علت اصلی مصرف قرص ال آرژنین و محبوبیت آن، افزایش جریان خون در بدن است. بدنسازان هم دقیقاً به دنبال رسیدن به همین خواسته هستند. آنها میخواهند تا قبل از شروع تمرین، جریان خونشان افزایش پیدا کرده و در نتیجه مواد مغذی سریعتر به عضلاتشان برسد. البته به جز ورزشکاران، مصرفکنندگانِ دیگری هم وجود دارند مثلا افرادی که مشکلات جنسی یا بیماریهای گرفتگی قلبیـعروقی دارند هم مشتریان شماره دو قرصهای ال آرژینین به حساب میآیند.
کسانی که اخیرا دچار حمله قلبی شدهاند (ممکن است برای این افراد خطر مرگ را در پی داشته باشد)
مبتلایان به آلرژی یا آسم
افراد مبتلا به تبخال یا تبخال تناسلی
اشخاص مبتلا به دیابت
داروها، گیاهان و مکملهای ضد انعقاد خون: این داروها باعث کاهش لخته شدن خون میشوند. در این صورت احتمال افزایش خطر خونریزی وجود دارد.
مکملها و داروهای فشار خون: ال آرژینین خود فشار خون را پایین میآورد. به همین دلیل اگر در کنار داروهای کاهنده فشار خون مورد استفاده قرار گیرد، ممکن است سبب کاهش بیش از حد فشار خون در بدن شود.
داروهای دیابت: ال آرژینین ممکن است سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد. در این میان اگر از قرص دیابت نیز استفاده شود، نیاز به تنظیم دوز دارو وجود دارد زیرا ممکن است قند خون با کاهش بیش از حد مواجه شود.
ایزوپروترنول: این دارو یک داروی قلبی است که مصرف آن در کنار ال آرژینین ممکن است فشار خون را به شدت پایین آورد.
نیتراتها: این دارو برای کاهش درد قفسه سینه مورد استفاده قرار میگیرد و مصرف همزمان آن با ال آرژینین ممکن است باعث کاهش بیش از حد فشار خون شود.
داروهای مدر: ال آرژینین با آمیلورید (میدامور)، اسپیرونولاکتون (آلداکتون، کاروسپیر) یا تریامترن (دیرنیم) نباید مصرف شود چون ممکن است سطح پتاسیم در بدن بیش از اندازه افزایش یابد.
سیلدنافیل (رواتیو، ویاگرا): این دارو برای درمان اختلال نعوظ استفاده میشود و مصرف همزمان آن با ال آرژینین ممکن است سبب کاهش بیش از حد فشار خون شود.