عوامل ایجاد جوش در گوش + نکات مهم

  سه شنبه، 15 تیر 1400   زمان مطالعه 2 دقیقه
عوامل ایجاد جوش در گوش + نکات مهم
زمانی که یک جوش در گوش رخ دهد آن کاملاً دردناک و ناراحت کننده است در هر یک از گوش خارجی در داخل کانال گوش یا پشت گوش توسعه می یابد آن در اثر فعالیت باکتری در منافذ مسدود شده توسط سبوم و سایر ناخالصی ها رخ می دهد.اگر چه جوش در گوش ممکن است در وهلۀ اول موضوع بزرگی به نظر نرسد، اما می‌توانند خیلی دردناک باشند.

زمانی که یک جوش در گوش رخ دهد آن کاملاً دردناک و ناراحت کننده است در هر یک از گوش خارجی در داخل کانال گوش یا پشت گوش توسعه می یابد آن در اثر فعالیت باکتری در منافذ مسدود شده توسط سبوم و سایر ناخالصی ها رخ می دهد.اگر چه جوش در گوش ممکن است در وهلۀ اول موضوع بزرگی به نظر نرسد، اما می توانند خیلی دردناک باشند. جوش های سر سفید زمانی اتفاق می افتد که چربی و یا سبوم منافذ پوست را ببندد. جوش سر سیاه هم در زمانی روی می دهد که سبوم در معرض هوا قرار گرفته و تیره رنگ شود. کیسه ای که حاوی سبوم است در زیر پوست قرار دارد و امکان دارد بترکد و خارش ایجاد کند و یا حتی عفونی شده و ایجاد کیست و غده کند.

برخی از عوامل ایجاد جوش در گوش عبارتند از:
*استرس
*عدم توازن هورمونی
*واکنش آلرژیک به رشد مو، مواد آرایشی بهداشتی
*قرار گرفتن در معرض یک محیط آلوده یا پر از گرد و خاک
*تولید چربی بیش از اندازه غدد گوش
*استفاده مشترک از هدفون یا هدست با دیگران
*استفاده از هدفون های آلوده
*فرو بردن اجسام یا انگشت آلوده در گوش
*تماس یا شنا کردن در آب های آلوده
*سوراخ کردن گوش به روشی کثیف و آلوده
*استفاده از کلاه یا کلاه ایمنی به مدت زمان طولانی

اگر تا به حال گوشتان جوش زده باشد، حتماً می دانید که چقدر آزاردهنده هستند؛ اگرچه اجازه دهید به صورت مناسب درمان شوند، به ندرت خطرناک هستند. احتمال اینکه جوش در گوش باعث عفونت گوش شود یا مایع جوش یواش یواش وارد گوشتان شود، بسیار کم است.
جوش در گوش به این خاطر خیلی دردناک هستند که پوست آن سفت است و مهمتر اینکه غضروف آنجا هست. هر گاه اطراف غضروف التهاب ایجاد شوید، نظیر اطراف بینی یا گوش، همواره با درد زیاد همراه است.

روش های جلوگیری از جوش زدن گوش

1. دست ها را بشویید

اگر داخل گوش یا بر روی نرمه و لاله گوش جوش زده است، دست ها را تمیز کنید و از تماس بیش از جد با گوش اجتناب کنید؛ گاهس اوقات باکتری های ایجاد کننده جوش، از طریق دست ها به گوش منتقل می شوند.

2. گوش ها را تمیز کنید

هر روز داخل گوش، پشت گوش و لاله گوش را تمیز کنید؛ گاهی اوقات شامپو ها و شوینده به داخل گوش رفته و باعث ایجاد جوش می شوند.

هنگام حمام کردن مواظب باشید که شوینده ها به گوش وارد نشوند و بعد از خارج شدن از حمام با یک دستمال به خوبی گوش ها را تمیز کنید.

3. تلفن و موبایل را تمیز کنید

تلفن و موبایل از وسایل بسیار آلوده هستند و گفته شده که باکتری های موجود بر روی آن ها حتی از باکتری های موجود در توالت عمومی هم بیشتر است. اگر زیاد از تلفن همراه استفاده می کنید، آن را هر روز تمیز کنید چون بسیاری از باکتری های عامل جوش از این طزیق به گوش منتقل شده و باعث جوش داخل گوش می شوند.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها