفه (P.Value<0.001) در گروه شربت بنفشه از گروه دارونما به صورت معنی‌داری بیشتر بود. تأثیر دارو در میان کودکان دختر با پسر اختلافی نداشت. این مطالعه نشان داد مصرف توأمان شربت بنفشه با سالبوتامول (یک آگونیست گیرنده بتا-2 آدرنرژیک) در مهار سرفه بیماران با آسم متناوب موثر است.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر