ساعدنیوز
ساعدنیوز

تاریخچه برند آلیانتس، شرکت خدمات بیمه‌ و مالی

  دوشنبه، 13 دی 1400   زمان مطالعه 15 دقیقه
تاریخچه برند آلیانتس، شرکت خدمات بیمه‌ و مالی
آلیانتس (Allianz) شرکت خدمات مالی آلمانی است، که دفتر مرکزی آن در شهر مونیخ قرار دارد. این شرکت فعالیت‌های اقتصادی فراوانی دارد، ولی تمرکز اصلی آن بر ارائه خدمات بیمه معطوف می‌باشد. اگر اسم این برند تازه به گوش شما می خورد با ما همراه باشید، در این متن قصد داریم به معرفی شرکت آلیانتس بپردازیم.

آلیانتس، یک شرکت با سابقه در زمینه ی خدمات مالی و بیمه است که با بیش از یک قرن سابقه، باارزش ترین برند صنعت بیمه در جهان محسوب می شود. آلیانتس (Alliantz)، شرکتی آلمانی با زمینه ی فعالیت های مالی و بیمه است که مرکز آن در شهر مونیخ قرار دارد. زمینه های اصلی فعالیت این شرکت، خدمات مالی و مدیریت دارایی است. از سال ۲۰۱۴، آلیانتس بزرگترین شرکت بیمه ، بزرگ ترین گروه خدمات مالی و بزرگ ترین شرکت در جهان به گزارش فوربز است. زیرشاخه ی «سرمایه گذاران جهانی آلیانتس» این برند، به عنوان یکی از پنج شرکت مدیریت دارایی در جهان شناخته می شود که سرمایه ای بالغ بر ۱۹۳۳ میلیارد یورو را مدیریت می کند. در این زیرشاخه، شرکت های بزرگ مدیریت مالی همچون پیمکو، آرسی آم و دگی فعالیت می کنند.

شرکت آلیانتس

تاریخچه تأسیس آلیانتس

آلیانتس در ۵ فوریه ی سال ۱۸۹۰ در شهر برلین تأسیس شد. کارشناس بیمه، کارل فون ثیم، به همراه ویلهلم فینک که کارشناس بانکداری بود، این شرکت را با هدف ارائه ی خدمات بیمه ای حمل و نقل و تصادفات تأسیس کردند. سرمایه ی اولیه ی این شرکت، چهار میلیون مارک بود. کارل پیش از تأسیس این شرکت، به مدت ۱۰ سال شرکت بیمه ای Munich Re را اداره کرده بود.

در سال ۱۸۹۳، اولین شعبه ی بین المللی آلیانتس در لندن افتتاح شد. مدیرتی این شعبه بر عهده ی کارل شراینر ، مدیر سابق روابط بین الملل شرکت Munich Re بود. فعالیت اصلی واحد لندن، ارائه ی خدمات بیمه ی حمل و نقل به مشتریان آلمانی در خارج از خاک این کشور بود. با شروع جنگ جهانی اول، خدمات شرکت آلیانتس به آمریکا، هلند، ایتالیا، بلژیک، فرانسه و حوزه ی بالکان گسترش یافت.

در دسامیر سال ۱۸۹۵، سهام آلیانتس به صورت عمومی در بازار سهام برلین عرضه شد. ارزش اولیه ی هر سهم در زمان عرضه ۲۵۰ مارک قیمت گذاری شد که این مقدار تا پایان همان روز اول به ۷۵۰ مارک رسید.

سال ۱۹۰۶ یکی از سال های پرخرج برای این برند بود. زلزله ی سان فرانسیسکو در ایالات متحده ی آمریکا باعث شد آلیانتس و دیگر شرکت های بزرگ بیمه، مبالغ هنگفتی به خسارت دیدگان پرداخت کنند. پس از آن و با شروع جنگ جهانی اول، خدمات آلیانتس نیز گسترش یافت؛ اما مشکلات نیز به تبع آن افزایش پیدا کردد. تا سال ۱۹۱۵، این شرکت با افت درآمد ۲۰ درصدی مواجه شد که یکی از نشانه های آشکار جنگ برای آن بود. با شکست آلمان در جنگ جهانی اول، تجارت آلیانتس نیز با خسارت های زیادی همراه بود؛ چرا که بسیاری از مشتری های این برند، درآمد خود را به دلیل بیکاری، ناتوانی و افت ارزش پولی از دست داده بودند.

رشد و بلوغ آلیانتس

پس از جنگ جهای اول، با وجود بحران مالی در جهان، آلیانتس با مدیریت عالی توانست سهم مناسبی از بازارهای جدید برای خود دست و پا کند. در پایان دهه ی ۱۹۱۰، اتومبیل ها در حال ورود به خیابان ها بودند. اگرچه ویلهلم دوم، فرمانروای آن زمان آلمان اعتقادی به اتومبیل نداشت؛ اما آلیانتس از این فرصت جدید استفاده کرد و در این بازار وارد شد. در سال ۱۹۱۸، این برند با همکاری شرکت بیمه ای مونیخ و انجمن اتومبیل Kaiserlicher، بیمه ی Kraft Versicherungs-AG را برای خدمات بیمه ی اتوبیل تأسیس کرد. با رشد صنعت خودرو در دهه ی ۱۹۲۰، این شرکت به بزرگ ترین بیمه ی اتومبیل در آلمان تبدیل شد.

 بیمه Kraft Versicherungs-AG

با شروع دهه ی ۱۹۲۰، آلیانتس تقریبا تمامی خدمات بیمه ی مرسوم را ارائه می کرد. کرت اشمیت که از سال ۱۹۲۱ مدیر این شرکت بود، تصمیم گرفت خدمات بیمه ی عمر را نیز به آن اضافه کند. به همین دلیل او شرکت آلیانتس لایف را تأسیس و در سال ۱۹۲۳ آن را با Deutsche Lebensversicherungsbank ادغام کرد. زیرمجموعه ی خدمات بیمه ی عمر آلیانتس نیز به سرعت به بزرگ ترین شرکت این صنعت تبدیل شد.
در سال ۱۹۲۳، طراح آلمانی، مارل شولپیگ، لوگوی جدیدی برای آلیانتس طراحی کرد که نمایانگر سه زیرمجموعه ی بزرگ آن بود و نماد سنتی عقاب آلیانتس را نیز نشان می داد. در همین سال، نام شرکت به Allianz Group تغییر کرد.

در سال های بعدی، این برند که با رشد سریعی مواجه شده بود، از فناوری های روز برای سرعت بخشیدن به فرآیندهای مالی و بیمه استفاده کرد و به نوعی کارهای خود را نیمه اتوماتیک کرد. استفاده از کارت پانچ Hollerith برای ثبت گزارش های آماری یکی از این فناوری های مورد استفاده بود.

در پایان دهه ی ۱۹۲۰، آلیانتس با تصاحب چند شرکت بزرگ آلمانی، حضور خود در بازار سرمایه و بیمه ی این کشور را بیش از پیش پررنگ کرد. در آگوست سال ۱۹۲۹، دومین شرکب بزرگ بیمه ای آلمان یعنی Frankfurter-Versicherung-AG به خاطر یکی از بزرگ ترین بحران های اقتصادی تاریخ ورشکسته شد. پس از مدت کوتاهی، آلیانتس تصمیم گرفت این شرکت را به تصاحب خود در آورد و مشتریان آن را نیز تحت پوشش قرار دهد. خرید این شرکت پس از تصاحب دو شرکت Stuttgarter Verein و Bayerische Versicherungbank، موج خرید و ادغام شرکت آلیانتس در آن سال ها را به پایان رساند.

با شروع دهه ی ۱۹۳۲، شرکت آلیانتس اقدام به تأسیس شرکت های فنی برای آزمایش و تحقیق رخدادها کرد. در سال ۱۹۳۲، «مرکز تحقیقات مواد» این شرکت در برلین تأسیس شد. کارمندان این مرکز شامل شیمی دان ها، فیزیکدانان و مهندسان متعددی بودند که تأثیرات حوادث بر ماشین ها را از لحاظ علمی بررسی و گزارش می کردند. با شروع جنگ جهانی دوم، این مرکز به ایزمانینگ در نزدیکی مونیخ منتقل شد. یک واحد جدید برای فناوری های خودرویی در همان زمان به مرکز تحقیقات اضافه شد و نام آن نیز به «مرکز فناوری آلیانتس» تغییر کرد.

مرکز فناوری آلیانتس

جنگ جهانی دوم و آثار مخرب آن بر آلیانتس

در تاریخ ۳۰ ژوئن سال ۱۹۳۳، هایدنبرگ، مدیر آلیانتس یعنی ژنرال کورت اشمیت را به سمت وزارت اقتصاد رایش سوم منصوب کرد. این انتصاب، آلیانتس را با کابینه ی هیتلر و ارتش نازی پیوند داد. پس از دو سال، اشمیت به دلیل بیماری از مقام خود استعفا داد و در سمت مشاور به آلیانتس بازگشت. پس از اتمام جنگ جهانی دوم، نیروهای ارتش آمریکا، این مدیر باسابقه را از تمامی شغل ها برکنار کردند.

شرکت آلیانتس که در ابتدای قرن بیستم به عنوان نماینده ی صنعت بیمه ی آلمان شناخته می شد، در تصمیمات دولتی پیش از آغاز جنگ جهانی دوم نیز نقش مشاور را داشت. نماینده ی این شرکت در جلسه ی معروف Reich Program Night در مورد اقدام عملی علیه جمعیت یهودی آلمان حضور داشت. ادوارد هیلگارد به عنوان نماینده ی آلیانتس در این جلسه حضور داشت و عواقب اقتصادی این اقدام را گوشزد کرد. فعالیت های آلیانتس و نماینده ی آن در این جلسه، باعث شد که با به قدرت رسیدن نازی ها، فعالیت های این برند بیمه ای مورد تحقیق و تفحص قرار گیرد.

با شروع رسمی جنگ جهانی دوم، مشکلات آلیانتس نیز شروع شد. ارائه ی خدمات بیمه و دریافت حق بیمه از مشتریان یهودی روز به روز دشوارتر می شد و قوانین نظام جدید آلمان، دست و پای این شرکت و بسیاری از شرکت های مالی آلمان را می بستند. هرچه جنگ طولانی تر می شد، مشکلات آلیانتس نیز بیشتر می شد و این شرکت نمی توانست فعالیت های خود را به خوبی انجام دهد. خسارت های مالی روز به روز بیشتر می شدند، نیروهای کاری کاهش می یافتند و بمباران ها بسیاری از مراکز عملیاتی آلیانتس را تخریب کردند.

با پایان جنگ، بسیاری از دارایی های ملکی آلیانتس از بین رفتند. پرداختی های شرکت های بزرگ کاملا لغو و قراردادهای دولتی نیز بی ارزش شدند. در می سال ۱۹۴۵، شرکت آلیانتس تقریبا ورشکسته شد.

تولد دوباره آلیانتس پس از جنگ

تنها چند روز پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۸ می ۱۹۴۵، گرد مولر که بعدا مدیر آلیانتس لایف شد، دست نوشته ای روی ورودی مخروبه ی دفتر اصلی شرکت در برلین نصب کرد و از کارمندان خواست در تاریخ ۱۸ می در محل شرکت حضور یابند و برای ازسرگیری کار تصمیم گیری کنند. اجازه ی ادامه ی فعالیت آلیانتس در ۲۲ می صادر و روند بازسازی از همان روز شروع شد.

در سال ۱۹۴۸، اتحاد جماهیر شوروی فشارهای زیادی به برلین وارد کرد و تجارت را در این شهر دشوار ساخت. مدیران آلیانتس تصمیم گرفتند دفتر اصلی شرکت را به آلمان غربی منتقل کنند تا از این فشارها در امان باشند. معمار مشهور آلمانی، جوزف ویدمن، دفتر مدیریت آلیانتس را در مونیخ طراحی کرد و ساخت آن تا سال ۱۹۵۴ به طول انجامید.

در میانه ی دوم دهه ی ۱۹۵۰، عصر آی تی و دستگاه های هوشمند در حال شکل گیری بود. در سال ۱۹۵۶، ماشین های پردازشی IBM 650 وارد شرکت آلیانتس شدند و دوران پردازش الکترونیکی اطلاعات در این شرکت شروع شد. دستگاه های شرکت آی بی ام وظیفه ی تولید کارت پانچ آمار و اطلاعات را بر عهده داشتند و هر ساله حدود ۱۰ میلیون از این کارت ها را تولید می کردند.

