به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز به نقل از آسوشیتدپرس، پیش از ماه می 2018، پرینس بنیانگذار استارتاپی بود که سالم بود اما همیشه نگران، و به طور منظم مسیرهای 32 کیلومتری با دوچرخه را طی میکرد. وقتی ناگهان توانایی راه رفتن را از دست داد، دیدش تار شد و فشار خونش بالا رفت، پزشکان اورژانس مشکوک به سکته بودند، اما نتوانستند علت بیماری او را مشخص کنند.
با این حال، یک دوست نزدیک - "یکی از خوشبینترین افرادی که میشناسم"، به گفته خودش - اشاره کرد که پرینس اغلب ایمان نداشت که اوضاع به خوبی پیش خواهد رفت و همین مسئله او را به سمت فرسودگی سوق داده است.
پرینس که در شهر نیویورک زندگی میکند، گفت: "من شروع به دیدن دنیا به شکل بسیار متفاوتی کردم" او شروع به مدیتیشن کرد و هر صبح لحظهای برای شکرگزاری زنده بودن اختصاص داد. او همچنین با همکاری دیگران، یک سازمان غیرانتفاعی به نام Asana Voices، یک سازمان حمایتگری آسیای جنوبی، را تأسیس کرد.
در سالهای پس از آن، با وجود ساعات کاری طولانیتر، دیگر بحرانهای سلامتی مشابهی نداشته است. او این وضعیت را به نگرش مثبت جدید خود نسبت میدهد.
او گفت: "پس از وقوع یک اتفاق تغییردهنده زندگی، این موضوع مرا وادار کرد که خوشبین شوم. حتی نمیتوانم تصور کنم که دوباره مانند آن دوران زندگی کنم."
خوشبینی به تنهایی نمیتواند درمان همه مشکلات باشد، اما در دهههای گذشته، مطالعات متعددی نشان دادهاند که بین نگرش مثبت و سلامتی ارتباط وجود دارد.
کارشناسان میگویند که استانداردی برای سنجش خوشبینی نسبی افراد، آزمون جهتگیری زندگی با 10 سوال است که در سال 1994 منتشر شده است.
هایامی کوگا، پژوهشگر فوق دکتری در مرکز مطالعات جمعیت و توسعه هاروارد: به طور کلی، خوشبینی به عنوان "انتظار اینکه اتفاقات خوبی رخ خواهد داد یا باور به اینکه آینده مطلوب خواهد بود زیرا میتوانیم نتایج مهم را کنترل کنیم" تعریف میشود.
او نویسنده اصلی یک مطالعه در سال 2022 بود که خوشبینی را با طول عمر بیشتر و شانس بیشتری برای زندگی بیش از 90 سال مرتبط میدانست. در مطالعه دیگری که در ماه مه در JAMA Psychiatry منتشر شد، او و سایر پژوهشگران گفتند که افراد خوشبین به طور کلی در هنگام پیری عملکرد بدنی بهتری داشتند. آنها در یک دوره 6 ساله، 5,930 زن پس از یائسگی را مورد بررسی قرار دادند.
کوگا گفت: "ما میدانیم که افراد خوشبینتر احتمالاً زندگی سالمتری دارند، با عادات سالمتر، خوردن غذاهای سالمتر و داشتن ورزش بیشتر."
سو ورما، استاد بالینی روانپزشکی در دانشگاه نیویورک و نویسنده کتاب «خوشبینی عملی گفت: برخی افراد به طور طبیعی خوشبین به دنیا میآیند، اما قطعاً میتوان آن را یاد گرفت. او گفت، آموزش خوشبینی میتواند رضایت از زندگی را افزایش داده و اضطراب را کاهش دهد.
ورما گفت: "حتی اگر با تمایل طبیعی برای پیشبینی نتایج مطلوب و دیدن لیوان نیمهپر به دنیا نیامده باشید، مهارتهایی وجود دارند که میتوانید یاد بگیرید." او گفت، با توجه به نحوه برخورد خود با عدم قطعیت شروع کنید. آیا تمایل به نگرانی دارید؟ بدترین حالت را فرض میکنید؟ سعی کنید فکر خود را به شکل عینی بازنگری کنید. ورما گفت: "آیا یک نکته مثبت وجود دارد؟ آیا این مشکلی است که باید حل شود یا حقیقتی که باید پذیرفته شود؟" او اشاره کرد که کتابش بر اساس کارهای مارتین سلیگمن، یکی از بنیانگذاران روانشناسی مثبت، نوشته شده است.
سعی کنید بهترین نتیجه ممکن و یک مسیر گام به گام برای رسیدن به آن را تجسم کنید. ورما از مراجعین خود میخواهد تا مسیر را با جزئیات توصیف کنند تا مشکل حل شود و آنها را تشویق میکند که از موفقیت خود لذت ببرند.
او گفت: "سپس شما روز و زندگی خود را طوری میبینید که انگار همه چیز درست شده است. و تمایل دارید که فعالتر، مثبتتر، مقاومتر و در برابر موانع مقاومتر باشید."
یافتن حس هدف نیز میتواند کمک کند. داوطلب شدن مفید است، اما برای کسانی که زمان کافی ندارند، ورما پیشنهاد میکند که نقش خود در محل کار را بازسازی کنند تا بهتر با علایقشان همخوانی داشته باشد.
تلاش برای تسلط بر یک مهارت، خواه یک ورزش، یک ساز موسیقی، یک زبان یا یک سرگرمی مانند بافندگی یا شطرنج، میتواند به شما کمک کند تا از فکر کردن به احتمالات منفی جلوگیری کنید.
ورما گفت، حتی با این مداخلات و تمرینات، تغییر ذهنیت آسان نیست. اما تمرین کمک میکند.
او گفت: "این یک مجموعه ابزار است، یک طرز فکر است. من باید هر روز آن را در ذهنم تمرین کنم."