راهکارهای خانگی برای از بین بردن جای جوش

  چهارشنبه، 03 دی 1399   زمان مطالعه 5 دقیقه
راهکارهای خانگی برای از بین بردن جای جوش
میلیون‌ها نفر در سرتاسر دنیا با کابوسی به نام آکنه دست و پنجه نرم می‌کنند و به دنبال راهی برای درمان جای جوش و آکنه هستند

میلیون ها نفر در سرتاسر دنیا با کابوسی به نام آکنه دست و پنجه نرم می کنند و به دنبال راهی برای درمان جای جوش و آکنه هستند. این بیماری ممکن است در دوران نوجوانی یا بزرگسالی بروز یابد.فرقی نمی کند که برای رهایی از جوش های آکنه به درمان های خانگی روی آورده اید یا به مطب یک متخصص پوست دخیل بسته و مرتب به او مراجعه می کنی، در هر حال بزرگ ترین هراس و دل مشغولی شما به جا ماندن زخم های آکنه بر پوست صورتتان و درمان جای جوش می باشد. این زخم ها می توانند اثری آبله مانند بر روی یک نقطه یا تمام صورتتان باقی گذارند.

نکته بغرنج و پیچیده اینجاست که نمی توان پیش بینی کرد آثار این زخم ها بر روی صورت چه کسانی باقی می ماند و چه افرادی می توانند این بحران را فارغ از صدمات پوستی پشت سر گذارند. برخی اوقات در بیمارانی با شمار اندکی جوش آکنه شاهد یک زخم به ازای هر جوش هستیم و برخی دیگر با وجودی که شمار جوش های آکنه شان بسیار زیاد است، هیچ ردپایی از زخم های آکنه بر صورتشان قابل مشاهده نخواهد بود.

در سال های اخیر، با ظهور تکنولوژی جدید و پیشرفته گزینه های بسیاری برای درمان جای جوش، آکنه و زخم پیش روی بیماران قرار دارد. این روش ها می توانند دوره نقاهت و زمان از کار افتادگی فرد را به حداقل برسانند، حتی اگر زخم های آکنه قدیمی باشد.

انواع متفاوتی از زخم های اسکار شناخته شده اند اما تمام این روش های درمانی به دنبال آنند که عمق کلاژن پوست را نرمال کرده و سطح پوست را صاف و هموار سازند. هر چه میزان تهاجمی بودن این روش ها کمتر باشد، شمار جلسات درمان و دوران نقاهت – و مدت زمانی که می بایست از فعالیت های کاری و اجتماعی به دور مانید- بیشتر خواهد شد.

راهکارهای خانگی برای از بین بردن جای جوش

آبلیمو

خواص روشن کننده ی آب لیمو برای پوست شناخته شده است. آب لیمو حاوی آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که یکی از رایج ترین مواد تشکیل دهنده ی کرم های برطرف کننده ی جای جوش به حساب می آید. این ماده همچنین پوست را ترمیم و جوان سازی می کند.

آب لیموی تازه را با فشردن لیمو ترش بگیرید. اگر پوست تان حساس است با کمی آب آن را رقیق کنید. با یک تکه پنبه، آب لیمو را روی جای جوش ها بمالید. کمی فرصت بدهید تا خشک شود. با آب خنک پوست صورت تان را بشویید. هر دو روز یک بار این کار را تکرار کنید تا در مدتی کوتاه از تیرگی های جای جوش خلاص شوید. بعد از هر بار استفاده از این روش، حتما پوست تان را با میزان کافی مرطوب کننده رطوبت دهی کنید. آب لیمو با وجود قدرت زیادی که در از بین بردن تیرگی های پوست و جای جوش دارد می تواند پوست را به شدت خشک کند.

از بین بردن جای جوش با جوش شیرین

جوش شیرین خاصیت لایه برداری دارد. بنابراین می تواند به عنوان یک درمان خانگی برای از بین بردن جای جوش به کار رود. این ماده با ساییدن بافت نقاط تیره و جای جوش، باعث می شود این نقاط به تدریج از بین بروند. اگر مرتب از آن استفاده کنید می توانید به سرعت جای جوش هایتان را از بین ببرید.

برای این کار ابتدا باید خمیری از بی کربنات سدیم تهیه کنید. جوش شیرین را در ظرفی بریزید، کمی آب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یک دست آماده شود. خمیر را روی جای جوش قرار بدهید. بگذارید خمیر در طول شب روی جوش بماند و صبح آن را بشویید.جوش شیرین همچنین باعث درخشندگی پوست می شود. اگر می خواهید پوستی جوان و درخشان داشته باشید، می توانید در دستور العمل بالا، گلاب را جایگزین آب معمولی کنید. با استفاده ی مداوم، طی چند روز تا یک هفته از شر جای جوش ها خلاص می شوید.

درمان جای جوش با عسل

عسل درمان خوبی برای آکنه و جوش های قرمز و ملتهب است. عسل به علت خاصیت ضدباکتری ای که دارد درمان خوبی برای بسیاری از مشکلات پوستی محسوب می شود. یکی از این کاربردها از بین بردن نقاط تیره و جای جوش های پوستی است. توصیه می شود برای درمان جای جوش از عسل خام استفاده کنید. روش استفاده به صورت زیر است.
کمی عسل خام را مستقیما روی نقطه ی جوش قرار بدهید. بگذارید شب تا صبح روی صورت تان بماند و صبح آن را با آب تمیز بشویید. این کار را هر روز تکرار کنید تا به سرعت و به طور دائمی از شر جای جوش ها خلاص شوید.

پزشکان چه دارویی تجویز می کنند

اگر برای درمان سریع جوش ها به پزشک مراجعه کنید احتمالا مصرف داروهای کورتونی یا استروئیدی را برای کوتاه مدت به صورت خوراکی یا موضعی یا تزریقی تجویز می کند اما باید بدانید با مصرف طولانی مدت این داروها آکنه بدتر می شود اما در کوتاه مدت چنین داروهایی می تواند التهاب را از بین ببرد و از آنجا که التهاب نقش زیادی در ایجاد جوش دارد بنابراین جوش ها کاهش می یابند.باید بدانید مصرف این داروها باید محدود به چند روز یا نهایتا دو هفته باشد تا شدت ضایعات آکنه کم شود البته این بهبودی به طور موقتی است و فرد باید حتما داروهای خوراکی و موضعی آنتی آکنه، آنتی باکتریال را آغاز کند تا با قطع داروهای کورتونی و استروئیدی ضدالتهاب، جوش ها برنگردند.

برای پوست های حساس از خمیر دندان استفاده نکنید

اگر پوستی حساس دارید توصیه می کنیم سراغ خمیر دندان نروید، چرا که ممکن است پوست با خمیر دندان بیش از اندازه خشک شود و حتی بسوزد؛ بهتر است شما در این مواقع سراغ محلول بنزوئیل پروکساید ۳درصد بروید. کمی از این محلول را با یک گوش پاک کن روی جوش بگذارید.این ماده باکتری های عامل آکنه را می کشد، همچنین کاری می کند که منافذ مسدود شده پوستی باز شوند و در نتیجه هم پوست کمتر دچار آکنه می شود و هم راحت تر نفس می کشد.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر