چای ترش از نوشیدنی های گرم و سردی محسوب می شود که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال قلبی سالم هستید هرگز مصرف روزانه چای ترش را فراموش نکنید. این نوشیدنی قرمز رنگ منبعی از آهن است. می توان چای ترش را جایگزینی مناسب برای چای سیاه دانست.
تاثیر مصرف مکمل چای ترش بر کبد چرب
نتایج یک تحقیق نشان می دهد مصرف مکمل چای ترش ممکن است در بهبود تری گلیسیرید سرم، آنزیم های کبدی، فشارخون و افزایش سطح آنتی اکسیدان سرم در بیماران مبتلابه کبد چرب مؤثر باشد. بیماری کبد چرب غیرالکلی شایع ترین بیماری مزمن کبد در جهان است. در حال حاضر، اصلاح شیوه زندگی (به صورت رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و کاهش وزن) اساس مدیریت کبدچرب است. افزایش استرس اکسیداتیو سهم قابل ملاحظه ای در پیشرفت این بیماری دارد. چای ترش از دیرباز به عنوان منبع آنتی اکسیدانی شناخته شده است.
خواص چای ترش برای کبد چرب
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است. امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است. از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است. پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص چای ترش برای کبد چرب
مطالعات صورت گرفته نشان می دهد که خاصیت آنتی اکسیدانی چای ترش می تواند به درمان بیماری های کبد ازجمله کبد چرب کمک کند. توجه داشته باشید که مصرف زیاد در مصرف چای ترش باعث مسمومیت کبد می شود.
خواص چای ترش
۱۵ تا ۳۰ درصد چای ترش را اسیدهای آلی تشکیل می دهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوه ها از جمله انگور نیز یافت می شوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار و کلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کنند. خواص چای ترش، آن را به یک نوشیدنی فوق العاده تبدیل کرده است. کاهش کلسترول بد، کمک به دستگاه گوارش، دستگاه ایمنی و کاهش التهابات از فواید چای ترش است. چای ترش در درمان بیماری های کبد مؤثر است و احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد. چای ترش با افزایش سوخت و ساز، موجب کاهش وزن سالم و تدریجی می شود. همچنین سرشار از ویتامین C، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست. این نوشیدنی جادویی در درمان فشار خون بالا و اضطراب نیز مؤثر است.
خواص باورنکردنی و فوق العاده چای ترش
بسیاری از ما این گل را با گل سرخ معمولی، که فقط یک گل تزیینی است و هیچ گونه کاربرد دارویی ندارد، اشتباه می گیریم. از سوی دیگر، از فواید سلامتی آن همانند گل ها، میوه ها (برای درست کردن چای) استفاده می کنند. این چای خاص ازکالیکس خشک با رنگ های روشن درست می شود. با این حال، این نوشیدنی قرمز طعم ترشی دارد که می تواند دهان را جمع کند. مزه تند آب قره قاط را به خاطر می آورید؟ خوب، بله. مزه مشابهی دارند. می توان با توجه به سلیقه یعنی، داغ و یا سرد مصرف کرد. و درست مانند دیگر انواع چای گیاهی، کالری کمی دارد و کاملا بدون کافئین است - برای کسانی که می خواهند از آن دور باشند. البته نمی گوییم کافئین بدون هیچ مزیتی است، واقعا برای تامین یک منبع فوری انرژی مفید است. اما عوارض جانبی آن را نمی توان نادیده گرفت.
1.چای ترش برای جلوگیری از فشارخون
آیا احساس سرگیجه و افزایش ناگهانی دمای بدن را دارید؟ وقتشه که فشار خونتان را چک کنید. اگر فشار بالا است چای قرمز بنوشید تا آن را پایین بیاورید. این چای به کاهش خطر فشار خون مشهور است.
2. چای ترش برای کاهش کلسترول
در زندگی سریع امروز، می توانیم اکثریت افراد را ببینیم که در حال مبارزه با بیماری های مرتبط با کلسترول هستند، شایع ترین علت افزایش سطح ال دی ال - کلسترول است. بسیاری از داروهای تجاری هستند که برای کنترل کلسترول تبلیغ می شوند حتما چای ترش را امتحان کنید.
3.چای ترش برای کاهش قند خون
چای ترش برای کسانی که دیابت نوع دو دارند مفید است. همه ما می دانیم دیابت می تواند مهلک باشد. اما آیا می دانستید که این چای می تواند به شما کمک کند.
4. چای ترش برای حفاظت از کبد
همه ما اهمیت کبد در بدن را میدانیم هر نوع مشکلات مربوط به کبد میتواند زندگی را مختل کند پس چای ترش بنوشید.
5. چای ترش برای درمان گرفتگی های قاعدگی
نوشیدن چای گرم به تسکین گرفتگی عضلات دردناک کمک می کند. اما برای تسکین فوری نوشیدن چای ترش را زیاد کنید.
6.چای ترش برای درمان افسردگی
با افزایش انتظارات و سطح استرس افسرده شدن آسان است. در میان روش های غلبه بر افسردگی، چای ترش ولرم مناسب است.
7. چای ترش برای هضم بهتر
چای ترش می تواند عملکرد مثانه و شکم را بهبود بخشد.
8. چای ترش برای خنک کردن بدن
شاید مضحک به نظر برسد؛ چای ترش می تواند تشنگی را فرو بنشاند به همین دلیل است که بیشتر ورزشکاران آن را می نوشند.
9. چای ترش برای کنترل وزن
بسیاری از مردم چای گیاهی را جایگزین کافئین می کنند چون باعث کاهش وزن می شود.
حتما بخوانید: ۱۴ غذای خوشمزه برای کاهش وزن و لاغری
10. چای ترش برای رفع چین و چروک
آیا تا به حال ظاهر خود را با افراد مشهوری که با وجود سن بالا جوان مانده اند مقایسه کرده اید؟ چین وچروک یکی از نشانه های سالخوردگی است اما بوتاکس درمان آن نیست و چای ترش راه حل آن است.
عوارض چای ترش
نوشیدن چای ترش بدون شک شگفت انگیز است اما از پیامدهای منفی هم برخوردار است.
1. تاثیرات چای ترش روی استروژن
مصرف چای ترش می تواند سطوح استروژن را کاهش دهد. اگر در حال استفاده از (درمان جایگزینی هورمون) هستید یا تحت کنترل بارداری به هر شکلی هستید، باید چای ترش را کنار بگذارید.
2.تاثیرات مصرف چای ترش در بارداری
قبلا گفته ایم چای ترش سطح استروژن را کاهش می دهد. همچنین به این معنی است که مصرف چای می تواند اثر مستقیمی روی توانایی تولید مثل داشته باشد. کیفیت پایین استروژن، اگر در حال برنامه ریزی بارداری هستید، ممکن است منجر به مشکلاتی شود. تحقیقات زیادی در مورد چگونگی تاثیر چای بر جنین وجود ندارد. با این حال، بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که وقتی باردار هستید و یا می خواهید باردار شوید، از خوردن این چای اجتناب کنید. همچنین به دلیل تاثیر چای ترش بر سطوح استروژن بدن، بهتر است افرادی که از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند و یا زنان یائسه که تحت هورمون درمانی جایگزین هستند، از این چای استفاده نکنند.
3. نقش چای ترش در کاهش فشار خون
اگر چه این یکی از مزایای مهم چای ترش است، و به کاهش خطر فشار خون کمک می کند، کاهش فشار خون و خواص ادرار آور آن ممکن است منجر به گسترش رگ های خونی شود. بنابراین، اگر مبتلا به فشار خون پایین هستید و داروهای کاهش فشار را مصرف می کنید باید چای را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
4.مضرات چای ترش برای بیماران سرطانی
چای ترش بر سلول های سرطانی پوست و مغز تاثیر می گذارد. موسسه سرطان ملی دریافت که اگر تحت شیمی درمانی و یا پرتو درمانی قرار دارید، باید از خوردن این چای اجتناب کنید چون ممکن است موجب مشکلاتی در هنگام تداخل با داروهای سرطان شود. این یکی از مهترین اثرات جانبی چای است که باید از آن آگاه باشید.
5. اثرات توهمی چای ترش
چای ترش می تواند اثرات توهم زا داشته باشد و بسیاری از مردم پس از خوردن آن احساس سبکی و حتی مستی می کنند. به یاد داشته باشید هنگام رانندگی یا استفاده از ماشین آلات در هنگام صرف چای بیشتر مراقب باشید.
6. حساسیت زایی با مصرف چای ترش
ممکن است بدن برخی افراد به مصرف چای ترش حساسیت نشان دهد. این حساسیت بیشتر به صورت قرمز شدن چشم یا تب مشاهده می شود.
7. مضرات چای ترش برای دیابت و قند خون
بیماران مبتلا به دیابت بهتر است از مصرف چای ترش اجتناب کنند، چای ترش سطح قند خون را به شدت کاهش می دهد و اثر داروهای کاهش قند خون را از بین می برد.
نحوه آماده سازی چای ترش
مواد لازم: دو قاشق چای ترش خشک, یک فنجان آب جوش و عسل یا شکر قهوه ای (به سلیقه) اگر می خواهید یک چایی قوی و تند بخورید, همراه با طعم های دارچین و یا نعنا میل کنید این روش کاملا ساده است؛ درست مانند درست کردن هر چای گیاهی دیگر. با ریختن آب جوش در یک قوری شروع کنید و گل های خشک شده را در آن بریزید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه دم بکشد بستگی به این دارد که تا چه حد چای غلیظ باشد. طعم های انتخابی خود را اضافه کنید و عسل را به چای اضافه کنید و داغ بنوشید.