شربت کاف استاپ با فرمولاسیون خاص و اتکا به روش های نوین داروسازی و نوآور در عصاره گیری و تهیه اسانس، طراحی و به بازار عرضه شد. شربت کاف استاپ فاقد رنگ و طعم دهنده مصنوعی است. میزان تیمول شربت سرماخوردگی کودکان کاف استاپ به گونه ای تنظیم شده است که ضمن دارا بودن خواص درمانی به خوبی مورد پذیرش شیرخواران و کودکان قرار گیرد و از این رو به عنوان شربت تسکین دهنده سرفه اطفال گزینه مناسبی خواهد بود.
افراد بالای 12 سال و بزرگسالان: روزانه 3 مرتبه، هر مرتبه 5 میلیلیتر (5 میلی لیتر معادل 1 قاشق چایخوری)
کودکان سنین 1 تا 5 سال: روزانه 3 مرتبه، هر مرتبه 3/2 میلیلیتر. برای
کودکان سنین 6 تا 11 سال: روزانه 3 مرتبه، هر مرتبه 4/3 میلیلیتر
5 میلی لیتر معادل 1 قاشق چایخوری
آویشن: آویشن(Thyme) به طور گسترده ای برای درمان بیماری های تنفسی به کار می رود. مطالعات In Vitro نشان داده اند که اسانس آویشن و تیمول دارای اثرات ضد قارچ در برابر Cryptococcus Neoformans و گونه های Aspergillus،Saprolegnia و Zygorhynchus و اثرات آنتی باکتریال در مقابلSalmonella Typhimurium ،Staphylococcus Aureus ،Escherichia Coli و چند باکتری دیگر است. به عنوان یک آنتی بیوتیک، اثر تیمول 25 برابر فنول است و نسبت به آن سمیت کمتری دارد. همچنین نشان داده شده که عصاره آویشن دارای اثر شل کننده قوی روی حلقه های نای خوکچه هندی (اثر برونکودیلاتوری) است که در مقدار به کار رفته با اثر تئوفیلین قابل مقایسه است. غالبا اثر ضد اسپاسم و ضد سرفه آویشن را به تیمول و کارواکرول موجود در آن نسبت می دهند. کارواکرول ممکن است مسئول اثر برونکودیلاتوری آویشن باشد. در مطالعات In Vitro فلاون ها و عصاره آویشن پاسخ به آگونیست های گیرنده های اختصاصی مانند استیل کولین، هیستامین و نوراپی نفرین همچنین عواملی که فعالیت آنها به گیرنده اختصاصی نیاز ندارد (مانند کلرید باریوم) را مهار می کند.
عشقه: در طب اطفال، فرآورده های حاوی برگ عشقه (Ivy) به علت داشتن اثرات اکسپکتورانت برای درمان سرفه در سرماخوردگی به کار می روند. در 2 مطالعه مستقل باز غیر مداخله ای به منظور بررسی اثربخشی و ایمنی مصرف شربت و قطره حاوی عصاره عشقه در درمان سرفه و برونشیت، 268 کودک زیر 12 سال به مدت 14 روز با یکی از دو فرآورده تحت درمان قرار گرفتند. تاثیر روی علائم مرتبط با سرفه به وسیله مقیاس درجه بندی کلامی مشخص شد. در پایان مطالعه، علائم اصلی رینیت، سرفه و خلط غلیظ در 93، 2/94 و 7/97 درصد بیماران خفیف یا برطرف شده بود. تاثیر کلی به صورت خوب یا خیلی خوب در 5/96 درصد از بیماران گزارش شد. پذیرش و تحمل مصرف دارو در99 درصد (شربت) و 100 درصد (قطره) بیماران خوب یا خیلی خوب بود. پنج عارضه جانبی طبقه بندی شده به عنوان خفیف و غیرجدی گزارش شد (9/1 درصد) که بیشتر مربوط به سیستم گوارش بود.