میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی رینگر لاکتات

  سه شنبه، 22 فروردین 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی رینگر لاکتات
رینگر لاکتات اختلال تعادل آب در بدن را برطرف می‌کند. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی رینگر لاکتات بررسی می‌شود. همراه ساعدنیووز باشید.

سرم‌ها جزو مواد دارویی‌ای هستند که دارای ترکیباتی متفاوت بوده و هر کدام از آن‌ها برای بیماری خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند. سرم‌ها دارای ترکیبات آمینو اسیدی، کربوهیدراتی، الکترولیتی و … می‌باشند. رینگر از جمله محلول‌های الکترولیتی است. به دنبال تزریق محلول‌های قندی و نمکی و نرمال سالین، مقداری از نیازهای تغذیه‌ای و الکترولیتی بیماران تأمین می‌گردد. اما تزریق اینگونه محلول‌ها با تشدید دیورز به علت دفع پتاسیم از طریق ادرار، بیماران را در معرض هیپوکالمی قرار می‌دهد. اما سرم رینگر، علاوه بر دارا بودن Nacl به مقدار مشابه حاوی مقداری +K و ++Ca با غلظت ایزوتونیک است. در واقع رینگر، نرمال سالینی است که مقداری پتاسیم و کلسیم به آن افزوده شده است. اگر فعالیت کلیوی مختل نشده باشد، این فرآورده برای جایگزین کردن حجم مایع مناسب است.

داروی رینگر لاکتات

میزان مصرف داروی رینگر لاکتات


  • دوز رینگر بر اساس اندازه بدن و وضعیت بالینی متغیر است.

  • معمولاً 1.5-3Lit از راه وریدی در خلال 18 تا 24 ساعت انفوزیون می‌شود.

مکانیزم اثر داروی رینگر لاکتات


این سرم چند الکترولیتی است و شامل سدیم، پتاسیم، کلسیم، کلر و لاکتات است. رینگر لاکتات یک محلول یونی است که حجم خون را افزایش داده و تعادل آب و الکترولیت‌ها را برقرار می‌سازد. یون لاکتات موجود در این فراورده که به سرعت به یون بی‌کربنات متابولیزه می‌شود، در تنظیم تعادل اسید - باز دخالت دارد.

سخن آخر

لاکتات در بدن بسرعت به بیکربنات تبدیل شده و نباید این محلول را در اسیدوز لاکتیک استفاده کرد. این محلول با سایر داروها هنگام تجویز همزمان ناسازگاری دارد.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر