روش درمان خال گوشتی چیست؟

  دوشنبه، 13 بهمن 1399   زمان مطالعه 2 دقیقه
روش درمان خال گوشتی چیست؟
خال‌های گوشتی زائده‌هایی بر روی پوست هستند که با اشکال و رنگ‌های متفاوت در نواحی مختلف وجود دارند. این بخش از بیتوته را دنبال کنید تا با انواع خال های گوشتی، علت و عوامل موثر در بروز آن و همچنین راه‌های مختلف از بین بردن و درمان آن آشنا شوید.

خال های گوشتی زائده هایی بر روی پوست هستند که با اشکال و رنگ های متفاوت در نواحی مختلف وجود دارند. این بخش از بیتوته را دنبال کنید تا با انواع خال های گوشتی، علت و عوامل موثر در بروز آن و همچنین راه های مختلف از بین بردن و درمان آن آشنا شوید.

خال های گوشتی زائده های بر روی پوست هستند که اغلب کوچک، قهوه ای رنگ و بدون درد می باشند این خال ها در نواحی مختلف پوست ظاهر می شوند. در اصطلاح علمی به زائده های گوشتی آکروکوردون گفته می شود و در زنان و مردان به یک میزان شایع است.

خال های گوشتی مادرزادی که بیشتر به رنگ قهوه ای و یا مشکی دیده می شوند و در بدو تولد و یا مدت کمی پس از تولد بر روی پوست افراد ایجاد می شوند اکثر افراد بدون داشتن هیچ گونه خال گوشتی به دنیا می آیند، اما در طول زندگی خود به این دسته از خال ها مبتلا می شوند.

علل زائده های گوشتی پوست:

دقیقا مشخص نیست که چه چیزی باعث ایجاد زائده های پوستی میشود، اما ممکن است در صورت جمع شدن کلاژن و رگ های خونی در تکه ای از پوست ایجاد شود، همانطور که در چروک های پوستی رایج تر هستند. به نظر میرسد که برخی افراد احتمال بیشتری برای ابتلا به این مشکل را دارند که وراثت می تواند یکی از دلایل آن باشد.زائده های پوستی بر مردان و زنان به یک نسبت تاثیر میگذارد، اما اغلب در دوران بارداری، افرادی با چاقی مفرط و آنهایی که مبتلا به دیابت هستند، بیشتر احتمال ابتلا به آن را دارند.

روش درمان خال گوشتی

همان طور که گفتیم خال های گوشتی معمولا بی خطر هستند و به خاطر زیبایی بیشتر، برای برداشتن آنها اقدام می شود.خال های بزرگ به ویژه مواردی که پیوسته تحریک می شوند (به وسیلهٔ لباس، زیورآلات و…)، ممکن است به دلیل ایجاد خارش، برداشته شوند.برداشتن خال های بزرگ از پوست صورت یا دیگر قسمت ها، اصلاح را ساده تر می کند.

جراحی

برای حذف خال گوشتی، روش های جراحی زیر استفاده می شود:

  • سوزاندن: خال با استفاده از الکترولیز سوزانده می شود.
  • کرایوتراپی: خال با استفاده از نیتروژن مایع فریز می شود و می افتد.
  • لیگاسیون یا بستن رگ: در این روش خون رسانی به خال مختل می شود.
  • برش: خال با چاقوی جراحی بریده و جدا می شود.

روش های درمان جراحی باید توسط متخصص پوست یا فردی که آموزش های لازم را دیده است، انجام شود.ممکن است لازم باشد خال های روی پلک ها به ویژه در مواردی که نزدیک به مژه ها هستند، توسط متخصص چشم برداشته شوند.به دلیل احتمال خون ریزی و عفونت توصیه می شود خودتان شخصا برای بریدن یا قطع کردن خال گوشتی اقدام نکنید.

درمان های بدون نسخه

برخی داروهای بدون نسخه به حذف خال های گوشتی کمک می کنند. این داروها، خال را فریز می کند و باعث می شود پس از ۷ تا ۱۰ روز خال بیفتد. هرچند ممکن است بتوانید این داروها را به شکل آنلاین بخرید، توصیه می شود حضوری خرید کنید و از داروساز یا کارشناس، راهنمایی های لازم را بگیرید.تاکنون ثابت نشده است که برداشتن خال های گوشتی باعث افزایش بروز آن می شود.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها