جوش یک بیماری است که غدد چربی پوست را درگیر می نماید. منافذ کوچک روی پوست شما در زیر پوست با غدد چربی در ارتباط می باشد. این غدد یک ماده روغنی به نام سبوم تولید می نمایند. منافذ از طریق کانال هایی به نام فولیکول با غدد در ارتباط هستند.
داخل فولیک ها این ماده روغنی سلولهای مرده پوست را به سطح پوست انتقال میدهند. هنگامی که فولیکول یک غده پوستی مسدود میگردد یک جوش رشد می نماید. اغلب جوش بر روی صورت، گردن، کمر، سینه و شانه ها دیده میشوند. جوش یک مشکل جدی تهدید کننده حیات نیست، اما میتواند منجر به ایجاد زخم گردد .
جوش ها اغلب به زیر سطح پوست نفوذ می کنند و به ضایعات نیمه خونی و قرمز تبدیل می شوند.اکثریت افراد در معرض جوش و آکنه روی صورت خود هستند، اما سینه، گردن، شانه ها و بالای کمر نیز مستعد ایجاد آکنه می باشد.
برآورد شده است که تقریبا 30 درصد از نوجوانان از آکنه شدید رنج می برند و برای برخی افراد ژنتیک عامل اصلی این قضیه است و خارج از کنترل می باشد.هنگامی که جوش درمان نشود منجر به زخم میشود و احتمال دارد که پوست متورم و دردناک و قرمز شود.آکنه معمولاً در سه سطح خفیف، متوسط و شدید دسته بندی می شود.
خیلی از افراد هستند که به دنبال درمان آکنه هستند. همانطور که می دانیم سیرعلاوه برخاصیت و مصرف غذایی، مصرف دارویی هم دارد و یکی از موادی است که برای مراقبت از مو و پوست بسیار موثر است. بروز آکنه برای هر فردی در هر سنی ممکن است به وجود آید، برای درمان آکنه، روش های متعددی وجود دارند. در این مقاله از سایت آرایشی رژلب، درمان آکنه با سیر توضیح داده شده است.
آیا واقعا سیر در درمان آکنه موثر است؟
به دلیل خواص آنتی باکتریالی که دارد بسیار مناسب است.سیر با کمک همین خاصیتش به مبارزه علیه منافذ پوستی و رادیکال های آزاد پوست می پردازد.سیر به دلیل داشتن یک ترکیب شیمیایی به نام آلیسین، می تواند باکتری های مسبب بروز آکنه را از بین ببرد.با خوردن سیر خام به هنگام صبح، سیستم ایمنی تان را قوی تر کنید.همه می دانند که سیر به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی، موجب درمان جوش های قرمز، تورم، خارش و درد می شود.برای داشتن پوستی سالم تر سیر بخورید. سیر با بالا بردن سرعت گردش خون، در سلامت پوست موثر است.درمان آکنه های به وجود آمده بر اثر عفونت های قارچی در سطح پوست، توسط سیر انجام می شوند. سیر با دارا بودن سولفور، موجب خشکی جوش و درمان آکنه می شود.
سیر غنی از مواد معدنی و پروتئین ها است که به درمان آکنه و خراش های پوستی کمک می کند. سیر تولید انسولین را بالا می برد.
روش های درمان جوش با سیر
طبق یکی از مطالعات انجام شده، سیر به درمان و بهبود مشکلات پوستی کمک می کند. از سیر به یکی از سه شکل زیر می توانید استفاده کنید:
- آب سیر خام
- آب سیر پخته
- پودر سیر خشک شده
- عصاره سیر
حبه های سیر برای درمان موضعی جوش
برای درمان جوش با حبه های سیر ابتدا ۳ تا ۴ حبه سیر را پوره کرده و آن را مستقیما روی پوست قرار دهید.چند دقیقه صبر کنید.سپس صورت تان را با آب بشویید.در نهایت پوست را به آرامی خشک کنید.توجه داشته باشید که اگر در حین درمان متوجه شدید که پوست تان زیاد می سوزد، درمان را متوقف کنید.
خوردن سیر
خوردن سیر هم می تواند در درمان جوش موثر باشد. سیر را به صورت خام یا پخته در وعده های غذایی تان بگنجانید و از فواید آن بهره مند شوید.
سیر و آب
اگر حس می کنید که استفاده موضعی از سیر برای تان موثر نیست یا حتی دوست ندارید این کار را انجام دهید، راهکار دیگری هم برای شما وجود دارد. و آن هم این است که سیر را با آب رقیق کنید. این کار از تاثیر سیر کم می کند و باعث می شود که پوست در حین درمان واکنش کمتری نشان دهد.برای درمان جوش با آب سیر مراحل زیر را طی کنید.۲ حبه سیر تازه را خرد کنید.۱ قاشق آب یا گلاب به آن اضافه نمایید.مخلوط را روی ناحیه مورد نظر قرار دهید.کمی صبر کنید.سپس این قسمت را با آب بشویید.در نهایت هم به آرامی پوست تان را خشک کنید.
آب سیر خام
روش دیگر استفاده از آب سیر به ترتیب زیر است.۵ حبه سیر را رنده کرده و له کنید.کمی به آن استراحت بدهید.سپس به کمک یک پارچه نازک آب اضافه آن را بگیرید.آب سیر را در محلی که جوش دارد بریزید.۱۰ دقیقه به آن زمان بدهید.سپس محل را بشویید و خشک کنید.