میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول فروکامپلیت

  دوشنبه، 09 مرداد 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول فروکامپلیت
فروکامپلیت حاوی آهن، فولیک اسید، زینک، مس، ویتامین ب6 و ب12 و ویتامین ث است که همگی به شکلی برای جلوگیری و درمان کم خونی مفید هستند. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر کپسول فروکامپلیت بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

فروکامپلیت حاوی آهن، فولیک اسید، زینک، مس، ویتامین ب6 و ب12 و ویتامین ث است که همگی به شکلی برای جلوگیری و درمان کم خونی مفید هستند. زمانی که سطح گلبول های قرمز خون کاهش می‌یابد کم خونی ایجاد می‌شود. آهن جزء اصلی تشکیل دهنده هموگلوبین در گلبول های قرمز است که به انتقال اکسیژن در بدن کمک می‌کند. مصرف فروکامپلیت می‌تواند به جلوگیری و درمان کم خونی فقر آهن کمک کند و علایم ناشی از کم خونی فقر آهن از قبیل خستگی و ضعف، پوست رنگ پریده، تنگی نفس و سرگیجه را از بین ببرد. فولیک اسید موجود در فروکامپلیت به پروسه تولید گلبول قرمز کمک می‌کند. ویتامین های ب6 و ب12 برای تولید هم، روی و مس برای متابولیسم آهن و ویتامین ث برای افزایش جذب آهن در تولید فروکامپلیت استفاده شده اند. فروکامپلیت نسبت به محصولات مشابه عوارض گوارشی کمتر و فراهم زیستی بالاتری دارد.

میزان مصرف کپسول فروکامپلیت


  • روزانه 1 کپسول یا مقدار توصیه شده توسط پزشک معالج همرا با مقدار کمی آب میل شود.

  • از جویدن کپسول خود داری کنید.

  • کپسول فروکامپلیت را با فاصله مناسب از غذای اصلی و ترجیحا 2 ساعت قبل یا بعد از غذا میل کنید.

آثار فارماکولوژی و مکانیزم اثر کپسول فروکامپلیت

  • آهن: آهن بکار رفته در فرمولاسیون فروکامپلیت، فروس گلایسین سولفات است که به آن آهن شلاته شده نیز گفته می‌شود و دارای ویژگیهای زیر است:

  1. دارای جذب و زیست فراهمی بالاتر

  2. حداقل عارضه گوارشی

  3. عدم تداخل با مواد غذایی (افرادی که نمی‌توانند با معده خالی آهن مصرف کنند، این محصول را با خیال راحت نیم ساعت پس از وعده غذایی میل کنند)ع

  4. دم اوردوز و مسمومیت (مناسب برای زنان باردار)

  • اسید فولیک، ویتامین B12: دارای نقش حیاتی در ساخت و تکامل گلبول‌های قرمز خون دارند. کمبود این دو ویتامین منجر به کمخونی مگالوبلاستیک می‌شود

  • ویتامین B6: بدن برای سنتز هموگلوبین و همینطور جذب ویتامین ب12 به این ویتامین نیاز دارد. کمبود این ویتامین منجر به بروز یک نوع کم‌خونی تحت عنوان کم‌خونی هیپوکرومیک میکروستیک می‌شود.

  • روی (زینک): مطالعات نشان داده‌اند که علائم کمخونی در افرادی که کمبود روی نیز داشته‌ باشند شدیدتر خواهد بود.

  • مس: کمبود مس باعث کاهش تعداد گلبولهای قرمز کاهش می‌یابد، همچنین اندازه و غلظت هموگلوبین غیرطبیعی می‌شود. به این حالت آنمی میکروسیتیک نورومکرومیک خواهد بود. اگر کمبود آهن نیز با آن همراه باشد کمخونی هایپوکرومیک خواهد بود.

  • ویتامین C: جذب آهن را چند برابر می‌کند.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر