بیوگرافی زهرا اویسی
زهرا اویسی (۱۳۶۲) بازیگر ایرانی،شروع فعالیت از سال 1369 با بازی در مجموعه تلویزیونی خانه من کجاست؟ آغاز کرد.
خانواده
ما ۳ برادر و ۴ خواهر هستیم، ولی غیر از من تنها یکی از خواهرانم میترا که البته در فضای سینما به نام ماندانا اویسی شناخته می شود چهره پردازی سینما را تجربه کرده و مدتی هم تهیه کننده بود. او و همسرش که پسر اسدالله جعفری جوزانی است هر دو در این رشته هنری فعالیت می کنند.مادرش زهره صفوی از بازیگران قدیمی و فعال تلویزیون بود.
رشته تحصیلی
با تشویق خواهرم که وکیل پایه یک است، رشته حقوق را انتخاب کردم و در دفتر ایشان دوره کارآموزی را گذراندم.و الان هم در دفتر خواهرم مشغول کار هستم.
شروع فعالیت
شروع فعالیت وی از سال ۱۳۶۹ با بازی در مجموعه تلویزیونی خانه من کجاست؟ بود.از سن ۹ سالگی بازی در سینما را تجربه کرد و در سن ۱۱ سالگی با فیلم کیمیا شناخته شد.
محبوبیت
در سن 11 سالگی بود که با بازی در فیلم سینمایی کیمیا در سال 73 به کارگردانی احمدرضا درویش، بازی در کنار بازیگران بنامی چون خسرو شکیبایی و بیتا فرهی را تجربه کرد و شناخته شد بازی اش در مجموعه تلویزیونی خانه ما او را به محبوبیت رساند.
نسبت با فتحعلی اویسی
نسبتی با فتحعلی اویسی ندارم من دختر خانم زهره صفوی بازیگر هستم و با آقای فتحعلی اویسی هیچ نسبت فامیلی ندارم، اگر چه بسیار دوستشان دارم. بعضی نوشته بودند مادرم همسر آقای فتحعلی اویسی است و برای ما یک خانواده جدید ساخته بودند که باعث حاشیه هایی شده بود ایشان هم بارها اعلام کردند که من دخترشان نیستم.
بازیگران مورد علاقه
از بازیگرها به نظرم هر بازیگری سبک و سیاق و ویژگی های خودش رو داره ولی فاطمه معتمدآریا، رویا نونهالی، گلاب آدینه، لیلا حاتمی بازیگران مورد علاقه من هستند و کارهای درخشانشون رو میبینم.
فیلمهای سینمایی
● لبه تیغ (جمال شورجه، ۱۳۷۱) ● حسرت (۱۳۷۳) ● کیمیا (احمد رضا درویش، ۱۳۷۳) ● مرضیه (اسفندیار شهیدی، ۱۳۷۳) ● ماه پیشونی (جواد ارشاد، ۱۳۷۴) ● تنها (علی قوی تن، ۱۳۷۶) ● شور زندگی (فریال بهزاد، ۱۳۷۷) ● همسفر (مجموعه – یک قسمت – قاسم جعفری، ۱۳۷۹) ● مثلث آبی (هادی صابر ساختهٔ سال ۱۳۷۸) ● اشک و سکوت ( اصغر نصیری سال ۱۳۹۰ )
فیلمهای تلویزیونی
● خانه روباه (۱۳۸۸) ● دزدی که برای شام آمد (۱۳۹۲) ● پارسا و رویا (۱۳۹۲) مجموعه های تلویزیونی ● خانه من کجاست ؟ (محمد حسن زاده، ۱۳۷۱) ● خانه ما (مسعود کرامتی، ۱۳۷۸) ● خط قرمز (قاسم جعفری، ۱۳۸۰) ● ورود ممنوع، ممنوع (مهران غفوریان، ۱۳۸۲) ● اگه بابام زنده بود (همایون اسعدیان، ۱۳۸۳) ● ساده مثل نامه (پرستو شامحمدی، ۱۳۹۲) ● برابر با اصل (سید جلال الدین دری ، ۱۳۹۳)
2 سال پیش