کارت پانچ آی بی ام

آلیانتس با قدرت گرفتن دوباره پس از جنگ جهانی دوم، کمپین های تبلیغاتی خود را نیز از سال ۱۹۵۸ با جدیت شروع کرد. آن ها کمپینی با چاپ و پخش قوطی های چوب کبریت راه انداختند و شعار «بیمه شده توسط آلیانتس» را روی قوطی ها چاپ کردند. این تبلیغات ساده و پخش میلیون ها قوطی از این کبریت های تبلیغاتی، یکی از موفق ترین کمپین های تبلیغاتی تاریخ نام گرفته است.

دفترهای خارجی شرکت آلیانتس نیز که در زمان جنگ عموما تعطیل شده بودند، در پایان این دهه مجددا شروع به فعالیت کردند. ابتدا دفاتر آلمان و اتریش دوباره شروع به کار کردند و در سال ۱۹۵۹ نیز شعبه ی پاریس بار دیگر افتتاح شد. رشد غول بیمه ی آلمان در سال های بعدی نیز به خوبی ادامه داشت تا اینکه درآمد بخش های مختلف آن ابتدا به مقدار پیش از جنگ بازگشت و در نهایت در سال ۱۹۶۲، مجموع درآمد شرکت به بیش از یک میلیارد مارک رسید. بخش زیادی از درآمد آلیانتس در آن زمان از بیمه ی خودرو بود و تا پایان دهه ی ۱۹۶۰، بیش از ۵۰ درصد از درآمد شرکت از این بخش تأمین می شد.

با رشد شرکت، استفاده از فناوری های جدید کامپیوتری و الکترونیکی نیز به خوبی افزایش یافت. سیستم کنترل پایگاه داده ی ELIAS تا پایان دهه ی ۱۹۶۰ آماده شد و آلیانتس از آن در ساختار حسابداری خود استفاده کرد. فرآیندی که این سیستم کامپیوتری در یک ساعت انجام می داد، برابر با ۱۵۰۰ ساعت کار فردی بود. استفاده از فناوری های مدرن کامپیوتری، صرفه جویی زیادی در بخش نیروی انسانی برای شرکت به ارمغان می آورد.

حضور جهانی آلیانتس

در ابتدای دهه ی ۱۹۷۰، آلیانتس به رشد مناسبی رسید و خود را در میان برترین شرکت های جهان می دید. در سال ۱۹۷۳، مجموع درآمد آلیانتس و آلیانتس لایف به بیش از ۶ میلیارد مارک رسید و برای اولین بار، این گروه به بزرگ ترین شرکت بیمه ی اروپا تبدیل شد. علاوه بر آن، جای گرفتن در میان ۱۰ شرکت برتر بیمه ی جهان، از افتخارات این سال ها بود. گسترش همه جانبه ی تجارت شرکت در بخش جهانی، باعث شد این رشد در سال های بعدی نیز ادامه داشته باشد. با افزایش رشد شرکت، تلاش برای حضور جهانی نیز بیشتر شد. پس از کشورهای اروپایی، آلیانتس تصمیم گرفت در بازارهای کشورهای دیگر مانند آمریکا نیز حضور پیدا کند. در سال ۱۹۷۲، درآمد بخش بین الملل شرکت به بیش از ۱۲۰ میلیون مارک رسید.

دفتر آلیانتس در امریکا

مقصد بعدی شرکت آلمانی، بریتانیا بود. آن ها قصد داشتند حضور خود در این بازار ناب را جدی تر کنند و به همین دلیل، شرکت بیمه ی کورنهیل را در سال ۱۹۸۶ خریداری کردند. گسترش آلیانتس به اروپای مرکزی و شرقی نیز رسید. آلیانتس با خرید شرکت بیمه ی بیزتوسیتو در مجارستان، عزم خود برای ورود به اروپای شرقی را نشان داد. پس از آن، حضور شرکت در کشورهایی همچون روسیه، جمهوری چک و لهستان نیز قدرتمندتر شد.

شروع دهه ی ۱۹۹۰، با حضور جدی در بزرگ ترین بازار بیمه ی جهان یعنی آمریکا همراه بود. آلیانتس با خرید شرکت بیمه ی فایرمن فاند در کالیفرنیا، بازار خود را به کل ایالات متحده ی آمریکا گسترش داد. رشد سریع شرکت و شعبه های بین المللی، نیاز به زیرساخت های اطلاعاتی را بیش از پیش کرده بود. در سال ۱۹۹۳، مرکز داد ه ی جدید آلیانتس در Unterfohring در نزدیکی مونیخ تأسیس شد.

عطش آلمانی ها برای گسترش بیش از پیش شرکت تمامی نداشت. آن ها در سال ۱۹۹۷، یکی از بزرگ ترین شرکت های بیمه ی فرانسه یعنی AGF را خریداری کردند. این خرید، بزرگ ترین خرید تاریخ آلیانتس بود. درآمد حاصل از فعالیت این شرکت فرانسوی، مجموع درآمد آلیانتس را به بیش از ۶۰۰ میلیارد مارک رساند.

ورود آلیانتس به بازار مدیریت مالی

سال های پایانی قرن بیستم با ورود آلیانتس به تجارت های جدید همراه بود. در سال ۱۹۹۸ و با گسترش جهانی سازی بازارهای مالی، این شرکت به پتانسیل بالای مدیریت مالی پی برد و زیرمجموعه ای جدا تحت عنوان «مدیریت مالی آلیانتس» تأسیس کرد. این شرکت امروزه با نام «سرمایه گذاران جهانی آلیانتس» شناخته می شود. پس از خرید شرکت های متعدد همچون پیمکو، کامینوست و نیکولاس اپل گیت، گروه آلیانتس به یکی از بازیگران اصلی بازارهای مالی تبدیل شده است.

در سال ۱۹۹۹، طراحی لوگوی آلیانتس بار دیگر دچار تغییر شد و طراحی های ساده یا مینی مالیستی در آن به کار گفته شد. لوگوی جدید با حفظ اصول شرکت و تکیه بر نماد عقاب و سه زیرمجموعه ی بیمه، خدمات بازنشستگی و مدیریت مالی طراحی شد.

در ادامه ی همین سال، شرکت آلمانی تصمیم گرفت تا بازار خود در آسیا را نیز گشترش دهد. آن ها که حدود ۱۰۰ سال قبل و در سال ۱۹۰۵ با دریافت مجوز ارائه ی خدمات بیمه ی آتش سوزی وارد بازار چین شده بودند، در سال ۱۹۹۹ شعبه هایی در این کشور و کشور تایوان تأسیس کردند. امروزه آلیانتس در بازارهای اصلی چین حضوری پررنگ دارد.

دفتر آلیانتس در چین

در تاریخ دوم آگوست سال ۲۰۰۰، بنیاد خیریه ی Remembrance, Responsibility and the Future با هدف کمک به قربانیان کار اجباری نظام ناسیونال سوسیالیستی تأسیس شد. دارایی اولیه ی این بنیاد خیره ۱۰ میلیون مارک بود که نیمی از آن توسط «بنیاد اقتصادی آلمان» تأمین می شد. یکی از مؤسسان این بنیاد، شرکت آلیانتس بود و بقیه ی هزینه ها توسط دولت آلمان تأمین می شد.

با شروع قرن بیست و یکم، غول آلمانی برای تصاحب بازارهای جدید، وارد حوزه ی بانکداری شد. مدیران این شرکت با خرید بانک درسدنر حضور جدی در این بازار را رقم زدند. این بانک نزدیک به ۲۰ میلیون مشتری در آلمان داشت و نقش آلیانتس در صنعت بانکداری را پررنگ می کرد. در سال ۲۰۰۸، شرکت آلیانتس این بانک را به کومرتزبانک آلمان فروخت.

هدف بعدی امپراطوری رو به رشد آلیانتس، کشورهای درحال توسعه بود. آن ها در سال ۲۰۰۳ خدمت بیمه ی Microinsurance را با هدف تحت پوشش قرار دادن افراد با درآمد پایین ابداع کردند. این خدمت ابتدا در کشور هند معرفی و با استقبال مناسبی روبرو شد. از ابتدای تأسیس تاکنون، شعبه ی هند آلیانتس با نام Bajaj Allianz حدود ۱۰۰ هزار محصول بیمه ای را به فروش می رساند و بیش از ۱.۶ میلیون نفر را تحت پوشش دارد.

برند آلیانتس برای گسترش تبلیغات و حضور اجتماعی خود، همواره کمپین های تبلیغاتی ورزشی را نیز مد نظر قرار داده است. این شرکت در سال ۲۰۰۵ ورزشگاهی برای دو تیم فوتبال شهر مونیخ در این شهر تأسیس کرد. ورزشگاه آلیانتس آرنا میزبان بازی های تیم های بایرن مونیخ و مونیخ ۱۸۶۰ است که طراحی خارق العاده ی معمار سوئیس، آن را به یکی از زیباترین ورزشگاه های جهان تبدیل کرده است.

ورزشگاه آلیانتس آرنا

آلیانتس در ادامه ی فعالیت های اسپانسری ورزشی، استادیومی را نیز در شهر وین تأسیس کرد. از سال ۲۰۱۶، این استادیوم میزبان بازی های تیم راپید وین اتریش شد. دیگر شهرهای بزرگ جهان همچون نیس، سیدنی، لندن و سائوپائولو نیز استادیوم هایی با نام آلیانتس دارند.
کشور ترکیه به عنوان کشوری آسیایی اروپایی با پتانسیل های مالی بالا، از نفوذ آلیانتس در امان نماند و در سال ۲۰۱۳، بزرگ ترین شرکت بیمه ی این کشور توسط آلمانی ها خریداری شد.

وضعیت کنونی برند آلیانتس

بیش از یک قرن از تأسیس شرکت بیمه ی آلیانتس می گذرد و امروز، این شرکت به گروهی بزرگ با مجموعه ای عظیم از خدمات بیمه و مالی تبدیل شده است. در حال حاضر حدود ۸۲ میلیون مشتری در ۷۰ کشور دنیا از خدمات آلیانتس استفاده می کنند.

