پارافین تراپی پا یکی دیگر از خدمات جدیدی است که اخیراً در مورد آن بسیار شنیده ایم و این روش یک تکنیک موثر برای از بین بردن ترک ها در پاشنه پا بوده و می تواند به مرور زمان و مداومت در استفاده از این شیوه، پینه ها و زبری پوست کف پا را از بین ببرد. همچنین می تواند پوست این ناحیه را تمیز کرده و وضعیت رطوبت و چربی رسانی در این ناحیه را بهبود بخشد.معمولا پارافین تراپی پا در زمانی توصیه می شود که وجود ترک های سطحی و یا عمیق پوست پاشنه پا باعث آزار و اذیت فرد شده و ایجاد دردهایی در این ناحیه نموده است، همچنین وجود پینه هایی در سینه و سطح زیرین انگشتان پا ایجاد حالتی بد منظره در شکل ظاهری پاها نموده و باید برای بازگشت زیبایی و طراوت در این ناحیه اقدامات لازم را مبذول داشت. در چنین زمانی یکی از بهترین انتخاب ها، انجام تکنیک پارافین تراپی پا است که طبق نظر پزشک پوست و یا کارشناس زیبایی باید در فواصل معین تکرار شده تا به نتیجه دلخواه برسیم.
مزایای پارافین تراپی صورت
۱- روشن کننده پوست: گرمای پارافین باعث باز شدن رگ های خونی و افزایش گردش خون در پوست صورت می شود. به همین دلیل، با گردش خون بیشتر، پوست شما شفاف تر و روشن تر می شود.
۲- کاهش چین و چروک: از آنجا که موم پارافین به طور موثری قادر به حفظ و انتقال حرارت است، اغلب برای آرام سازی عضلات صورت موثر بوده و همچنین سبب کاهش چین و چروک و انعطاف پذیری عضلات صورت می شود.
۳– مرطوب کننده: اکثر زیبایی شناسان اعلام می کنند که پارافین درمانی در مرطوب سازی و لطیف کردن پوست صورت بسیار تاثیر گذار است. روش پارافین تراپی بر خلاف روش های دیگر کاملا روی پوست و جوانسازی آن متمرکز می شود.
این موضوع به این دلیل است که معمولا قبل از استفاده از موم پارافین، از یک مرطوب کننده قوی مانند کرم کلاژن الاستین یا روغن های مخصوص استفاده می شود.پس از آن، زمانیکه پارافین گرم روی پوست قرار داده می شود، منافذ پوست صورت باز شده و سبب نفوذ بیشتر رطوبت به پوست می شود. معمولا استفاده از روغن و یا مرطوب کننده برای پوست های خشک بیشتر کاربرد دارد.همچنین موم پارافین ممکن است برای کمک به کاهش درد هم بسیار موثر باشد. پارافین تراپی با حرارت دادن بدن، می تواند به افزایش جریان خون، آرامش ماهیچه ها و کاهش سفتی مفصل کمک کند. همچنین، موم پارافین می تواند اسپاسم عضلانی و التهاب را به حداقل برساند و باعث تسکین درد شود.
عوارض جانبی پارافین درمانی چیست؟
پارافین تراپی برای نرم کردن و رطوبت رسانی به پوست در نواحی مختلف بدن مانند: صورت، دست، پا، بدن و… در مراکز اسپا و سالن های زیبایی و… استفاده می شود. خوردن یا استشمام بوی پارافین شمع می تواند مشکلاتی نظیر استفراغ، حالت تهوع، سردرد یا آلودگی بِنزنی ایجاد کند. آلودگی بنزنی می تواند منجر به سرطان ریه هم بشود. اما استعمال موضعی پارافین ظاهرا عوارض جانبی چندان شدیدی ندارد. درادامه، به تعدادی از این عوارض محتمل پرداخته شده است:
پارافین در دمایی پایین تر از دمای طبیعی اتاق آب می شود. یعنی پوست بدن در برخورد با آن دچار سوختگی و تاول نخواهد شد. اما اگر پوست خیلی حساسی داشته باشید، ممکن است گرمای پارافین کمی پوست تان را تحریک کند و باعث بروز برآمدگی های قرمزرنگی روی آن بشود. این برآمدگی های قرمز روی گردن، کمر یا صورت به وجود می آید. تحریک شدن پوست با پارافین با خارش پوست و حسی ناخوشایند همراه است. درصورتی که پوست حساس یا زخم بازی روی پوست تان دارید، از پارافین استفاده نکنید، زیرا جزو فراورده های نفتی است و ممکن است باعث التهاب و ناراحتی پوست تان بشود.پارافین درمانی برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند یا واریس و دیابت دارند، اصلا توصیه نمی شود. زیرا این درمان برای آنها منجر به بروز حس هایی غیرعادی، بی حسی و تضعیف گردش خون (در صورت ابتلا به دیابت) می شود.اگر پارافین تراپی را در خانه انجام می دهید، حواس تان باشد تا پارافین را خیلی داغ نکنید، زیرا باعث آتش سوزی می شود.