درمان افسردگی با ورزش از طریق چه مکانیزمی انجام می شود؟
تمرینات ورزشی منظم می تواند به طرق زیر افسردگی و اضطراب شما را کاهش دهند:
• آزادسازی اندورفین های عامل احساس خوب، مواد شیمیایی طبیعی کانابیس مانند در مغز (کانابینوئید درون زای) و دیگر مواد شیمیایی طبیعی در مغز که می توانند حس تندرستی را افزایش دهند.
• ذهن خود را از نگرانی ها رها کنید تا بتوانید چرخه تفکرات منفی که افسردگی و اضطراب را بیشتر می کنند، از خود دور کنید.
تمرینات ورزشی منظم مزایای روان شناسی و احساساتی متعددی دارد. این می تواند به شما کند تا:
علائم افسردگی و اضطراب اغلب با تمرینات ورزشی بهتر می شوند و یکی از درمان های موثر برای افسردگی، درمان افسردگی با ورزش است . زمانی که افسرده یا مضطرب هستید، یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید، انجام تمرینات ورزشی است. زمانی که انگیزه کافی داشته باشید، انجام تمرینات ورزشی می تواند بهبودی زیادی را ایجاد کند زیرا انجام تمرینات ورزشی موجب آزادسازی اندورفین (مواد ضدافسردگی طبیعی در بدن) می شود.
ارتباط بین افسردگی، اضطراب و تمرینات ورزشی کاملا مشخص نیست، اما تمرینات ورزشی و دیگر انواع فعالیت های بدنی به طور قطع می توانند علائم افسردگی یا اضطراب را کاهش داده و احساس بهتری برای شما ایجاد کنند. همچنین زمانی که احساس بهتری دارید، انجام تمرینات ورزشی می تواند از بازگشت مجدد افسردگی و اضطراب جلوگیری کند.
• اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. مواجه شدن با اهداف و چالش های تمرینات ورزشی حتی اگر کوچک باشند می تواند اعتماد به نفس شما را تقویت کند. همچنین حفظ تناسب اندام می تواند در رابطه با ظاهرتان احساس بهتری برای شما ایجاد کند و این نکات جانبی باعث بهبودی و درمان افسردگی با ورزش می شوند.
• تعاملات اجتماعی خود را بیشتر کنید. تمرینات ورزشی و فعالیت بدنی ممکن است فرصت های مواجه شدن با دیگران و اجتماعی شدن را برای شما ایجاد کنند. تنها خنده ای دوستانه و همچنین سلام و احوال پرسی با همسایگان هنگام پیاده روی می تواند خلق خوی شما را بهتر کند.
• با روش های سالمی مقابله کنید. انجام کارهای مثبت برای مدیریت افسردگی و اضطراب، استراتژی مقابله سالمی می باشد. نوشیدن الکل برای اینکه احساس بهتری داشته باشید، فکر کردن مدام در مورد اینکه چه احساسی دارید و امید به اینکه افسردگی و اضطراب خودشان برطرف می شوند می تواند منجر به بروز علائم بدتری شود.
در برخی موارد تمرینات ورزشی به اندازه داروها اثربخش هستند
مطابق با آمارهای جهانی از هر ده بزرگسال در ایالات متحده و اکثر کشورها، یک نفر به بیماری افسردگی مبتلا است، و اغلب داروهای ضدافسردگی روشی برای درمان این شرایط هستند. با این وجود، قرص ها تنها راه حل درمان افسردگی نیستند. محققان نشان می دهند که تمرینات ورزشی نیز درمان اثربخشی هستند و درمان افسردگی با ورزش امکانپذیر است. دکتر مایکل کریگ میلر استاد روان پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد بیان می کند: "برای برخی افراد این تمرینات مشابه با داروهای ضدافسردگی عمل می کند، هرچند برای افراد مبتلا به افسردگی شدید، تنها انجام تمرینات ورزشی کافی نیست و درمان افسردگی با ورزش به عنوان یک درمان مکمل توصیه می شود."
ورزش احتمال افسردگی در کودکان را کاهش می دهد
ورزش در جلوگیری از افسردگی در افراد مختلف موثر است. با این وجود مطالعات اخیر نشان داده است که این تاثیر در کودکان و نوجوانان بیشتر مشاهده می شود.
مطالعات جدید نشان داده است کودکانی که فعالیت متوسط تا شدید انجام می دهند کمتر دچار افسردگی می شوند. این مطالعات نشان داده است افرادی که در سنین شش تا هشت سالگی فعال هستند تا دو سال بعد احتمال افسردگی در آنها کمتر است. کودکان نیز مانند
بزرگسالان احتمال افسردگی دارند. کودکانی که مشکل یادگیری، اضطراب یا اختلال های تمرکز دارند بیشتر در معرض افسردگی هستند.
نشانه های افسردگی در کودکان عبارتند از:
گریه زیاد، عصبانیت، کم شدن توجه، کم شدن اشتها، مشکلات ارتباطی، ضعف در روابط اجتماعی، احساس تنهایی و انزوا
در این مطالعات ۸۰۰ کودک شش ساله مورد بررسی قرار گرفتند. افرادی که بین ۶ تا ۸ سال بیشتر ورزش کرده بودند تا دو سال بعد نشانه ای از افسردگی نداشتند.