به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از نی نی سایت، دکتر آتوسا فولادگر در این باره به سلامانه گفت: «در فرایند تولید قطره های آهن خارجی با افزودن برخی ترکیبات، آنها را طعم دار می کنند تا شیرخوار به راحتی آن را مصرف کند. مثلا ترکیب آهن و توت فرنگی درحالی که قطره های آهن ایرانی این طور نیست و به همین دلیل طعم آن برای کودکان مورد پسند نیست و میل و رغبتی به خوردن آن نشان نمی دهد.»
وی در ادامه توضیح داد: «در صورتی که والدین برای تامین آهن موردنیاز کودک از قطره ایرانی استفاده می کنند، پیشنهاد می شود قطره آهن را با آبمیوه مخلوط کنند و به کودک بدهند تا میل بیشتری به خوردن آن نشان دهد. ولی اگر همچنان با این ترفند هم کودک میلی به خوردن قطره آهن نداشت، می توان نوع خارجی آن را تهیه کرد.»
به گفته این متخصص اطفال می توان قطره هایی چون قطره آهن ایروویت (روزانه 15 قطره روزانه)، فروگلوبین (15 قطره) یا میم اورنج که آن هم باید به مقدار 15 قطره روزانه به جای قطره ایرانی استفاده شود به کودک خوراند.
فولادگر در نهایت گفت: «متاسفانه بسیاری از مادران برای اینکه دندان های کودک سیاه نشود، به او قطره آهن نمی دهند درحالی که با این کار زمینه بروز کم خونی و کند شدن روند رشدی کودک را فراهم می کنند. بهترین راهکار برای پیشگیری از سیاه شدن دندان های کودک، چکاندن قطره در انتهای دهان کودک و سپس دادن مقداری آب جوشیده سردشده به کودک است. حتی در صورتی که کودک تمایلی به نوشیدن آب ندارد می توان با دستمال نخی مرطوب دندان های کودک را تمیز کرد.»