تعداد کارمندان شرکت آلیانتس در حال حاضر بیش از ۱۴۰ هزار نفر است و دارایی های این شرکت تا سال ۲۰۱۶، در حدود ۸۸۳ میلیارد دلار گزارش شده است. از سال ۲۰۱۴ تا کنون، الیور بیت، که پیش از این مدیر مالی بود، به عنوان مدیرعامل غول بیمه ی جهان مشغول به فعالیت است.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
نگاهی به کالسکه ساده و بدون تجملات نوه رهبر انقلاب که هر ساله در راهپیمایی ها از آن استفاده میکنند+عکس (80 نظر) قامت رعنای رهبر انقلاب در لباس خادمی شاه خراسان+عکس /حقا که تو از سلاله ی فاطمه ای... با خنده خود به درد ما خاتمه ای (75 نظر) خلاقیت خنده دار مادر ایرانی برای عرض تسلیت به همسایه حماسه آفرید/هنر نزد ایرانیان است و بس! (45 نظر) هنرنمایی های شگفت انگیز قناد خوش ذوق در تزیین کیک برای مشتری هایش/ اسمشو باید تو گینس ثبت کرد+ عکس (38 نظر) خلاقیت خنده دار اوستا بنا در طراحی پله حماسه آفرید/ وقتی فقط از یه نیم کره مغزت استفاده میکنی😂 (36 نظر) امیر جعفری، همسر همای پایتخت: همه دارو ندارم از خونه گرفته تا ماشین به اسم ریماست... (30 نظر) سردار سلیمانی: یک دختر دارم که برای خودش چریک است؛ زمان جنگ خواستگاری رفتم و با همسرم ... (29 نظر) فاتحه خوانی رهبر معظم انقلاب بر مزار پدر بزرگوارشان در حرم امام رضا+عکس/ تاریخ فوتشون چند روز قبل از تولد رهبری بوده (25 نظر) خلاقیت منحصربفرد بقال تبریزی با نوشته جالب روی شیشه مغازه اش حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا +عکس (23 نظر) سفره غذای ساده و ناهار صمیمانه رهبر معظم انقلاب در دوران نقاهت بعد از ترورشان همراه مهمانانشان+عکس (19 نظر) صحبت های خنده دار آقای قرائتی: پلیس یه خانومی رو گرفته که چرا یکطرفه میری گفته به شما ربطی نداره من زن آقای قرائتی ام +ویدئو😂👌 (16 نظر) عکسی از خانه ابدی زهره فکور صبور و هنرمندی که سنگ قبرشان مشترک است/روحش شاد و یادش گرامی... (15 نظر) خلاقیت تحسین برانگیز یک نانوای ارومیه‌ای برای کمک به همشهری ها/ باریکلا به این شعور و درک بالا+عکس (14 نظر) عرص ارادت احساسی روحانی، هاشمی و احمدی نژاد به رهبر معظم انقلاب در عیادت از ایشان در بیمارستان+عکس/ صف کشیدن روسای جمهور برای احوالپرسی با حضرت آقا (16 نظر) بوی بد واژن: علل، درمان‌های خانگی و روش‌های پیشگیری (13 نظر)
دیگران می‌خوانند   
تغییر چهره باورنکردنی امیر جعفری که اصلا قابل شناسایی نیست+ عکس (ویدئو) انفجار رنگ‌ها در حباب‌های پلاستیکی / نقاشی خلاقانه با سرنگ و پلاستیک! (تصاویر) با جاده‌ی مرگ آشنا شوید! تماشای فوتبال با تلویزیون خانگی پشت ماشین 206 توسط دو جوان خوش ذوق شیرازی در زیر باران+ویدیو/ چه کِیفی میکنن😍 (ویدئو) با این معلم کاربلد در سه دقیقه شاهنامه را یاد بگیرید! رونمایی از برادر قدبلند و خوشتیپ ریما رامین فر، همای پایتخت +ویدئو/یکی از یکی معروف تر... رونمایی از خواهر کپی برابر اصل نعیمه نظام دوست/ انگار یه سیبو از وسط نصفش کردن😳+عکس (تصویر) راز سمت تاریک ماه فاش شد! نگاهی به اتاق خواب بارانا دختر علیرضا بیرانوند و اکرم بانو/چه دکوراسیون شیکی داره +فیلم زمین زیر پای مدارس سست است! شباهت بی حد و اندازه صهبا شرافتی، روناک نون خ به پدرش/ مگه داریم انقدر شباهت+عکس نگاهی به میز عزای لوکس و تجملاتی زنداداشِ پزشکِ رابعه اسکویی+ویدیو/ روحش شاد تذکر جدی رهبر معظم انقلاب به یک مادر تُرک زبان+ویدیو/ توی خونه با بچه هاتون ترکی صحبت کنین فارسی رو در مدرسه یاد میگیرن (عکس)نادرترین اتفاقی که به ذهن هیچ کس خطور نمیکنه!!/به دنیا آمدن نوزادی با دم 12 سانتی متری مردی که در ماشین‌های پارک‌شده را قفل می‌کند! / وقتی مرزهای انسانیت جا به جا می شود (ویدئو) خنده دارترین عاقبت فرار از زندان در ونزوئلا/ باورتون نمیشه زندانیها بعد از همه تلاشهاشون واسه فرار از کجا سردرآوردند🤣 (فیلم) کشف دیوانه وارترین چیزهایی که جنگل ها به خودشون دیدند / دنیا رفته رفته ترسناکتر میشه! 😱 (عکس) شوخ طبیعی استادانه ی راننده ماشین قدیمی در تیکه انداختن به ماشین های لوکس و به روز😂 چهره دلنشین و معصومانه رهبر معظم انقلاب در کلاس ششم ابتدایی+عکس/ رهبری اینجا 12 ساله بودند و معمم (عکس) عجیب و غریب ترین خانه های جهان / چجوری به ذهنشون رسیده همچین خونه هایی بسازن! ایول! ( ویدئو) شوخی بانمک و شنیدنی بهنام تشکر و امید حاجیلی با جواد خیابانی/ بهش میگن جواد بلا! البته جواد بلا هم خوب از پسشون براومد😄 لطفاً کمی با مستأجرت مهربان باش+عکس اقتدار معلمان دهه شصت یا دانش‌آموزان دهه نود؟ / برخورد پیمان معادی با معلم دهه شصتی در سریال افعی تهران درست بود؟ جزئیات مرگ تلخ «ماهی جان» مادر کازرونی که به خاطر نجات یک پیرمرد سیل نفسش را برید+فیلم تفریحات لاکچری دیاکو پسر مو فرفری سپهر حیدری و آرام بانو/ همیشه به شادی و خوشی+ عکس چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟+عکس عکس لو رفته از منزل شیک و لوکس نرگس محمدی بازیگر سریال ستایش/چه هارمونی رنگ و گل های زیبایی! (عکس) کودکی و نوجوانی متفاوت امین میری، زهرمارخان سریال گیلدخت با تیپ کیوت/ مگه این همه تغییرممکنه؟ شوفرهایی که خواننده شدند +فیلم (فیلم) شرایط باورنکردنی و وحشتناک مردم کره شمالی که پنهانی توسط یک توریست ضبط شده است!! / زندگی با این شرایط از جهنم هم بدتره وقتی نجم الدین شریعتی قبر خودش رو توی بهشت زهرا میشوره+ویدیو/ چه حس عجیب و غریبیه! (فیلم) کشف حیرت آور انسان 475 هزار ساله در غار قلعه کرد / پیدایش رد انسان اولیه در ایران این ساعت در اختیار پزشک شما قرار می گیرد! (ویدئو) سوپرایز عاشقانه آقای داماد برای عروس جوان، جشن عروسی را عزا کرد (فیلم) مهارت تحسین برانگیز و عجیب دکتری که نوزاد مرده رو به زندگی برمیگردونه!/دستایی که واقعا معجزه کرد! صحبت های خنده دار آقای قرائتی: یکی بهم گفت آیت الله، گفتم من طلبه ام گفت بنشین این کُت شلواریا الکی به هم دکتر مهندس میگن بذار ما آخوندا هم به هم آیت الله بگیم +ویدئو😂👌 (عکس) جشن تولد ساده و شیک فریدون زندی بازیکن سابق تیم ملی در کنار پسر کیوتش / فقط نگاه پسرش به کیک رو ببین!!! (عکس) زیباترین سندرم دنیا متعلق به این دختر خانوم زیباس!/سندرمی که چشما درشت و کارتونی میشه! (فیلم) شوخی جنجالی و طنز مرتضی پورعلی گنجی با علیرضا بیرانوند بر روی آنتن تلویزیون که سوژه مخاطبان شد / از دستش انگار عاصی شده!!! لحظات پراسترس از عملیات جستجوی یسنا از دید کایت‌سواری که او را پیدا کرد/ حواشی داغ امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
تیتر امروز   
(ویدئو) انفجار رنگ‌ها در حباب‌های پلاستیکی / نقاشی خلاقانه با سرنگ و پلاستیک! (تصاویر) با جاده‌ی مرگ آشنا شوید! (ویدئو) با این معلم کاربلد در سه دقیقه شاهنامه را یاد بگیرید! (تصویر) راز سمت تاریک ماه فاش شد! زمین زیر پای مدارس سست است! مردی که در ماشین‌های پارک‌شده را قفل می‌کند! / وقتی مرزهای انسانیت جا به جا می شود لطفاً کمی با مستأجرت مهربان باش+عکس اقتدار معلمان دهه شصت یا دانش‌آموزان دهه نود؟ / برخورد پیمان معادی با معلم دهه شصتی در سریال افعی تهران درست بود؟ جزئیات مرگ تلخ «ماهی جان» مادر کازرونی که به خاطر نجات یک پیرمرد سیل نفسش را برید+فیلم چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟+عکس این ساعت در اختیار پزشک شما قرار می گیرد! لحظات پراسترس از عملیات جستجوی یسنا از دید کایت‌سواری که او را پیدا کرد/ حواشی داغ امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن | علت عجیب تر این اتفاق ! جزئیات دستگیری دو عامل ربایش یسنا کوچولو/دختربچه 4 ساله 5 روز اسیر آدم‌ربایان بود لغو پروازهای فرودگاه خرم آباد بخاطر یک عروسی!
منتخب روز   
کشف کله‌پاچه چهارهزارساله در گورستانی عجیب+ فیلم سیاه خان ، زشت ترین فرد تاریخ ایران+ فیلم (ویدئو) 10 نوع از خطرناک ترین مارهای جهان که در ایران هم دیده شده اند/ کابوس شب یعنی اینا نگاهی به خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب شهرستان بستان آباد/ شعرهای مشهور استاد برای این روستاست +عکس عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ...