میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی سلنیوم

  دوشنبه، 11 اردیبهشت 1402   زمان مطالعه 1 دقیقه
میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی سلنیوم
مصرف قرص سلنیوم می‌تواند با اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد که منجر به تولید سلول‌های سرطانی می‌شوند، مقابله ‌کند. در این مطلب میزان، تاثیرات و مکانیزم اثر داروی سلنیوم بررسی می‌شود. همراه ساعدنیوز باشید.

سلنیوم یک ماده معدنی کمیاب و ضروری است که در خاک یافت می‌شود و خوشبختانه در برخی مواد غذایی نیز می‌توان آن را پیدا کرد. این ماده معدنی در بدن تولید نمی‌شود اما در عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن نقش داشته و بسیاری وظایف مهم دیگر را نیز بر عهده دارد. سلنیوم را از طریق خوردن برخی مکمل‌های غذایی نیز می‌توان برای بدن تامین کرد. از قرص سلنیوم معمولا برای درمان یا جلوگیری از کمبود این عنصر در بدن استفاده می‌شود. سلنیوم در داروهای جایگزین به عنوان کمک کننده برای درمان تیروئیدیت هاشیموتو (یک اختلال خود ایمنی تیروئید) و برای درمان کلسترول بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سلنیوم

میزان مصرف داروی سلنیوم


  • میزان توصیه‌شده (RDA): 55 میکروگرم سلنیوم در طول روز برای زنان و مردان 19 سال به بالا کافی است و نتایج موردنظر را خواهد داشت.

  • حداکثر میزان مصرفی (UL): میزان سلنیم دریافتی در طول روز نباید فراتر از 400 میکروگرم رود. در غیر این صورت، خطر مسمومیت با این ترکیب معدنی و پیامدهای دیگر وجود خواهد داشت.

مکانیزم اثر و اثر فارماکوکینتیک داروی سلنیوم


  • بخشی از گلوتاتیون پراکسیداز که اجزای سلولی را از آسیب اکسیداتیو ناشی از پراکسیدازهای تولید شده در متابولیسم سلولی محافظت می کند.

  • دفع: ادرار، مدفوع، ریه ها، پوست

سخن آخر

بدن انسان برای ادامه زندگی به انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی نیاز دارد. هر یک از این مواد معذی نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت بدن دارند. بنابراین شناخت مواد مورد نیاز برای سلامتی به حفظ سلامت عمومی بدن کمک می‌کند.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها