ساعدنیوز
درباره ما
ساعدنیوز
ساعدنیوز

درمان قارچ پوستی با طب سنتی

  چهارشنبه، 02 مرداد 1398   زمان مطالعه 8 دقیقه
درمان قارچ پوستی با طب سنتی
قارچ پوست یک عفونت بسیار مسری است که می تواند با تماس فرد دیگری منتقل شود. درمان این بیماری بسیار مهم است زیرا ممکن است در تمام بدن گسترش یابد و منجر به عوارض دیگری شود. با ما همراه باشید تا با روش های درمان قارچ پوستی از طریق طب سنتی آشنا شویم.

قارچ پوستی می تواند روی سطح پوست، یا به شکل درون جلدی ظاهر بشود. هر قسمتی از بدن که در معرض رطوبت و گرما باشد، ظرفیت ابتلا به قارچ پوستی و خارش و عوارض ناشی از آن را دارد. عفونت های درماتونیت که شامل مواردی همچون قارچ پوستی معروف به «پای ورزشکار» و «کچلی قارچی» هستند، می توانند هر ناحیه از پوست بدن و سر را مورد حمله قرار دهند، «قارچ ناخن» بر ناخن ها و اطراف آن اثر می گذارد و قارچ پوستی «کاندیدا» که یکی از متداول ترین ها در میان انواع قارچ های پوستی است، می تواند باعث ایجاد عفونت در دهان، واژن و مجاری ادراری شود. شدت و بروز قارچ پوستی در افراد مختلف، با هم فرق می کند. عوامل مختلفی مانند عوارض استفاده از آنتی بیوتیک ها، فشار خون پایین، محیط های گرم و مرطوب، عدم رعایت بهداشت، دیابت و ضعف سیستم ایمنی می توانند موجب ابتلا به قارچ پوستی شوند. ۷۵ درصد زنان بالغ، قارچ پوستی را در طول زندگی خود تجربه می کنند. از دیگر گروه هایی که قارچ کاندیدا را به ویژه در ناحیه ی دهان تجربه می کنند، افراد مبتلا به HIV و بیمارانی با ضعف شدید در سیستم ایمنی بدن هستند. همان طور که ذکر شد، شیوع قارچ پوستی بسیار گسترده است و درمان به موقع آن از بروز مشکلات جدی جلوگیری می کند. اما بی توجهی به درمان و نادیده گرفتن آن می تواند در بلند مدت مشکلات عمیق و ریشه داری را برای سیستم دفاعی بدن ایجاد کند.

راه های پیشگیری از قارچ پوستی

پوست خود را همیشه تمیز و خشک نگه دارید.
کفش هایی بپوشید که جریان هوا را در اطراف پای شما به گردش در می آورد.
سعی کنید از مکان هایی مانند حمام های عمومی دوری کنید و اگر راه دیگری ندارید حتما کفش مناسبی بپوشید.
روزانه جوراب و لباس های خود را عوض کنید.
روز های گرم لباس های تنگ نپوشید.
هیچ وقت از حوله، جوراب، لباس زیر و تختخواب دیگران استفاده نکنید.
حتما بعد از ورزش دوش بگیرید.
همیشه انگشتان دست و پای خود را تمیز کنید.

راه های جلوگیری از انتقال قارچ پوستی

سعی کنید پوست خشک و تمیز نگه دارید، برای تمیز کردن از یک حوله نرم استفاده کنید و مطمئن شوید که از همان حوله برای قسمت های دیگر بدن استفاده نمی کنید..
لباس های جذب و تنگ نپوشید، بیشتر از لباس های راحت و نخی استفاده کنید که پوست را به ویژه در زیر بغل و کشاله ران تحریک نکنند. پیشنهاد می کنیم که برای جلوگیری از اصطکاک پوست زیر بغل و کشاله ران از یک پارچه تمیز نخی استفاده کنید..
سعی کنید قسمتی که دچار قارچ پوستی شده کمتر بخارانید چون احتمال عفونت را بیشتر می کند..
اگر دچار قارچ پوستی شده اید به هیچ وجه از عطر و یا مواد شوینده در آن ناجیه استفاده نکنید چون ممکن است پوست شما را تحریک کند.
لباس های خود را هر روز عوض کنید و قسمتی که دچار عفونت قارچی شده را با روش های نام برده تمیز کنید.

درمان های گیاهی و طبیعی قارچ پوستی

1. زردچوبه

زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است و به دلیل مقادیر بالای کورکومین دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی می باشد به همین دلیل می توان گفت یکی از بهترین گیاهان دارویی برای رفع قارچ پوستیمحسوب می شود. دو قاشق غذا خوری پودر زردچوبه را با نصف فنجان روغن نارگیل مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، این خمیر را بر روی قارچ پوستی بمالید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس با آب ولرم بشویید.
توجه : استفاده از زردچوبه می تواند پوست شما را زرد کند، اما نگران نباشید چون بعد از چند روز از بین می رود.

تصویر

2. سرکه سیب

سرکه سیب دارای خواص ضد قارچی قوی بوده که رشد قارچ را متوقف کرده و می تواند به درمان خارش قارچ های پوستی کمک کند. روزی سه بار مقداری سرکه سیب سیب را با یک پد پنبه ای بر روی قارچ های پوستی بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.

3. روغن نارگیل

روغن نارگیل حاوی مقادیر قابل توجه اسید های چرب است که غشای سلولی قارچ را احاطه کرده و آن را از بین می برد اما فراموش نکنید که روغن نارگیل تنها برای درمان عفونت های قارچی ملایم مفید می باشد. روزی سه بار مقداری روغن نارگیل را با یک پد پنبه ای بر روی قارچ پوستی بمالید تا با رطوبت رسانی به پوست، بعد از چند هفته بیماری را درمان کند.

تصویر

4. روغن مرزنگوش

روغن مرزنگوش به دلیل مقادیر بالای تیمول و کارواکرول دارای خواص ضد قارچی قوی بوده که می تواند رشد قارچ را متوقف کرده و به درمان قارچ پوستی شدید کمک کند. مقداری روغن مرزنگوش را در روغن نارگیل یا روغن زیتون به عنوان حامل بریزید و روزی سه بار آن را به یک پد پنبه ای بر روی قارچ های پوستی بمالید.

5. سیر

سیر به دلیل خواص ضد قارچی قوی که دارد یکی از بهترین روش طبیعی درمان برای قارچ پوستی محسوب می شود. دو تا 3 حبه سیر را رنده کنید و با مقداری روغن زیتون یا روغن نارگیل مخلوط کنید، این خمیر را با استفاده از یک پد پنبه ای بر روی قارچ پوستی بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند سپس با آب گرم خوب بشویید. این روش را روزی 2 بار به کار ببرید تا زودتر نتیجه بگیرید.

6. روغن درخت چای

استرالیایی های بومی روغن درخت چای را به دلیل خواص ضد باکتری و ضد قارچ که دارد برای درمان سریع عفونت قارچی استفاده می کنند. 5 تا 10 قطره روغن درخت چای را در نصف فنجان روغن نارگیل رقیقی کنید و روزی سه بار به یک پد پنبه ای بر روی قارچ پوستی بمالید. توجه : اگر پوست حساس ندارد، می توانید روغن درخت چای را بدون رقیقی کردن بر روی قارچ پوستی بمالید.

7. آلوئه ورا

آلوئه ورا به عنوان یک درمان طبیعی برای عفونت های باکتریایی و قارچی شناخته می شود، آلوئه ورا همچنین به دلیل خواص ضد التهابی خارش پوست را کاهش می دهد. روزی سه بار ژل آلوئه ورا را مستقیما بر روی قارچ پوستی بمالید و بگذارید بماند تا خشک شود.

تصویر

8. شیرین بیان

شیرین بیان به دلیل خواص ضد میکروبی که دارد یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان قارچ های پوستی شناخته می شود. هشت قاشق چای خوری پودر شیرین بیان را با یک فنجان آب مخلوط کنید و به جوش آید، وقتی که جوشید از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا دم بکشد. بگذارید تا سرد شود و روزی دو بار این محلول را بر روی قارچ پوستی بمالید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب خوب بشویید.

9. چای سیاه

تانن های موجود در چای سیاه دارای خواص ضد قارچی هستند که می توانند به درمان قرمزی و خارش پوست ناشی از قارچ پوستی کمک کنند. چای سیاه دم کشیده را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس روزی سه بار آن را بر روی قارچ پوستی بمالید و بگذارید بماند تا خشک شود.

10. برگ زیتون

برگ زیتون دارای خواص ضد قارچی و ضد میکروبی قوی که با تقویت سیستم ایمنی بدن به درمان قارچ پوستی کمک می کند. چند برگ تازه زیتون را خرد کنید و عصاره آن را به طور مستقیم بر روی قارچ پوستی بمالید، بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید و پوست را خشک کنید. علاوه بر این شما می توانید روزی دو تا سه فنجان چای برگ زیتون را بنوشید تا قارچ پوستی زودتر درمان شود. یک یا دو قاشق چای خوری برگ های خشک زیتون را در نصف فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا دم بکشد.

تصویر

11. کرانبری یا زغال اخته

زغال اخته دارای خواص ضد قارچی است که به طور موثر به درمان قارچ پوستی کمک می کند. پیشنهاد می کنیم که تا یک ماه روزانه یک لیوان آب زغال اخته بنوشید.

12. ماست

ماست حاوی باکتری های مفیدی است که به راحتی قارچ ها را از بین برده و به درمان طبیعی قارچ پوستی کمک می کند. روزی دو بار مقداری ماست را با یک پد پنبه بر روی قارچ پوستی بمالید، بگذارید 30دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید و خوب خشک کنید. توجه داشته باشید که از ماست های پروبیوتیک استفاده نکنید چون اسید لاکتیک موجود در آن باعث افزایش فعالیت قارچ ها می شود.

13. بابونه

بابونه به دلیل خواص ضد قارچی و ترکیبات ضد قارچ موجود در آن یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان قارچ پوستی می باشد. 2 قاشق چای خوری بابونه خشک را در یک فنجان آب گرم بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، دمنوش بابونه را می توانید روزی سه بار بنوشید یا روزی سه بار به طور موضعی بر روی قارچ پوستی بمالید تا درمان شود.

14. زنجبیل

زنجبیل به دلیل مقادیر بالای گینجرول، خواص ضد التهابی و خواص ضد قارچی قوی که دارد یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان سریع قارچ پوستی می باشد. برای یک هفته روزی 3 تا 4 فنجان دمنوش زنجبیل و عسل بنوشید تا قارچ پوستی زودتر درمان شود.


1 دیدگاه


  دیدگاه ها
ناشناس
4 سال پیش

مهمترین نکته در درمان قارچ سرکه است که بسیار مفید است
پربحث های هفته   
فال قهوه با نشان روز سه شنبه 18 دی ماه 1403/ خیر و نعمت بیش از حد در راه است (3 نظر) از پرده سینما تا مجمع عمومی حزب موتلفه؛ حسام نواب صفوی کجای ماجراست؟+عکس (2 نظر) جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403 (2 نظر) کویر گردی برونا بیانکاردی، همسر نیمار، و ژست گرفتنش کنار شتر/چه خوراکی های خوشمزه ای چیدن رو میز (1 نظر) بازیگوشی پسر ایلان ماسک و واکنش جالب ترامپ؛ یه ای کاش می‌تونستم یه نیشگون ازت بگیرمِ خاصی توی نگاه ترامپ هست+ویدیو (1 نظر) سیما حسینی مسئول خواهران جبهه جهادی گام دوم انقلاب : فضیلت حمایت از توانمندسازی زنان مدت‌هاست که نه تنها به‌عنوان یک اصل بلکه در عمل به اثبات رسیده است (1 نظر) فعال سیاسی اصولگرا: جلیلی به توهمات احمدی نژاد دچار است (1 نظر) فال قهوه با نشان روز یکشنبه 16 دی ماه 1403/ خبرهای خوشی که مدتها منتظرش بودید به شما می رسد (1 نظر) روحانی معروف اینستاگرام پاسخ می‌دهد؛ کدامیک از بازیگران نقش طلبه رو بهتر بازی کردند؟+ویدیو (1 نظر) علی لاریجانی به دولت پزشکیان پشت کرد؟ (1 نظر) استقبال جالب خلاقانه مردم سرعین از علی دایی، شهریار فوتبال ایران/ زیبا و هوشمندانه+عکس (1 نظر) مدیران دولتی به شعور ملت توهین نکنند! / چرا دلار گران شد؟ (1 نظر) (ویدئو)شوکه شدن بهرنگ علوی از دیدن وضعیت داغون ماشینش در شب!/ شکستن این طلسم بستگی به خودت داره، نیمه شب منتظرتم! (1 نظر) آیت الله علم‌الهدی: جوانان پای اسلام و انقلاب نمی‌ایستند اگر ... (1 نظر) پشت پرده رویداد تلخ دیپلماتیک در لبنان: آن چمدان ها چرا باز شد؟ (1 نظر)
تیتر امروز   
شاخص آلودگی هوا امروز چهارشنبه 19 دی تهران، تبریز، اصفهان، مشهد و اهواز + وضعیت آب و هوای کلان شهرها
با استعفای جاستین ترودو، آیا بیت‌کوین در کانادا نفس راحتی خواهد کشید؟
انتقال پایتخت به مکران؛ ایده‌ای جدی یا طرحی در حال بررسی؟
جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403
فال قهوه با نشان روز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/آرزوی دیرینه تحقق می یابد
فال ابجد روزانه چهارشنبه 19 دی 1403 / خطر نزدیک است عقب بکش تا آسیب نبینی
فال شمع روزانه امروز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/ حواستتون به خشم و عصبانیتتون باشه!
فال روزانه امروز چهارشنبه 19 دی ماه 1403/ مژده که خبرای خوشی تو راهه
فال انبیاء روزانه چهارشنبه 19 دی 1403 / آگاه باش با این نیت از غم خلاص می‌شوی
فال حافظ با تفسیر امروز چهارشنبه 19 دی 1403 + فیلم / آگاه باش این کار نتیجه خوبی برایتان ندارد
یادداشت‌های روزانه مسعود: شاید خوب باشد پویش «دو ماهی بیشتر» هم راه بیندازم که مردم در هفته حداقل دو وعده ماهی بخورند
آیا در بازی سوپرجام کریم باقری هدایت پرسپولیس را برعهده دارد؟
اشتباه زندانبان مستی که شب سال نو میلادی کار دستش داد! / نمیخواد زیاد خوشحالی کنی
آقای شهردار را در این شهر جنوبی با بنزین زنده زنده سوزاندند!
درخواست جالب کریم باقری از بازیکنان پرسپولیس
منتخب روز   
(ویدئو) افشاگری بهرنگ علوی از ماجرای جنجالی عروسک مرموز/ باید آماده می‌بودید! جزییات تعطیلی مدارس چهارشنبه 19 دی 1403 رونمایی گلوریا هاردی از مادربزرگ و فامیل فرانسویش/ مگه میشه دلتنگ این مادربزرگ چشم رنگی نشد؟😍 شیرینی بدون فر/ طرز تهیه چیز کیک نارنگی به روش قنادی+ فوت و فن شل نشدن چیزکیک حقوق زنان یا حقوق دلاری؟؛ چهره واقعی مسیح علینژاد را بهتر بشناسید+ویدیو ویروس جدید چینی خطرناک است؟ علائم شایع این ویروس HMPV چیست؟ (ویدئو) عصبانیت شدید اکبر عبدی : شما خودت به اون چیزی که میخونی اعتقاد داری؟!/ رضا عطاران و پرویز پرستویی کاهگل لگد میکردن؟ دلشوره و نگرانی خانواده بهرنگ علوی بعد از ماجرای غیب شدنش در خانه ارواح/ پیگیریم، ما خبری ازش نداریم! پلوهای مخلوط/ طرز تهیه بادمجان پلو، یک غذای عربی با طعم و عطر مثال زدنی نوستالژی روز/ جذاب‌ترین و اکشن‌ترین کارتون بچه‌های دهه 60 «لوک خوش‌شانس» / هضم این حجم از نوستالژی غیر ممکنه😍 گشت و گذاری در پایتخت جدید ایران/ جاذبه‌های خیره کننده و بکر سواحل مکران (عکس + فیلم) (ویدئو)لاکچری‌ترین میز صبحانه دبی برای شبنم قلی‌خانی و مادر جوانش/ بعد ورزش تو سواحل دبی همچین صبحونه‌ای می‌چسبه
آخرین ویدیو ها