میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر شربت کوکنار

  شنبه، 17 تیر 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر شربت کوکنار
شربت کوکنار، به طور موثری می‌تواند علائم سرماخوردگی، ناراحتی‌های تنفسی (سرفه، عطسه، گلودرد، آبریزش بینی و...) و بی‌خوابی را بهبود ببخشد. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر شربت کوکنار بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

کوکنار در واقع نام دیگر گیاه خشخاش است. دانه‌های خشخاش از قرن‌ها پیش در هند و آسیای میانه به عنوان دارویی مسکن برای از بین بردن دردهای شدید و دارویی برای بهبود سرماخوردگی و بیماری های فصلی استفاده می شد. این گیاه خواص بسیار زیادی دارد. به همین دلیل از عصاره آن داروهای گیاهی فراوانی تولید می‌شود که شربت کوکنار یکی از آن‌ها است.

میزان مصرف شربت کوکنار برای بزرگسالان


  • روزی سه بار هر بار یک قاشق غذاخوری

میزان مصرف شربت کوکنار برای کودکان


  • کودکان روزی سه قاشق مربا خوری

آثار فارماکولوژی و مکانیزم اثر شربت کوکنار


شربت کوکنار به دلیل داشتن ویتامین ها و املاح ذکر شده و همچنین به دلیل و جود آلکالوئید های تریاک شبیه مرفین و کدئین و نوسکاپین و غیره دارای اثرات ضد آبریزش بینی و ضدسرفه و ضد اسهال و مسکن و خواب آور است. همچنین به دلیل همین آلکالوئید ها در رفع زود انزالی در افراد معمولی و در افرادی که ترک اعتیاد نموده اند موثر است. مرفین از طریق اثر بر گیرنده های مرفینی در سیستم مرکزی و محیطی اثر ضددردی ودیگر اثرا ت خود را اعمال می کند. مصرف این دارو در کنار بقیه داروهای کمکی در ترک اعتیاد اثرات آنها را تشدید می کند که جنبه های مثبت و منفی آن بایستی توسط پزشک سنجیده شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر