همه چیز در مورد پریود مردان و راهکارهای تسکین آن / ورود خانم‌ها ممنوع! فقط آقایان بخوانند /

  دوشنبه، 07 آبان 1403 ID  کد خبر 415510
همه چیز در مورد پریود مردان و راهکارهای تسکین آن / ورود خانم‌ها ممنوع! فقط آقایان بخوانند /
ساعدنیوز: پریود مردان، مفهومی است که به تغییرات در سطوح هورمون‌های مردانه در طول زمان اشاره دارد. اگرچه مردان به معنای واقعی پریود نمی‌شوند، اما مانند زنان، نیز دارای تغییرات هورمونی ماهیانه هستند که می‌تواند تأثیراتی بر روی سلامت و رفتار آن‌ها داشته باشد.

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعدنیوز، پریود مردان، مفهومی است که به تغییرات در سطوح هورمون‌های مردانه در طول زمان اشاره دارد. اگرچه مردان به معنای واقعی پریود نمی‌شوند، اما مانند زنان، نیز دارای تغییرات هورمونی ماهیانه هستند که می‌تواند تأثیراتی بر روی سلامت و رفتار آن‌ها داشته باشد.

این تغییرات عمدتاً به تغییرات در سطح تستوسترون، استروژن، و دیگر هورمون‌های مرتبط با جنسیت بستگی دارد. چرخه قاعدگی مردان ممکن است شامل تغییرات در انرژی، خلق و خو، عملکرد جنسی، و حتی رفتارهای اجتماعی و روانی باشد. این پدیده، همچنین می‌تواند در فهم بهتر از عملکرد بدنی و روحی مردان و نیز مدیریت بهتر سلامت آن‌ها مفید باشد.

چرخه قاعدگی مردان چیست؟

چرخه قاعدگی مردان، یک مفهوم در حوزه بهداشت مردانه است که به تغییرات مرتبط با سطوح هورمون‌ها در بدن مردان اشاره دارد. این تغییرات معمولاً در بازه‌های زمانی مشخصی اتفاق می‌افتد و می‌تواند شامل تغییرات در سطح تستوسترون و دیگر هورمون‌ها باشد.

به طور کلی، چرخه قاعدگی مردان ممکن است شامل موارد زیر باشد:

سطح هورمون‌ها

تغییرات در سطوح هورمون‌های مرتبط با تستوسترون و دیگر هورمون‌ها در طول زمان.

تغییرات روانی

تأثیرات روانی ممکن است در اثر تغییرات هورمونی در این دوره مشاهده شود، از جمله تغییرات در خلق و خو، انرژی و خواب.

تأثیرات بدنی

ممکن است تغییراتی در عملکرد بدنی، انرژی و تحمل برنامه‌ ریزی شده وجود داشته باشد.

به طور کلی، مفهوم چرخه قاعدگی مردان به تغییرات طبیعی و منظم در سطوح هورمونی مرتبط با مردانه بدن اشاره دارد که می‌تواند تأثیراتی در روند زندگی روزمره و عملکرد بدنی داشته باشد. توجه داشته باشید شما می توانید با جلسات مشاوره آنلاین از بروز هرگونه عوارض جدی تر جلوگیری کنید و در هر زمانی که نیازمند شدید، در اولین فرصت با مشاور خود صحبت کنید.

علائم پریود مردانه

علائم IMS معمولاً در طول هفته منتهی به پریود مردان رخ می دهد. علت دقیق IMS هنوز به طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که مربوط به همان تغییرات هورمونی است که زنان در طول چرخه قاعدگی خود تجربه می کنند. با این حال، برخلاف زنانی که علائم فیزیکی قابل مشاهده مانند گرفتگی یا خونریزی را در طول قاعدگی خود تجربه می کنند، قاعدگی مردان ظریف تر و تشخیص آن دشوار است.

در نتیجه، قاعدگی مردان یا سندرم مردانه تحریک پذیر یک پدیده واقعی است که ناشی از تغییرات در سطح هورمون است. درک این تغییرات می تواند به مردان کمک کند تا با علائم مرتبط با IMS کنار بیایند. در حالی که مردان ممکن است چرخه قاعدگی را تجربه نکنند، همچنان می توانند نوسانات هورمونی را تجربه کنند که منجر به تغییرات فیزیکی و عاطفی می شود. این تغییرات اغلب به عنوان«قاعدگی مردانه» نامیده می شود.

علائم پریود مردان شامل تغییرات خلقی، تحریک پذیری، خستگی و تغییر در اشتها است. از نظر فیزیکی، مردان ممکن است نفخ، سردرد، جوش های آکنه و دردهای عضلانی را تجربه کنند. برخی از مردان نیز ممکن است در این دوران کاهش میل جنسی یا عملکرد جنسی را تجربه کنند.

تفاوت پریود خانم‌ها با پریود مردانه چیست؟

تفاوت اصلی بین پریود خانم‌ها و پریود مردانه در تغییرات هورمونی و عوارض جسمانی است که هر یک از این دو جنس تجربه می‌کنند.

  1. هورمون‌ها: در زنان، پریود به تغییرات سطوح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در طول یک دوره حیضی (ماهیانه) اشاره دارد. این تغییرات هورمونی موجب تغییرات در غشای رحم، خونریزی و تغییرات در رفتار و حالت روحی می‌شود. در مردان، تستوسترون یک هورمون اساسی است که سطوح آن ممکن است در طول زمان تغییر کند، اما تغییرات دوره‌ ای شبیه به پریود زنان در مردان وجود ندارد.

  2. عوارض جسمانی: در خانم‌ها، پریود همراه با علائمی همچون درد شکمی، تورم سینه، تغییرات در خلق و خو، افزایش در همه‌گیری، و تغییرات در پوست و موها همراه است. در مقابل، در مردان، تغییرات هورمونی ممکن است باعث تغییراتی در مزاج، انرژی، عملکرد جنسی و رشد عضلات شود، اما نه با یک الگوی دوره‌ای و معین مانند زنان.

در کل، پریود خانم‌ها به معنای تغییرات هورمونی ماهیانه است که بر روی سلامت زنان و باروری تأثیر می‌گذارد، در حالی که در مردان، تغییرات هورمونی به طور کلی با تستوسترون و بهبود عملکرد فیزیکی و روحی مرتبط است، اما الگوی دوره‌ای مشابه به پریود خانم‌ها ندارد.

پریود مردانه چند روز است؟

مفهوم پریود مردانه به معنای یک دوره دوره‌ای مشابه به پریود خانم‌ها برای مردان وجود ندارد. در واقع، مردان هیچگونه دوره‌ی ماهانه یا هورمونی شبیه به پریود زنان ندارند. تستوسترون، که یکی از مهم‌ترین هورمون‌های مردانه است، در طول زمان ممکن است تغییرات داشته باشد، اما این تغییرات معمولاً به طور تدریجی و به صورت تصادفی و نامنظم اتفاق می‌افتد، نه به شکل یک دوره ماهانه مشخص.

بنابراین، پریود مردانه به معنای یک دوره زمانی معین از تغییرات هورمونی ماهانه نیست، بلکه به تغییرات تدریجی و نامنظم در سطح تستوسترون و سایر هورمون‌های مرتبط با جنسیت در طول زمان اشاره دارد که با تقدیر از شرایط مختلف زندگی، محیط

راهکارهایی برای تسکین قاعدگی مردانه

حفظ یک رژیم غذایی سالم، ورزش روتین و خواب کافی برای کمک به کاهش علائم فیزیکی مانند خستگی، سردرد یا گرفتگی عضلات باشد. مردان همچنین می توانند تکنیک های آرامش بخشی مانند مدیتیشن یا یوگا و درمان اضطراب را برای کاهش سطح استرس امتحان کنند. حمایت اطرافیان برای مردانی که علائم عاطفی مانند نوسانات خلقی یا اضطراب را تجربه می کنند می تواند بسیار مهم باشد.

علاوه بر این، صحبت با دوستان قابل اعتماد یا اعضای خانواده در مورد تجربیات آنها نیز ممکن است باعث آرامش شود. توجه به این نکته حائز اهمیت است که تجربه علائمی مشابه سیکل قاعدگی ممکن است نشان دهنده مشکلات زمینه ای سلامتی باشد و مراجعه به پزشک همیشه توصیه می شود. سلامت مردان را نباید صرفاً به دلیل نداشتن چرخه قاعدگی نادیده گرفت.

مفهوم پریود مردانه به معنای وجود یک دوره مشابه به پریود خانم‌ها برای مردان نیست و اصطلاحاً به کار نمی‌رود. مردان هیچ گونه دوره ماهانه یا تغییرات هورمونی با الگوی دوره‌ای مشخص ندارند که مانند پریود زنان اتفاق بیفتد.

تستوسترون، که یک هورمون اساسی مردانه است، در طول زمان ممکن است تغییراتی داشته باشد، اما این تغییرات به طور نامنظم و به تأثیرات گوناگون بستگی دارد و هیچگاه به شکل یک الگوی دوره‌ای و قاعده‌مند مشاهده نمی‌شود. بنابراین، به دلیل عدم وجود یک پریود مشابه برای مردان، مفهوم پریود مردانه برای توصیف تغییرات هورمونی در مردان نادرست است و به جای آن، از اصطلاحات دقیق‌تری برای توصیف این تغییرات آن‌ها استفاده می‌شود.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (312 نظر) (فیلم) در جلسه خبرگان با رهبر انقلاب کسی گریه نکرد! (264 نظر) 10 اقدامِ منجر به گرانی در 100 روز (253 نظر) 10 ایده تبلیغات مؤثر برای کسب‌وکارهای کوچک (246 نظر) (تصاویر) سفر به عصر قاجار؛ منظره‌های «کلاردشت»، 158 سال قبل (244 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (241 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (175 نظر) آخرین جشن تولد ساده و خلوت بهاره سرگل زایی، یکی از استعدادهای برتر کشورمان/ روحت شاد بانوی کرمانی+عکس (99 نظر) درگذشت دوبلور جوان "عصر جدید" / بهاره سرگل زائی یکی از استعدادهای برتر کشورمان؛ روحش شاد + ویدئو (98 نظر) مرجانه گلچین: به پیشنهاد اداره برق با دبه آب میرم برای رفع حاجت گفتن تا 3 ساعت برق ندارید! من با یه ذره آب چجوری برم دسشویی+ویدئو (88 نظر) مهراب قاسم خانی: معرفی میکنم عضو جدید خانواده/ چه پشمالو و گوگولی هم هست+عکس (77 نظر) شهرام قائدی: دنیا دیگه نمیزاد مادرهای مارو، مادر من هیچوقت کرم به دستش نزد، نفهمید مو رنگ کردن چیه لباس خونه با مهمونی چه فرقی داره...+ویدیو (65 نظر) بهاره رهنما: من کاهل نماز بودم که بعد از شرط گذاشتن همسر دومم درباره نماز خواندن الان نمازم را میخوانم و دیگه کاهل نماز نیستم (61 نظر) خلاقیت خنده دار چوپان برای معرفی شغلش در خواستگاری حماسه آفرید+ویدئو /هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (50 نظر) قاب نوستالژی؛ نگاهی به سرویس مدارس دهه شصتی که پر از خاطره است/ وقتی 20 نفری سوار پیکان میشدن😂 (42 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
تصمیم کبرای حسن یزدانی برای اوکی کردن بلیط لس آنجلس
کنعانی زادگان: به دنبال این هستند تا لذتی از پیروزی‌ها نبریم
مایلی‌کهن: زبانم مو درآورد؛ اول به مردم خودمان برسیم بعد کشور‌های دیگر!
بهترین روش های گرم کردن ماشین در فصل سرما و مراقبت از آن
اشعار خواندنی؛ شاهنامه فردوسی: بخش 1 _ آغاز کتاب / متن صوتی + تصاویر نسخه های کهن
واژگونی اتوبوس کارگران در ورزقان آذربایجان شرقی/ 10 نفر مصدوم شدند
از ارزهای دیجیتال چه خبر؟ | قیمت بیت کوین، اتریوم و ارزهای پرطرفدار امروز پنجشنبه 1 آذر 1403 + جدول
دومین اقتصاد بزرگ جهان بارانی خواهد شد؟
دست برتر قدرت هوایی منطقه با کیست؟
سفر به درون گنج‌خیزترین غار ایران ؛ پلدختر لرستان هنوز هم معدن گنج است!
طرز تهیه ی مارشمالو هندوانه ای برای یلدا/خیلی آسان و خوشمزه فقط با 5 قلم مواد ساده
مخالفت جدی امام خمینی و رهبر معظم انقلاب با چندهمسری؛ رهبری: حتی به شوخی هم درباره تعدد زوجات حرف نزنید+عکس
ترکیب جالب پرسپولیس مقابل مس سونگون/گاریدو دستور خروج به تمامی نفرات ملی‌پوش تیمش داد!
آیاتی پنهان در زیر لایه‌ای از طلا در «قرآن آبی» مشهور کشف شد
پایتخت 4 تصادف فوتی را در آخرین هفته آبان ماه تجربه کرد/در اکثر تصادفات رد پای موتورسواران وجود دارد و ضربه به سر عامل اصلی فوت آن ها میباشد
منتخب روز   
تب دنگی خطرناک شد؛ شیوع در جنوب شرقی ایران! سردار آزمون: وقتی دو تا گل میزنیم فکر میکنیم بازی رو بردیم و این ایراد بزرگ ماست/ناراحتی سردار آزمون بعد از بازی با قرقیزستان جزئیات پرونده آزار و اذیت دختر 16 ساله مشهدی از طرف 2 برادر ناتنی و پناه بردن او به کلانتری / از چند سال قبل که 2 برادر ناتنی ام به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کردند مدام مرا کتک می زدند... مرگ پسر جوان بعد از خوردن الکل ضدعفونی اولین تمرین تیم ملی در استادیوم شهر بیشکک/ماشالله به این انرژی گروگانگیری افغان‌ها در تهران توسط 3 پاکستانی اخاذ اندروید 15 برای شیائومی و سامسونگ کی میاد؟ /لیست کامل تبلت‌هایی که اندروید15 سامسونگ را دریافت می‌کنند سلیقه‌ی خاص همسر پوریا پورسرخ برای سوپرایز تولد شوهر خوش‌تیپش با دیزاین شیک و کیک روکش طلا/ چه تیپ خفنی زده شادوماد! تصاویری از اولین تمرین ستاره های همیشه درخشان تیم ملی ایران، از طارمی گرفته تا بیرانوند و... در بیشکک قبل از بازی با قرقیزستان/به امید پیروزی✌ قتل خانمی جوان به دست یک مرد 43 ساله در تبریز/ پول و جواهرات انگیزه متهم از قتل بود سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه: دلم می‌خواهد طارمی در پرسپولیس باشد؛ قهرمانی پرسپولیس آرزوی همیشگی من است+ویدیو ضرب و شتم کارشناس اورژانس خراسان شمالی در حال انجام ماموریت!