در کدام شرایط می توان ایمپلنت بدون جراحی انجام داد؟

  شنبه، 18 بهمن 1399   زمان مطالعه 2 دقیقه
در کدام شرایط می توان ایمپلنت بدون جراحی انجام داد؟
ایمپلنت ها قطعاتی پیچی از جنس تیتانیوم هستند که روز به روز از لحاظ تکنولوژی ارتقا پیدا می کنند. این قطعات به صورت استوانه و بدون جراحی، استرس و درد با مهارت خاصی توسط دندانپزشک متخصص کاشت ایمپلنت، در جای دندان از دست رفته کاشته می شود.

ایمپلنت ها قطعاتی پیچی از جنس تیتانیوم هستند که روز به روز از لحاظ تکنولوژی ارتقا پیدا می کنند. این قطعات به صورت استوانه و بدون جراحی، استرس و درد با مهارت خاصی توسط دندانپزشک متخصص کاشت ایمپلنت، در جای دندان از دست رفته کاشته می شود.پس از کاشتن دندان و گذشتن مدت زمانی کوتاه، دندان استخوان سازی می کند و ریشه ای طبیعی پیدا می کند. بعد از آن قالب گیری انجام می شود، روکش گذاشته می شود و دندانی طبیعی و زیبا برای بیمار ایجاد می شود. پس از طی شدن این پروسه تمام مشکلاتی که پس از کشیدن دندان برای بیمار به وجود آمده بود برطرف می شود.

ایمپلنت دندان بدون جراحی روشی نوین برای کاشت دندان است که درد و خون ریزی ندارد . در ایمپلنت بدون جراحی سرعت عمل بالا است و به دلیل نداشتن درد و خون ریزی نسبت به روش های دیگر سرت بهبود بالاتری دارد . اگر برای کاشت ایمپلنت دندان استرس دارید استفاده از این روش بسیار مناسب است .ایمپلنت دندان بدون جراحی را می توان از طریق دو روش پانچ یا لیزر انجام داد . کاشت ایمپلنت دندان بدون جراحی برای افرادی که شرایط خاصی دارند مانند افراد سیگاری یا اشخاصی که فشار خون بالا دارند نیز مناسب می باشد .

شرایط محل قرار دادن ایمپلنت:

- مناسب بودن استخوان

- ارتفاع مناسب

- ضخامت مناسب

- تراکم استخوان

در شرایط زیر می توان ایمپلنت بدون جراحی انجام داد:

  • ایمپلنت بلافاصله بعد از کشیدن دندان

بلافاصله بعد از کشیدن دندان، اگر دندان عفونت نداشته باشد و همچنین استخوان لازم برای بستر ایمپلنت در فک وجود داشته باشد، میتوان بدون جراحی، ایمپلنت را در جای دندان کشیده شده قرار داد. این روش به دلیل اینکه فرد مجبور نیست چند ماه منتظر بماند تا محل دندان کشیده شده ترمیم شود و سپس درمان ایمپلنت را آغاز کند، به ایمپلنت فوری نیز شناخته می شود.

  • کاشت دندان به روش پانچ

اگر پیش از کاشت دندان و با بررسی عکس سی تی اسکن فک مشخص شود که ارتفاع و ضخامت استخوان فک برای ایمپلنت مناسب است، می توان با پانچ لثه و بدون جراحی و برش بافت، ایمپلنت را کاشت. در این روش وسیله ای به نام پانچ قسمت دایره ای شکل از لثه را جدا می کند که ایمپلنت داخل آن قرار می گیرد. در این روش مشکل تورم صورت بعد از ایمپلنت وجود ندارد. اما پانچ لثه برای ایمپلنت مشکلاتی مانند از دست رفتن بافت لثه و همچنین عدم تسلط کافی متخصص ایمپلنت روی محل کاشت دندان را دارد.

معایب ایمپلنت دندان بدون جراحی

  • در موارد زیادی نمی توان از آن استفاده کرد
  • هر پزشکی تخصص کافی در این زمینه ندارد
  • احتمال انحراف از مسیر و آسیب دیدن دیواره های استخوان فک
  • نبود امکان پیوند استخوان و لثه
  • از دست رفتن بافت لثه

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها