نحوه ی چسب زدن بینی بعد از عمل بینی

  دوشنبه، 30 خرداد 1401   زمان مطالعه 6 دقیقه
نحوه ی چسب زدن بینی بعد از عمل بینی
پس از انجام عمل، بینی متورم می‌شود و چسب زدن بینی پس از انجام جراحی به از بین رفتن زودتر این تورم کمک می‌کند و روند بهبودی تسهیل می‌شود. چسب زدن، علاوه بر کاهش میزان التهاب و تورم بینی، سبب شکل‌گیری بهتر بینی هم می‌شود. اگر چسب بینی به صورت اصولی و صحیح زده شود، موجب ایجاد فشار صحیح بر روی پوست بینی شده و تورم در تمام قسمت‌های بینی گرفته می شود.

چسب زدن به بینی پس از جراحی بینی برای کمک به کنترل تورم بینی انجام می شود. در اوایل بعد از جراحی بینی، بینی ممکن است متورم شود، به خصوص در اطراف نوک بینی با کمک چسب می توان از تورم جلوگیری کرد. جراحی زیبایی بینی زمانی انجام می شود که فرد از ظاهر بینی شما راضی نباشد. این جراحی زیبایی به تغییر شکل و وضعیت کلی بینی کمک می کند و همچنین می تواند عیوب ایجاد شده در بینی در اثر جراحت را برطرف کند.مراقبت های بعد از جراحی معمولاً بعد از جراحی بینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر مدیریت نشوند، ممکن است نتیجه عمل را خراب کند و نیاز به عمل مجدد داشته باشد.پس از جراحی، جراح به شما توصیه می کند که به بینی خود بچسبید. این کار برای کمک به انقباض پوست در اطراف بینی انجام می شود و پوست، استخوان ها و غضروف بینی را به خوبی حفظ می کند.

چسب بینی معمولاً برای افرادی با پوست معمولی یا نسبتاً ضخیم توصیه می شود. در این افراد پوست به زمان بیشتری برای انقباض نیاز دارد. چسب زدن به بینی همچنین به جلوگیری از تشکیل بافت اسکار بین پوست و بافت استخوان و غضروف کمک می کند.

چرا و تا چه زمانی باید از چسب استفاده کرد؟

با توجه به نوع پوست روی بینی هر فرد، توصیه می شود یک ماه الی یک ماه و نیم پس از عمل به چسب زدن روی بینی ادامه داد. در دو هفته اول پس از جراحی بینی، چسب زدن بر شکل گیری صحیح بینی و همچنین بر جلوگیری از التهاب و تورم آن مؤثر خواهد بود. اما از شروع هفته سوم به تسریع روند کاهش ورم و التهاب کمک می کند. بنابراین دو هفته اول پس از عمل، چسب زدن الزامی است و پس از آن توصیه می شود به مدت یک ماه الی یک ماه و نیم چسب زدن را ادامه دهید تا ورم بینی تان زودتر فروکش کند. اگر بنا به دلایلی مایل به استفاده از چسب بعد از دو هفته نیستید؛ فقط روند کاهش تورم کندتر می شود.توصیه می شود افرادی که پوست بینی با ضخامت متوسط یا نسبتاً ضخیم دارند، مدت زمان بیشتری از چسب بینی استفاده کنند تا روند شکل گیری بینی تسریع شود. آن دسته از افرادی که نمی توانند در طول روز روی بینی شان چسب داشته باشند، می توانند از شروع هفته ی سوم پس از جراحی، شب ها روی بینی را چسب بزنند صبح ها چسب را باز کنند و به فعالیت های روزانه خود ادامه دهند.پس از گذشت یک ماه الی یک ماه و نیم پس از عمل بینی، می توان چسب زدن را کنار گذاشت؛ اما اگر تورم بینی به اندازه کافی کاهش نداشته باشد، می توان چسب زدن بینی را تا حصول نتیجه مطلوب ادامه داد.

چسب برای بینی

مزایای چسب زدن بینی

  • شکل گیری و فرم دهی بهتر بینی
  • تسریع روند کاهش تورم بینی
  • هشدار به اطرافیان جهت ایجاد آگاهی درباره این که شما به تازگی عمل زیبایی بینی انجام داده اید؛ تا بیشتر دقت کرده و از شوخی اجتناب کنند.

آموزش چسب زدن بینی بعد از عمل

بسیاری از افراد پس از جراحی رینوپلاستی، برای چسب زدن و تعویض چسب، هر روز یا یک روز درمیان به مطب پزشک مراجعه می کنند. قطعا با توجه به ترافیک و مشکلات رفت و آمد، این کار چندان فکر خوبی نیست. بهتر است خودتان چسب زدن به بینی را یاد بگیرید تا بدون دردسر در خانه چسب بزنید.

  1. یکی از مراحل مهم چسب زدن بینی بعد از عمل، چربی زدایی پوست است. شما باید به کمک آب و صابون، سطح پوست تان را شست و شو دهید. این کار را می توانید به کمک الکل و پنبه نیز انجام دهید. سعی کنید با دقت بدون فشار و با حوصله این کار را انجام دهید. سپس، باید بینی را به طور کامل خشک کنید.برای این کار حوله نرم را بر روی بینی قرار دهید و بدون وارد کردن فشار، بینی و اطراف آن را خشک کنید. قرار دادن و برداشتن حوله بر روی بینی می تواند پوست را به اندازه کافی خشک کند.
  2. در این مرحله باید ۴ قطعه چسب ۳ الی ۵ سانتی متری را جدا کنید و از سمت راست به چپ بر روی بینی بچسبانید.معمولا این روند را، باید از سمت بالا تا نوک بینی ادامه دهید و نوک بینی را آزاد بگذارید.
  3. از داروخانه چسب مخصوص بینی تهیه کنید. چسب را به طول ۱۰ الی ۱۲ سانتی متر برش دهید و آن را به صورت U شکل بر روی بینی بچسبانید.این کار را به نحوی انجام دهید که چسب در پایین نوک بینی قرار بگیرد و مجرای تنفسی را مسدود نکند. بعد از فیکس کردن چسب، سعی کنید بر روی آن چندین مرتبه با لبه انگشت بکشید تا چسب به طور کامل به پوست متصل شود.این چسب باید طوری بر روی بینی زده شود که از سمت راست و چپ، بینی با بالا لیفت شود تا فشار احتمالی سنگینی آن تا زمان بهبودی حفظ شود.توجه به این نکات و اطلاع از نحوه چسب زدن بینی بعد از عمل موجب می شود تا نتیجه عمل جراحی بینی، پایدار و زیبا باقی بماند.

برداشتن چسب از روی بینی چگونه است؟

یکی از مهم ترین نکاتی که باید بعد از آموزش چسب زدن بینی بعد از عمل بدانید، نحوه جداسازی چسب از روی بینی است.شما باید بدانید که چسب بینی، به منظور اتصال مطلوب تر پوست به بافت استفاده می شود. اگر پروسه برداشتن چسب از روی بینی را، به درستی انجام ندهید، احتمالا استفاده از چسب بدون منفعت و با ضرر و زیاد همراه است.برداشتن بینی باید به آرامی انجام شود و هیچ فشاری بر روی بینی تحمیل نکند. این کار باید با خیس کردن یا چرب کردن چسب انجام شود. به این منظور، بهترین فضا برای تعویض چسب بینی، حمام است. با کمک رطوبت و خیس شدن چسب می توانید با احتیاط چسب را از روی بینی جدا کنید.

بهترین چسب برای بینی بعد از عمل رینوپلاستی

بهترین نوع چسب بعد از عمل بینی، چسب های کاغذی پزشکی است که با عرض ۱.۵ سانتی متر در داروخانه ها به فروش می رسد. چسب های میکرو منفذ نیز، توسط برخی پزشکان توصیه می شوند؛ چرا که این مدل چسب هیچ گونه حساسیتی بر روی سطح پوست ایجاد نمی کند و به همین دلیل، فرد درگیر مشکلات ناشی از استفاده چسب نمی شود.

  1. چسب بینی ورزشی: این نوع چسب بینی به چسب ضد خروپف نیز شهرت دارد و در هنگام سرماخوردگی و مسابقات ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد. این چسب باعث رفع گرفتگی بینی، رفع تنگی نفس هنگام خواب می شود و برای افرادی که سینوس های ملتهب دارند و دچار انحراف بینی هستند؛ مفید است.
  2. چسب لیفت بینی: این نوع چسب باعث بهبود و اصلاح جزئی بافت بینی می شود و برای بینی های گوشتی کاربرد بیشتری دارد. رفع افتادگی نوک بینی کاربرد مهم این چسب است.

چند وقت یک بار اقدام به تعویض چسب بینی کنیم؟

زمان تعویض چسب بینی به نوع پوست بینی هر فرد بستگی دارد. در افرادی که پوست آن ها معمولی و با میزان چربی معمول است، توصیه می شود یک روز در میان چسب را عوض کنید. اما آن دسته از افرادی که پوست بینی بسیار چربی دارند می توانند هر روز این کار را انجام دهند. برای آن دسته افرادی که پوست بینی خشکی دارند، هر 3 روز یک بار زمان مناسبی برای تعویض است. پس از آن که چسب را از روی بینی خود جدا کردید، دو الی سه ساعت اجاره دهید پوست بینی هوا بخورد و اصطلاحاً تنفس کند. پس از آن اقدام به زدن مجدد چسب کنید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر