سوالات متداول درباره ی میکرونیدلینگ

  جمعه، 04 مهر 1399   زمان مطالعه 4 دقیقه
سوالات متداول درباره ی میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ یکی از بهترین روش های شناخته شده آسیب های پوستی است ، مکانیسم عمل آن از طریق تحریک کلاژن سازی پوست است.همانطوری که از اسم آن بر می آید در این روش با کمک وسیله ای ظریف که در سر آن سوزن های مخصوصی قرار دارد سوراخ های کوچکی در پوست ایجاد می شود ، عمق این سوراخ ها بسته به نوع دستگاه معمولا قابل تنظیم است.

کاربردهای میکرونیدلینگ :

1- افزایش استحکام و سفت شدن پوست
2- ایجاد لیفتینگ مختصر
3- کاهش چروک های پوست
4- کوچک کردن وجمع کردن منافذ
5- بهبود انواع اسکارها مثل (سالک،آکنه،سوختگی،ترک های پوستی و...)
6- روشن تر شدن پوست و کاهش لک ها در صورت استفاده همزمان از ترکیبات ضد لک
7- بهبود کیفیت کلی پوست و جوانسازی پوست
8- استفاده از دستگاه مکرونیدلینگ در ترکیب با داروهای مزوتراپی (تقویت مو) جهت تحریک رشد مو

نکات مهمی که قبل از انجام میکرونیدلینگ باید حتما بدانید

ایمنی میکرونیدلینگ :

میکرونیلدینگ حداقل نوع تهاجمی است و نیازی به استراحت ندارد و این برای بسیاری از افرادی که در سلامت کلی به سر می برند، ایمن تلقی می شود.این روش برای افرادی که از داروهای خاص آکنه استفاده می کنند و یا برای زنانی که باردار هستند، ایمن نیست.چند روز پس از این روند، قرمزی و سوزش کمی را تجربه خواهید کرد.

سهولت

زمان کلی و زمان کار حدود دو ساعت است.شما باید نزد یک متخصص پوست، جراح پلاستیک، و یا جراح زیبایی برای این روش بروید.در برخی کشورها، زیبایی شناس ممکن است قادر به انجام این عمل در صورت نظارت بر پزشک باشد.ممکن است به حداقل چهار روش یا بیشتر برای بهترین نتیجه نیاز داشته باشید.

تاثیر میکرونیدلینگ:

در درمان آسیب های جزئی مربوط به آکنه، زخم ها و پیری موثر در نظر گرفته می شود.منجر به پوست روشن تر و محکم تر می شود.نتایج ایده آل پس از چندین جلسه به دست می آیند. میکرونیلدینگ بسیار موثرتر از غلتک های خانگی هستند.

اثرات میکرونیدلینگ در پوست چیست؟

  • بافت پوست را بهبود و ظاهر چین وچروک را کاهش می دهد.
  • موجب بازسازی بافت می شود.
  • زخم را تغییر شکل می دهد به خصوص زخم های حاصل از آکنه را می توان از بین برد زیرا با این روش فیبرهای کلاژن جدید بافت زخم را باپوست تازه پوشش می دهد.
  • کاهش اندازه روزنه های پوست
  • بهبود ترک های پوستی

چند جلسه میکرونیدلینگ نیاز داریم و با چه فاصله زمانی باید این فرایند را تکرار نمود؟

این موضوع کاملاً بستگی به نوع مشکل و انتظارات بیمار دارد. هرچه مشکل بیمار حادتر باشد نیاز به تعداد جلسات درمانی بیشتری است ولی به طورکلی میکرونیدلینگ را می توان هر چهارتا شش هفته تکرار نمود تا هنگامی که به نتیجه موردنظر برسید. جهت تحریک تولید کلاژن باید 3 بار ازاین رو استفاده برد و بین هر یک از این درمان ها باید 4 تا 6 هفته فاصله باشد. جهت کاهش جای زخم 3 تا 6 جلسه درمانی توصیه می شود. تعداد درمان ها به پاسخ هر فرد به درمان و به میزان آسیب که تازه است یا خیر بستگی دارد. میکرونیدلینگ در همه بخش های پوست بدن (گردن سر و سینه بازو پاها) مورداستفاده دارد. بسیاری از افراد پس از جلسه اول نتایج آن را می بینند.

عوارض جانبی فرایند میکرونیدلینگ چیست؟

خوشبختانه این روش به دلیل غیرتهاجمی بودن علاوه بر نتایج بسیار درخشان اثر جانبی زیادی وجود ندارد و در 150000 مورد از این عمل حتی یک عارضه جانبی هم گزارش نشده است.

خطرات ناشی از عفونت پس از عمل

ازآنجایی که کانال های ریز که در اثر سوزن ایجادشده اند ظرف مدت یک ساعت بسته می شود و این روش تحت شرایط کلینیک انجام می پذیرد پس بروز عفونت پس از عمل بعید است. البته افرادی که این عمل را در آرایشگاه ها انجام می دهند ممکن است با مشکلات زیادی ازجمله عفونت مواجه شوند.

آیا من کاندیدای مناسب استفاده از روش میکرونیدلینگ هستم؟

میکرونیدلینگ صورت را می توان بدون خطر روی انواع رنگ و نوع پوست مورداستفاده قرارداد؛ زیرا در این روش اپیدرم و به طور خاص ملانوسیت ها در منطقه بازال دست نخورده باقی می ماند؛ و خطر تغییر رنگ دانه یا هایپرپیگمانتسیوم التهابی پس از عمل کم است. میکرونیدلینگ پوستی می تواند مناطقی حساس و شکننده پوست را که با سایر روش ها نمی توان درمان نمود تحت درمان قرارداد. این مناطق شامل چشمان، گردن و پشت دستان است.

این روش برای بیماران زیر نباید مورداستفاده قرار گیرد:

  • افرادی که در سه ماه گذشته اکوتان (ایزوترتینوین) مصرف کرده اند
  • کسانی که زخم باز، بریدگی یا خراش باز روی پوست خوددارند
  • در سال گذشته از درمان های همراه با اشعه استفاده برده اند
  • مبتلابه عفونت پوستی، بیماری های پوستی و هر پس سیمپلکس هستند
  • افراد باردار و در دوره شیردهی
  • افراد باسابقه ابتلا به کلوئید یا مناطق زخم بزرگ یا کندی در بهبود زخم.

آیا میکرونیدلینگ با درد همراه است؟

درد مختصر و سوزش در این روش حس می شود که غیرقابل تحمل نخواهد بود ولی معمولاً پزشک با توجه به خواست بیمار قبل از میکرونیدلینگ صورت، از کرم های بی حس کننده استفاده می کند تا دردی که در طول این عمل حس می شود کاهش یابد.

چقدر طول میکشد تا نتایج میکرونیدلینگ مشخص شود؟

در بسیاری از افراد به مدت 24 تا 48 ساعت پس از میکرونیدلینگ، حالتی مانند حالت آفتاب سوختگی اندک، قرمزی و کمی تورم در پوست رخ می دهد و ممکن است کبودی و خونریزی خفیفی نیز ایجاد شود. در ظرف یک تا دو هفته پس از درمان پوست نرم تر و شفاف تر شده اما ماه بعد اثر کامل این درمان مشهود می گردد.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر