کاربرد دارچین در جرم گیری دندان ها

  جمعه، 03 مرداد 1399   زمان مطالعه 4 دقیقه
کاربرد دارچین در جرم گیری دندان ها
در گویش عام،دندان‌ها به رنگ سفید شناخته می‌شوند اما اگر همین رنگ سفید را در جزییات خوب نگاه کنید و رنگ دندان‌های چند نفر از نزدیکانتان را با هم مقایسه کنید،می‌بینید که در همین رنگ سفید،درجات متفاوتی از تیرگی و روشنی وجود دارد.در واقع دندان‌ها در ذات خود و از شروع رویش ممکن است به صورت طبیعی سفیدتر و یا زردتر باشند.

چرا دندان ها رنگ می شوند؟

در گویش عام،دندان ها به رنگ سفید شناخته می شوند اما اگر همین رنگ سفید را در جزییات خوب نگاه کنید و رنگ دندان های چند نفر از نزدیکانتان را با هم مقایسه کنید،می بینید که در همین رنگ سفید،درجات متفاوتی از تیرگی و روشنی وجود دارد.در واقع دندان ها در ذات خود و از شروع رویش ممکن است به صورت طبیعی سفیدتر و یا زردتر باشند.پس اگر دوست دارید دندان های سفیدی داشته باشید باید با انصاف به دندان های خود نگاه کنید و اگر دندان های شما سالم اند و به دلیل بیماری یا مشکل خاصی دچار تغییر رنگ نشده اند،همان رنگ واقعی دندان هایتان را (هر چند کمی هم زرد باشد) بپذیرید و با آن کنار بیایید.از طرفی دندان ها ممکن است به دلایل مختلفی در طی سال های بعد از رویش تغییر رنگ بدهند.این دلایل ممکن است شامل مصرف داروهای مختلف، بیماری های مختلف در دوران کودکی و جنینی،ضربه خوردن به دندان ها،بیماری های خاص ساختمانی در دندان ها و نیز درمان های مختلف دندانپزشکی باشد. هر کدام از این علت ها می توانند شناسایی شوند و بسته به نوع علت،تغییر رنگ دندان،درمان شود.اما در کنار همه این دلایل،رنگدانه ها یکی از اصلی ترین علل برای تغییر رنگ دندان ها هستند.رنگدانه های موجود در مواد غذایی،موادرنگی موجود در رژ لب ها و حتی ذرات معلق رنگی موجود در هوا می توانند در خلل و فرج موجود روی دندان ها بنشینند و در طول زمان و با تکرار، روی دندان ها ثابت شده و تغییر رنگ دندان ها و تا حدی تیرگی آنها را موجب شوند.

کاربرد دارچین در جرم گیری دندان ها

دهانشویه: 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با نصف قاشق چایخوری پودر میخک مخلوط کرده و مسواک تر را به آن آغشته کنید. سپس آنرا به دندان ها و داخل دهان بکشید و این عمل را روزی یک مرتبه تکرار کنید.

سفید کننده و جرم گیر دندان: یک قاشق مربا خوری پودر دارچین را با 2 قاشق مرباخوری کف دریا (نام گیاه دارویی است) مخلوط کرده و خوب هم بزنید، روزی 2 مرتبه ابتدا مسواک را تر کرده و به پودر حاصل آغشته کنید سپس آن را به دندان ها بکشید.

دمنوش دارچین:

مواد لازم: چوب دارچین خردشده دو قاشق غذاخوری، عسل دو قاشق مرباخوری به ازای هر لیوان، آب جوش 3 لیوان.

طرز تهیه: دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه الی یک ساعت دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید.

خواص: این نوشیدنی برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن بسیار مفید است.

احتیاط: دارچین به دلیل داشتن طبیعت گرم می تواند در افراد گرم مزاج با عوارضی چون خشکی پوست، خارش بدن، گرگرفتگی، خارش گوش و گلو همراه باشد، لذا باید با توجه به مزاج مصرف شود.

خواص درماني دارچين:

  • یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.
    دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.
  • عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
  • استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
  • برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.
  • پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.
  • افزودن آن به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را التیام می بخشد.
  • افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.
  • در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید می باشد.
  • بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
  • اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می دهد که دارچین می تواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی 1 و 2 نوع چینی (سنا) آن می باشد.
  • بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می شوند، مصرف شود.
  • يكي از خواص دارچين به دليل طبيعت گرم آن، افزايش دهنده قواي جنسي است.
  • کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.
  • دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.
  • دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
  • افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.
  • دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .

دیدگاه ها

پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها